Francja, Gisay La Coudre
...Ten przyprawa powstała z redukcji naszego octu miodowego, który koncentruje cukry miodu i jego aromaty. Jego wygląd jest zmysłowy, a kwasowość niska (4,5°). To zarówno wyzwalacz dla naszych kubków smakowych, jak i pieszczota dla żołądka. Jego smaki doskonale podkreślą zarówno sałatki, jak i surowe warzywa, a także będą idealne do przygotowania ryb i białego mięsa. To wspaniałe odkrycie dla każdego smakosza! Nie ma daty ważności.
...Appellation Française Grenache N Utilizacja Odmiana winogron do produkcji wina Fenologia Czas pąkowania: 6 dni po Chasselas. Czas dojrzałości: 3. okres, 4 tygodnie po Chasselas. Potencjał technologiczny Grona Grenache N są średnie do dużych, a jagody średnie. Potencjał akumulacji cukrów tej odmiany jest bardzo wysoki, ale kolor szybko spada, gdy plony rosną. Kwasowość jest zazwyczaj niska...
Francja, Geispolsheim
...Oliwa z oliwek produkowana bezpośrednio z oliwek i tylko metodami mechanicznymi. Oliwa z oliwek extra virgin KTIMA NTOUKA z wybranych odmian Athinolia i Koroneiki, z żyznej ziemi Peloponezu i Prevezy, ma łagodny smak i niską kwasowość.
Francja, Cournonterrale
...OLEJ z Oliwek Picholine extra virgin od Oleisys, Wyjątkowy olej oliwkowy monowariantowy: gama certyfikowana jako extra virgin, z najprestżniejszych i najsmaczniejszych oliwek francuskich „picholines.” Jakość przekraczająca doskonałość: Zbieranie ręczne i tłoczenie na zimno zapewniają rzadką jakość naturalnych aromatów oraz niską kwasowość (między 0,2 a 0,3%). Zachowane korzyści...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play