Francja, Laissac
81km
... szynka, suszona wołowina Aubrac, chorizo, guanciale, kiełbasa sucha, saucisson, tworzą naszą gamę wędlin bez nitrytów produkowanych w naszym warsztacie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popin: wędliny cienko krojonej w słoiku ze szkła 100% nadającego się do recyklingu i zwrotnego. Po zapakowaniu próżniowym, Popina zachowa świeżość przez 3 miesiące w temperaturze pokojowej. Dostępna w 3 formatach (Popina, Marmite, Chaudron), będzie towarzyszyć Twoim raclette zimą i talerzom wędlin w piękną porę roku.
Francja, Sarrola-Carcopino
169km
Firma Salaisons Joseph Pantaloni, producent wędlin rzemieślniczych w pobliżu Ajaccio, zapewnia sprzedaż hurtową dla profesjonalistów, a także sprzedaż bezpośrednią dla klientów indywidualnych. Producent produktów korsykańskich, Salaisons Joseph Pantaloni promuje rzemieślnicze wyroby z regionu. Salaisons Joseph Pantaloni produkuje wędliny i kiełbasy korsykańskie wysokiej jakości, wyłącznie z...
Francja, Carpentras
117km
Od 1985 roku specjalizujemy się w rzemieślniczej produkcji szynek na zamówienie, zarówno w małych, jak i dużych kalibrach. Jesteśmy dumni z oferowania produktów o 100% lokalnej i francuskiej jakości, uznawanych na całym świecie i nagradzanych medalami w 2018 i 2023 roku. Znajdujemy się w Carpentras, u stóp Mont Ventoux, łącząc tradycję z doskonałością, aby zaoferować Państwu najlepsze wędliny...
Francja, Marseille
196km
...- Produkty mleczne (sery, jogurty, mleko, śmietana...), - Wędliny i przetwory mięsne, - Ciastka i wyroby cukiernicze, - Produkty Halal, - Artykuły spożywcze, - Produkty rybne, - Mrożonki. Możemy zaproponować różne gamy produktów spożywczych. SOMEXPORT jest Twoim partnerem w eksporcie. Rzeczywiście, towarzyszymy Ci w odkrywaniu najlepszych produktów z każdego regionu świata, które odpowiadają Twoim...
Francja, Aix En Provence
180km
... dostosowaną i kompleksową obsługę. W CAS’AIACCINA lubimy dobre rzeczy, dlaczego nie skorzystać z tego również?! Produkty wysokiej jakości dla tych, którzy czerpią przyjemność z ich degustacji… Udało nam się otoczyć profesjonalistami wykwalifikowanymi w branży, zaangażowanymi w jedyny cel – zadowolenie naszych klientów. Ale także rygorystycznie przestrzegającymi określonych norm oraz wpisującymi się w procedury HACCP, IGP, VPF i BIO. W każdej fazie produkcji, od zaopatrzenia po gotowy produkt, przeprowadzane są kontrole i nadzór, aby zaoferować naszej klienteli wędliny wysokiej jakości.
Francja, Saint-André-Le-Puy
120km
... poszanowaniem tradycyjnego dojrzewania. Dojrzewają przez ponad 9 miesięcy, ujawniając wówczas całą swoją subtelność. KIEŁBASY Kładziemy duży nacisk na wybór najlepszych kawałków do produkcji naszych kiełbas. Pochodzące z łopatki, brzucha lub szynki świń, głównie z Owernii lub Rodanu-Alp, każde wybrane mięso wchodzi w skład starannie dobranej mieszanki. Dzięki temu zapewniamy każdemu z naszych przepisów cechy delikatności i aromatycznej mocy. Naturalne osadzanie w jelitach odbywa się ręcznie.
Francja, Beaumont De Lomagne
238km
... są przygotowywane z poszanowaniem tradycji i rzemiosła francuskiej gastronomii z południowego zachodu. Bez barwników ani konserwantów, wszystkie nasze produkty są wytwarzane w naszym warsztacie przy drodze do Auch w Beaumont de Lomagne, pomiędzy GERS a TARN & GARONNE.
Francja, LA ROCHETTE
205km
Henri Raffin to 100% rodzinna firma od 1937 roku, z siedzibą w sercu francuskich Alp. Produkujemy tradycyjne wędliny suszone: kiełbasy, suszone szynki, tradycyjne kiełbasy i pasztety. Oferujemy szeroką gamę kiełbas savojskich oraz gamę suszonych kiełbas produkowanych w tradycyjny sposób, które były wielokrotnie nagradzane na Konkursie Generalnym Rolniczym. Nasze szynki savojskie są produkowane...
