... certyfikowana przez oficjalne organy inspekcyjne i certyfikacyjne zgodnie z rygorystycznymi zasadami i praktykami dotyczącymi nawożenia i kontroli chorób.
Organiczna oliwa z oliwek extra virgin Artem Oliva ma niskąkwasowość, głęboki zielony kolor i aksamitny dotyk w ustach. Posiada łagodny, owocowy aromat i lekko pieprzny posmak. Może być używana do gotowania i pieczenia, skropiona na sałatkach, jako część dressingu, na pieczonym mięsie, grillowanych warzywach, a także jako dip sama w sobie.
...
Przechowywane w ekologicznych opakowaniach z zaworem, odpowiednich do kontaktu z żywnością, zachowują świeżość jak w pierwszym dniu.
%90 Arabica %10 Robusta
Ziarno: Wysoka jakość
Ciało: Średnie - Wysokie
Kwasowość: Niska Średnia
Noty smakowe: Słodka czekolada, Orzechy, Karmel
Wysokość: 1300-1500 m
Palone: Full City
Smak: Pełne i trwałe wykończenie, miękkie ciało i wysoka crema...
... drugiej połowie sierpnia. Owoce są bardzo słodkie, mają niskąkwasowość i są chrupiące. Trzeci typ, chojurolar, jest większy od pozostałych (średnio 400 g i 8 cm średnicy), ale nadal jest soczysty i chrupiący. Ten typ, który powstał w Japonii w 1895 roku, jest najpopularniejszym typem nashi ze względu na swoje rozmiary. Może być przechowywany w lodówce przez sześć miesięcy.