...CALIGRAM 2 (miski „uniwersalne”): 6 do 12 misek/sek w zależności od wersji oraz liczba wyjść do wyboru,
CALIGRAM 2+ („małe” miski): 8 do 15 misek/sek w zależności od wersji oraz liczba wyjść do wyboru, co daje możliwy przepływ od 1 500 do 2 000 kg/godzinę na linię w przypadku moreli, w zależności od średniej wagi owocu,...
...Ogórek (45%), seler (31%), cebula, ziemniaki, mleko półtłuste, oliwa z oliwek extra virgin (1,6%), sól, przyprawy naturalne. Porada kulinarna: w momencie podania możesz dodać świeże warzywa pokrojone w małe kawałki. Waga netto 485 g.
...Usuwa małe zanieczyszczenia (piasek, ziemia, drobne resztki roślinne) z różnych produktów (zielona fasola, szpinak, warzywa liściaste).
Wydajność 3 t/h do 8 t/h w zależności od jednostkowej wagi przetwarzanych produktów oraz modelu.
Maszyna składająca się głównie z bębna, który można dostosować w zależności od produktów.
...Okra, znana również jako gombo, to małe zielone warzywo w kształcie kapsuły, o gładkiej lub meszkowatej skórce, które zawiera małe jadalne nasiona. Jeśli chodzi o smak, przypomina trochę bakłażana, ale ma lepką teksturę po ugotowaniu.
...Te małe marchewki Chantenay ukazują się w nowym świetle dzięki tej oryginalnej przygotowaniu. Należy spróbować i jak najszybciej podzielić się!
Składniki:
– 2 opakowania po 250 g marchewek Chantenay C’ZON
– 60 ml syropu klonowego
– 15 g masła
– 250 ml bulionu warzywnego (lub 250 ml wody + 1 kostka)
– 1 łyżeczka musztardy z ziarnami...
...E270.
Wymienione składniki mogą powodować reakcje u osób uczulonych i/lub nietolerancyjnych.
W zakładzie produkcyjnym przetwarzane są następujące alergeny: małże, ryby i skorupiaki.
CROC'ELLA, Twój importer i dostawca antipasti (produkty rybne, grillowane warzywa), oliwek (z Maroka i Włoch).
CROC'ELLA jest również producentem orzechów. Oferujemy orzechy łuskane, prażone bez soli, prażone solone oraz aromatyzowane.
CROC'ELLA oferuje dostawę z możliwością FRANCO DE PORT*.
Energia: 241 kJ/57 kcal
Tłuszcze: 1,0 g
Białko: 12 g
Sól: 1,6 g
OPAKOWANIE: Słoik 2,9 kg...
...Taca z drewna topoli jest pokryta cienką warstwą papieru siarkowego, co sprawia, że jest odporna na tłuszcz.
Ta elegancka taca pozwoli Ci pięknie nakryć stół, układając na niej przekąski, małe ciastka, surowe warzywa lub nawet pokrojone owoce.
Ten naturalny materiał pochodzi z drewna z lasów zarządzanych w sposób zrównoważony, co umożliwia bezpośredni kontakt z żywnością.
Nadaje się do użycia w piekarniku i mikrofalówce.
... najlepiej wyraża bogactwo swoich aromatów: mięsa, ryby, jajka, zupy czy smażone warzywa, zapiekanki, ciasta…
Curry z jagnięciny, kurczaka, ryby… to tylko niektóre smaczne dania, które można przygotować z tym typowym mieszanką. Curry doskonale podkreśla również bogactwo swoich aromatów w połączeniu ze śmietaną, w zupie rybnej lub małżowej, z rybami i owocami morza, mięsem białym, ziemniakami, ryżem, makaronem, omletami, majonezem, jajkiem w kokilce.
Idealnie komponuje się także z warzywami lub owocami.
... kieruje swoją ofertę do wszystkich sektorów przemysłu spożywczego: piekarnictwo-cukiernictwo, produkty mleczne, dania gotowe, ryby, wędliny, solenie, drób, owoce i warzywa, handel, rzemiosło mięsne. VIF oferuje rozwiązania dostosowane do wielkości każdej firmy, od małych przedsiębiorstw zatrudniających kilkanaście osób, przez małe i średnie przedsiębiorstwa, po duże grupy. Oferty VIF obejmują teraz wszystkie funkcje: produkcję, zarządzanie przepływami fizycznymi, zarządzanie sprzedażą, logistykę, przygotowanie zamówień, zakupy...
HALLES TROTTEMANT RUNGIS: specjalista w zakresie gastronomii komercyjnej i hotelarstwa wysokiej klasy. Wszystkie destynacje. Generalista w owocach, generalista w warzywach, owoce letnie (z pestkami, winogrona), owoce czerwone, cytrusy, jabłka i gruszki, ziemniaki, czosnek, cebula, szalotki. Nasze produkty: szparagi, dzikie grzyby, owoce czerwone, kosze owocowe, zioła i małe sałatki, bukiety...
... rehydratyzowanych ani solonych. Nasze rzemieślnicze konserwy są gwarantowane bez dodatków, konserwantów, barwników czy wzmacniaczy smaku. Otrzymujemy świeże produkty i staramy się wspierać krótkie łańcuchy dostaw, wybierając nasze surowce od lokalnych producentów, dobre małewarzywa (pomidory, fasola szparagowa, fasola biała, groszek...), dobre mięsa (wieprzowina, kaczka...), doskonałe ryby z targu...
Firma BERJAC specjalizuje się w hurtowej sprzedaży mięsa i ryb dla profesjonalistów z branży gastronomicznej (restauratorzy, wędliniarze, catering, sklepy spożywcze, małe jednostki samorządowe) oraz zapewnia obsługę sklepu i realizuje dostawy w departamentach Loire-Atlantique, Vendée, Maine i Loara: mięsa (wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina), podroby, wędliny, drób, produkty świeże (owoce i warzywa, żywność), ryby.
Firma BERJAC należy do rodziny CADEGAU: działalność B2B w zakresie produktów świeżych (mięso i ryby) w Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes i Marée) oraz Saumur (Savia).