Francja, Luc La Primaube
105km
...Firma BOUSQUET specjalizuje się w cięciu, przetwarzaniu i sprzedaży wysokiej jakości mięsa dla sektora RHF/BCT. Oferuje mięso wołowe, wieprzowe, jagnięce, baranie i cielęce. Jako gwarancja jakości, od 2010 roku firma posiada certyfikaty do dystrybucji mięsa BIO i Label Rouge.
Francja, Fonsorbes
237km
... powierzchni 1500 m2 i uzyskała zgodność z normami europejskimi. Może sprostać coraz większemu zapotrzebowaniu. W marcu 2012 roku otwarto w miejscu produkcji sklep o powierzchni 200 m2 przeznaczony do SPRZEDAŻY DLA KLIENTÓW INDYWIDUALNYCH.
Francja, Aurillac Cedex
114km
La Maison TEIL, z siedzibą w Aurillac, specjalizuje się w produkcji wędlin. La Maison produkuje szynki, kiełbasy, pasztety, smalec, pasztety auvergnackie oraz typowe wyroby cukiernicze, takie jak ciasto z niebieskim serem Auvergne czy placek ziemniaczany. Świeże szynki nigdy nie są mrożone, są solone ręcznie, na sucho, zgodnie z tradycyjną metodą auvergnacką. Suszenie i dojrzewanie szynki trwa 7 miesięcy. Kiełbasy i kiełbasy są wytwarzane w tradycyjny sposób, zgodnie z tym samym rzemiosłem. La Maison łączy nowoczesne techniki z tradycyjnym rzemiosłem, aby produkować wyjątkowe produkty.
Francja, Pamiers
241km
...Dziś to już trzecie pokolenie wędliniarzy przejmuje tę lokalną przygodę, aby poprowadzić ją w dalsze horyzonty. Bo tutaj, w Ariège, kto nie zna wędlin Commenges? Jakość przekazywana jest z ust do ust! A turystyka zmienia naszą wizję, sprzyjając rozpoznawalności wędlin. Rzeczywiście, znawcy i miłośnicy wysokiej jakości produktów wędliniarskich, którzy skosztowali naszych wyrobów w Ariège, proszą nas...
Francja, Villefranche De Rouergue
144km
Od momentu swojego powstania w 1962 roku, firma SACOR specjalizuje się w suchych wędlinach z południowo-zachodniej Francji. SACOR oferuje produkty spożywcze oparte na tradycyjnych i regionalnych przepisach. W ofercie znajdują się więc kiełbasa suszona, suchy salami, talerze wędlin, chorizo, szynka suszona, coppa, pancetta, salami, wędzony boczek itd. Firma zobowiązuje się do przejrzystości i doskonałości smaku.
Francja, Les Mées
185km
Firma Midi Charcuterie, sprzedawana pod marką Gil Traiteur, jest przedsiębiorstwem specjalizującym się w branży spożywczej, a dokładniej w kuchni śródziemnomorskiej. Odrzucając tradycyjną wędlinę, firma specjalizuje się w produkcji „Smaków Prowansji”, takich jak marynowane warzywa i grzyby, marynowane specjały „Gil Traiteur”, marynowane produkty rybne w oleju, pasty do smarowania (nasze „Taillas”) oraz pomocniki kulinarne.
Francja, Lacaune
135km
Założona w 1956 roku, firma OBERTI specjalizuje się w wędlinach i produktach mięsnych. Dysponując 60-letnim doświadczeniem, OBERTI łączy rzemiosło, tradycyjne przepisy i nowoczesny sprzęt. Mięsa używane do produkcji wędlin i produktów mięsnych pochodzą z regionalnych źródeł wysokiej jakości. Firma produkuje i oferuje kiełbasę, coppa, bekon, solone i suszone szynki itp.
Francja, Castres
170km
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE to firma założona w 1963 roku, z siedzibą w Castres w departamencie Tarn (81). Dzięki swojemu doświadczeniu i wiedzy, CHARCUTERIE ANTOINE zawsze miała na celu produkcję tradycyjnych wyrobów wędliniarskich. CHARCUTERIE ANTOINE może produkować wszystkie rodzaje wyrobów wędliniarskich; od kiełbas po produkty solone, przez produkty krojone, produkty gotowane, a nawet niektóre konserwy.
