... zachować jego świeżość i żywotność.
Charakter wina
Białe wino pełne świeżości, jego kolor jest zazwyczaj jasnozłoty, z błyszczącymi refleksami. Nos otwiera się na nuty kwiatowe i świeżych owoców. W ustach jest delikatne i aromatyczne. Często prezentuje aromaty białych kwiatów i orzechów laskowych. To wino przyjemne, dające natychmiastową radość!
Dopasowanie potraw i win
Wino aperitif, często łączy się je z likierem z czarnej porzeczki, aby zaproponować słynnego kira burgundzkiego. W wersji naturalnej doskonale pasuje do wędlin, omletów lub ryb w sosie. Jego żywotność i nuty...
...CROC'ELLA oferuje obrane migdały.
Obrane migdały surowe to produkt, który warto mieć w swojej kuchni.
Obrane migdały można spożywać:
- na aperitif
- w cukiernictwie
- jako przekąskę
Obrane migdały, pokochasz je w kuchni.
Obrane migdały CROC'ELLA pochodzą ze Stanów Zjednoczonych.
Różne odmiany obranych migdałów NPX, NPS.
Twoja fabryka orzechów CROC'ELLA oferuje szeroki wybór orzechów: migdałów...
... przepisach; wilgotne ciasta, brownie czy mus czekoladowy to tylko kilka przykładów deserów, które zostaną wzbogacone przez tę wyjątkową czekoladę.
Składniki
Ziarna kakao 56,28%, Cukier trzcinowy 36,57%, Masło kakaowe (Bio) 6,86%, Lecytyna słonecznikowa 0,3%.
Alergeny Może zawierać ŚLADY MLEKA, MIGDAŁÓW, ORZECHÓW LASKOWYCH, SOI, SEZAMU, które są składnikami przetwarzanymi w warsztacie produkcyjnym.
Wartości odżywcze (na 100g)
Energia 2358 kJ / 567 kcal; Tłuszcze 35,9 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 20,3 g, Węglowodany
Waga netto: 100g
DDM: 12 miesięcy...
... dodawane ze względu na funkcjonalności i tekstury, które mogą wnieść, szczególnie w procesach ekstruzji (lepsza nukleacja, zwiększona kontrola kształtu, redukcja łamania…).
Ziarna kukurydzy
Nutricorn to ziarno kukurydzy prażone w specyficznym procesie hydrotermicznym Clean Label. Jego orzechowy smak i specyficzna granulacja czynią go idealnym składnikiem do zastąpienia orzechów w wielu zastosowaniach, takich jak batony zbożowe, musli…
Mąki kukurydziane dla niemowląt...
... niskich kosztach, unikając jednocześnie konkurencji wewnętrznej. Zaznaczyli swoją obecność na rynku dzięki stworzeniu ikony i marki KOKI, która stała się dla wielu punktem odniesienia. Spółdzielnia rozwinęła również sad orzechów na bazie odmiany Lara, bardzo dobrze przystosowanej do konkurencji globalnej. Dla odmian Franquette i Fermor, pochodzących z Francji, z powodzeniem opracowano niszową pozycję. Firma KOKI oferuje handel orzechami, orzechami laskowymi w łupinach lub obranymi.
Firma rodzinna specjalizująca się w produkcji orzechów laskowych od 1980 roku oraz w szkółkarstwie leszczyny od 1987 roku, jesteśmy obecnie liderem we Francji w produkcji certyfikowanych sadzonek leszczyny dla profesjonalistów. Produkujemy odmiany Tonda Di Giffoni, Fertile de Coutard, Merveille de Bolwiller, Segorbe, Ennis, Fériale, Lewis, Pauetet, Butler, Corabel, Jemtegaard, Ferwiller.