... Zjednoczonych. Łagodne i spokojne, krowy żyją na równinach, gdzie żywią się trawą. Ich mięso jest niezwykle delikatne i soczyste. Prawdziwy znak autentycznego amerykańskiego hodowli, rasa Black Angus jest delektowana w gronie rodziny, wśród przyjaciół oraz we wszystkich Steak House'ach w kraju.
Mięso Świata & Tradycja Francuskiego Rzeźnictwa, filozofia sygnowana przez Grand Caractère w zakresie selekcji i przygotowania swoich produktów. Partnerzy hodowcy przestrzegają surowych norm rzemiosła i dobrostanu zwierząt Unii Europejskiej oraz wymagań Grand Caractère.
... mięsa, EURODIS VIANDES, starannie wybiera najlepszych hodowców, aby zapewnić Ci doskonałość mięsa pochodzącego z kraju pochodzenia.
Angus Irlandia: mięso irlandzkie, Black Angus Stany Zjednoczone, Aberdeen Angus Australia-Szkocja, inny rodzaj Angusa, pochodzący ze Szkocji. Nasze wyjątkowe mięsa są rzadkie i bardzo cenione, a ich ilość jest ograniczona.
... najwyższej jakości.
Mięsa egzotyczne (struś, kangur, bawół, antylopa, zebra, krokodyl...).
Mięso wołowe premium: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, USA..., Angus, Black Angus, Wagyu... - Jagnięcina z Nowej Zelandii, Szkocji... - Dziczyzna: dzik (Australia, USA), sarnina (Nowa Zelandia, Europa), jeleń (Europa)... Mięsa wyselekcjonowane, o wysokiej jakości. Świeże i mrożone, PAD lub porcjowane.
GOURMET FOOD FRANCE oferuje sprzedaż eksportową egzotycznych mięs w Europie. Posiadamy stały zapas mięs, w celu uzyskania informacji: Kontakt: Nicolas PAPIN: + 33 6 62 40 50 41 -...
... we Francji i Europie. Pod przewodnictwem czwartej generacji oraz z nową strategią ukierunkowaną na segment premium, grupa od 10 lat korzysta z dynamicznego wzrostu. To umożliwiło inwestycję w nowoczesne narzędzie produkcyjne oraz nowe biura na historycznym terenie w Chemy. Lesage Prestige, lokomotywa grupy, skoncentrowana na sprzedaży mięsa premium oraz selekcji produktów w modelu B2B. Nasze flagowe produkty to: mięso dojrzewające, Wołowina z Galicji, Angus, Wołowina z Kobe i inne. Nasi główni klienci to steakhousy, restauracje pragnące oferować mięsa „premium” oraz tradycyjne rzeźnie.