Francja, Le Rouget
127km
Firma MAS, z siedzibą w Rouget w Cantal, specjalizuje się w wędlinach, solankach i tradycyjnych konserwach z Centralnego Masywu. Firma oferuje produkty o prostych i autentycznych recepturach. Na przykład, oferuje suszoną szynkę dojrzewającą do 24 miesięcy w ich suszarni w Rouget oraz ręcznie wyrabiany pasztet z czystego wieprzowiny. Dom MAS jest znany z jakości i autentyczności swoich produktów.
Francja, Parlan
131km
La Maison Laborie, założona w 1932 roku, specjalizuje się w wędlinach z Owernii. Produkty Laborie są wytwarzane ręcznie, są autentyczne i smaczne. Mięsa pochodzą z Francji, a wiele produktów Laborie ma medale. La Maison oferuje szeroką gamę tradycyjnych wędlin, w tym: suszone szynki z Owernii, suszone kiełbasy, suszone parówki, boczki, słoiki, konserwy, zestawy prezentowe itp.
Francja, Chaponost
143km
Randy to małe i średnie przedsiębiorstwo założone w 1903 roku, znajdujące się w Chaponost w południowo-zachodniej części regionu Lyon. Zajmując się produktami regionalnymi, Randy wkłada całe swoje umiejętności w produkcję słonych wypieków, wędlin i sałatek regionalnych. Ta wiedza przekazywana jest w ramach Domu Randy od ponad wieku. Nasz zespół składa się z profesjonalistów w dziedzinie wędlin i cukiernictwa, którzy doskonale znają produkty z Lyonu, aby zapewnić optymalną jakość naszych wyrobów.
Francja, Plaisance
230km
... Lacaune, tusze świń są dostarczane do Plaisance w poniedziałki, wtorki i czwartki. Są one porcjowane, a różne kawałki przeznaczone do produkcji. Jeśli chodzi o przepisy, od kiełbasy po friton, przez szynkę, to rzemiosło oparte na pięćdziesięcioletnim doświadczeniu, skoncentrowane na poszukiwaniu regularności smaków przez cały rok.
Francja, Manosque
180km
Firma Le Séchoir des Alpes jest przedsiębiorstwem specjalizującym się w sektorze agrospożywczym, a dokładniej w produkcji wędlin i przetworów mięsnych. Dzięki swojemu tradycyjnemu i rzemieślniczemu rzemiosłu, przekazywanemu z pokolenia na pokolenie, Le Séchoir des Alpes oferuje Państwu gamę produktów wysokiej jakości, które reprezentują wszystkie smaki Prowansji.
Francja, Lacaune
133km
... autentyczne wyroby. Dobry smak przeszłości jest szanowany, jednocześnie wprowadzając nowoczesny akcent. Umiejętności odziedziczone po długiej rodzinnej tradycji wędlin w Lacaune Lacaune to uzdrowiskowa wioska w sercu regionalnego parku naturalnego Haut Languedoc. Położona na wysokości 800 metrów, czystość i świeżość jej klimatu mają kluczowe znaczenie dla produkcji i dojrzewania wysokiej jakości wędlin, takich jak szynka suszona, kiełbasa suszona, kiełbasa sucha. To tutaj, pod wpływem morskich i górskich wiatrów, dojrzewanie naszych produktów odbywa się powoli.
Francja, Barbentane
110km
Jesteśmy producentem wędlin rzemieślniczych od 7 pokoleń. Nasze wędliny są wytwarzane ręcznie co tydzień, aby zapewnić świeżość naszych produktów. Bez konserwantów i barwników, oferują smaki naszego regionu. Wędliny suszone: kiełbasa bydlęca, rolada z boczku.....itd. Wędliny gotowane: galaretka, andouillettes, caillettes, itd. Nasze grillowane: andouillettes, kiełbaski (papryka, jagnięcina z miętą, bazylia itd.)...
Francja, Pradelles
19km
Francja, Lanarce
21km
Francja, St Pierre De Chandieu
149km
Francja, Colombier-Saugnieu
159km
Francja, Costaros
35km
Francja, Servas
201km
Forte de 90 ans d’expérience, La Bresse SAS est reconnue pour son expérience charcutière et la qualité de ses produits. Nous revendiquons un attachement au bon goût et au savoir-faire charcutier traditionnel. Nos équipes perpétuent la mémoire des recettes d’antan et la tradition culinaire de Bresse et de la région Rhone-Alpes, tout en l’adaptant aux évolutions des attentes des consommateurs. Notr...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play