...Oliwa z oliwek extra virgin z Cilento to produkt wysokiej jakości, uzyskiwany poprzez mielenie metodami mechanicznymi, bez użycia substancji chemicznych. Z ojczyzny diety śródziemnomorskiej, idealny dodatek do wzbogacenia Twoich potraw. Oliwa Ama ma kwasowość poniżej 0,8%, musi mieć wysoką zawartość polifenoli i niską zawartość nadtlenków, te cechy przekładają się na korzyści zdrowotne. Oliwa...
Włochy, Torino
...BxKwasowość NFC Sok jabłkowy MĘTNY Sok jabłkowy skoncentrowany 70 Bx Niska Kwasowość 1.1-1.7% (waga-waga) Średnia Kwasowość 1.7-2.1% (w-w) Dejonizowany AJC 70 Bx Puree jabłkowe 12-14 Bx 0.2-1.0% (w-w) Koncentrat puree jabłkowego 30-32 Bx 0.2-1.0% (w-w)...
... Południowej, szczególnie lekkich, słodkich, doskonale zbalansowanych, o intensywnym kwiatowym aromacie, z nutami przypraw i kakao, które nadają kawie niską kwasowość i długotrwały posmak. Wszystkie kawy z różnych regionów są traktowane indywidualnie w systemie zwanym "powolnym paleniem" (czas trwania 15/20 minut), automatycznie dostosowując czasy wyjścia "palonej" kawy w zależności od specyficznych cech każdej jakości.
...gulaszy, sałatek, zup. Jej typowy smak i intensywny aromat najlepiej smakują, gdy zanurzy się w niej kawałek chleba. Oliwa z oliwek extra virgin „OLIOTOLA”, tłoczona na zimno z oliwek uprawianych na Sycylii (Włochy) i niefiltrowana, jest produktem w 100% włoskim. Okres zbiorów trwa od października do listopada, oliwki są zbierane ręcznie i natychmiast transportowane do tłoczni, gdzie są mielone każdego wieczoru, aby zapewnić bardzo niską kwasowość oraz zachować wszystkie cenne składniki i charakterystyczny smak, typowy dla oliwy sycylijskiej.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play