Francja, Maubeuge
... acropolis o ognistym czerwonym kolorze jest przygotowywana z najwyższej jakości składników: papryki, cebuli, ziół aromatycznych. Olej, który wchodzi w skład tej marynaty acropolis, to olej rzepakowy bardzo wysokiej jakości, który pozwala przyprawom stopniowo osiadać na mięsie, jednocześnie nadając mu ochronną powłokę i błyszczący wygląd. Ta oryginalna receptura z pewnością zachwyci podniebienia Twoich klientów swoją łagodną, słodką i słoną nutą. Referencja: ART0029...
Francja, Avançon
...Musztarda z Miodem i Estragonem to wykwintny dodatek, który łączy słodycz miodu z unikalnym smakiem estragonu. Ta doskonała mieszanka jest idealna do wzbogacania Twoich potraw, czy to w postaci sosu vinaigrette, marynaty, czy jako dodatek do mięs. O wadze netto 250g, ta musztarda została stworzona, aby zaspokoić najbardziej wymagające podniebienia. Jej delikatny smak i kremowa konsystencja czynią ją niezbędnym wyborem dla miłośników wykwintnej kuchni. Niezależnie od tego, czy jesteś profesjonalnym szefem kuchni, czy amatorskim kucharzem, ta musztarda doda oryginalności Twoim przepisom.
... sól morska, bogata w minerały i smak. Piment d'Espelette: Dodaje odrobinę pikantności i unikalny smak, typowy dla regionu Basków. Suszone Papryki: Dla słodkiego i wędzonego akcentu, który doskonale uzupełnia Piment d'Espelette. Wszechstronne Zastosowania: Przyprawianie: Idealna do posypania na grillowane potrawy, mięsa, ryby i warzywa. Marynaty: Doskonała do tworzenia smacznych marynat dla mięs i ryb. Wykończenie: Dodaj szczyptę do swoich potraw, aby uzyskać eksplozję smaków. Referencja:VRACSELSUDOUEST...
Francja, Bréal-Sous-Montfort
... - Produkty rybne - Warzywa - Mięsa Clean label, bez dodatku aromatów, bez konserwantów, bez barwników, bez wzmacniaczy smaku, bez dodatków, bez aromatów - Ekstrakty Kulinarne Sign’Nature® - Bazy mięsne - Fumety rybne i skorupiaków - Duxelles i bazy warzywne - Naturalne rozwiązania aromatyczne - Marynaty - Bazy sosów i sosy - Mieszanki przypraw - Bazy wiążące - Aromaty i proszki serowe - Mieszanki funkcjonalne do przygotowania mięs...
Francja, Perpignan Cedex
...Pochodząca z basenu Morza Śródziemnego, majeranek wzbogaca potrawy w sosie, zupy, marynaty do mięs i ryb. Dodaje niezrównanego smaku potrawom ziemniaczanym. Jest to roślina szczególnie aromatyczna, która jest szeroko stosowana w aromaterapii. Jeśli chodzi o dobrostan, kilka świeżych gałązek majeranku zmiażdżonych z odrobiną oliwy z oliwek, a następnie przefiltrowanych, stworzy przyjemny olejek do masażu, który rozluźni stawy.
Francja, Saint-Martin-De-Seignanx
... ugotowany, buliony i sosy - przyprawy do mięs, wędlin - aromaty rybne - przyprawy, naturalne zioła, warzywa suszone, marynaty - aromaty do przekąsek, - bazy kulinarne, przyprawy, marynaty, warzywa suszone oraz produkty do kuchni technicznej dla hotelarstwa i gastronomii.
Francja, Raillencourt Ste Olle
SAUCES ET CREATIONS specjalizuje się w produkcji sosów (do makaronów, mięs, ryb, vinaigrette), zup (kremowych, zmiksowanych, gazpacho) oraz past do smarowania. Dysponujemy szeroką gamą sosów pakowanych w pojemniki (mini buteleczki, miseczki i tubki, saszetki i saszetki duo, patyczki i słoiki, butelki, woreczki, wiadra i kanistry, kontenery i big bagi) z łatwym otwarciem. Nasze produkty...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play