Francja, Laissac
221km
... szynka, suszona wołowina Aubrac, chorizo, guanciale, kiełbasa sucha, saucisson, tworzą naszą gamę wędlin bez nitrytów produkowanych w naszym warsztacie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popin: wędliny cienko krojonej w słoiku ze szkła 100% nadającego się do recyklingu i zwrotnego. Po zapakowaniu próżniowym, Popina zachowa świeżość przez 3 miesiące w temperaturze pokojowej. Dostępna w 3 formatach (Popina, Marmite, Chaudron), będzie towarzyszyć Twoim raclette zimą i talerzom wędlin w piękną porę roku.
Francja, Carpentras
141km
Od 1985 roku specjalizujemy się w rzemieślniczej produkcji szynek na zamówienie, zarówno w małych, jak i dużych kalibrach. Jesteśmy dumni z oferowania produktów o 100% lokalnej i francuskiej jakości, uznawanych na całym świecie i nagradzanych medalami w 2018 i 2023 roku. Znajdujemy się w Carpentras, u stóp Mont Ventoux, łącząc tradycję z doskonałością, aby zaoferować Państwu najlepsze wędliny...
Francja, Marseille
225km
...- Produkty mleczne (sery, jogurty, mleko, śmietana...), - Wędliny i przetwory mięsne, - Ciastka i wyroby cukiernicze, - Produkty Halal, - Artykuły spożywcze, - Produkty rybne, - Mrożonki. Możemy zaproponować różne gamy produktów spożywczych. SOMEXPORT jest Twoim partnerem w eksporcie. Rzeczywiście, towarzyszymy Ci w odkrywaniu najlepszych produktów z każdego regionu świata, które odpowiadają Twoim...
Francja, Saint-André-Le-Puy
92km
... poszanowaniem tradycyjnego dojrzewania. Dojrzewają przez ponad 9 miesięcy, ujawniając wówczas całą swoją subtelność. KIEŁBASY Kładziemy duży nacisk na wybór najlepszych kawałków do produkcji naszych kiełbas. Pochodzące z łopatki, brzucha lub szynki świń, głównie z Owernii lub Rodanu-Alp, każde wybrane mięso wchodzi w skład starannie dobranej mieszanki. Dzięki temu zapewniamy każdemu z naszych przepisów cechy delikatności i aromatycznej mocy. Naturalne osadzanie w jelitach odbywa się ręcznie.
Francja, Aix En Provence
198km
... dostosowaną i kompleksową obsługę. W CAS’AIACCINA lubimy dobre rzeczy, dlaczego nie skorzystać z tego również?! Produkty wysokiej jakości dla tych, którzy czerpią przyjemność z ich degustacji… Udało nam się otoczyć profesjonalistami wykwalifikowanymi w branży, zaangażowanymi w jedyny cel – zadowolenie naszych klientów. Ale także rygorystycznie przestrzegającymi określonych norm oraz wpisującymi się w procedury HACCP, IGP, VPF i BIO. W każdej fazie produkcji, od zaopatrzenia po gotowy produkt, przeprowadzane są kontrole i nadzór, aby zaoferować naszej klienteli wędliny wysokiej jakości.
Francja, Amancy
117km
Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin produkuje i dystrybuuje produkty regionalne z Sabaudii od ponad 30 lat w Amancy w Górnej Sabaudii. Sprzedaż online: wędliny rzemieślnicze wędzone w tradycyjny sposób, suszone kiełbasy, kiełbaski, dioty, suszone szynki i mięso wieprzowe najwyższej jakości online. W Maison Alpin chcemy, aby w jednym kęsie prawdziwy smak sabaudzkiej duszy został...
Francja, LA ROCHETTE
65km
Henri Raffin to 100% rodzinna firma od 1937 roku, z siedzibą w sercu francuskich Alp. Produkujemy tradycyjne wędliny suszone: kiełbasy, suszone szynki, tradycyjne kiełbasy i pasztety. Oferujemy szeroką gamę kiełbas savojskich oraz gamę suszonych kiełbas produkowanych w tradycyjny sposób, które były wielokrotnie nagradzane na Konkursie Generalnym Rolniczym. Nasze szynki savojskie są produkowane...
Francja, Luc La Primaube
244km
...Firma BOUSQUET specjalizuje się w cięciu, przetwarzaniu i sprzedaży wysokiej jakości mięsa dla sektora RHF/BCT. Oferuje mięso wołowe, wieprzowe, jagnięce, baranie i cielęce. Jako gwarancja jakości, od 2010 roku firma posiada certyfikaty do dystrybucji mięsa BIO i Label Rouge.
Francja, Chaponost
63km
Randy to małe i średnie przedsiębiorstwo założone w 1903 roku, znajdujące się w Chaponost w południowo-zachodniej części regionu Lyon. Zajmując się produktami regionalnymi, Randy wkłada całe swoje umiejętności w produkcję słonych wypieków, wędlin i sałatek regionalnych. Ta wiedza przekazywana jest w ramach Domu Randy od ponad wieku. Nasz zespół składa się z profesjonalistów w dziedzinie wędlin i cukiernictwa, którzy doskonale znają produkty z Lyonu, aby zapewnić optymalną jakość naszych wyrobów.
Francja, Aurillac Cedex
231km
La Maison TEIL, z siedzibą w Aurillac, specjalizuje się w produkcji wędlin. La Maison produkuje szynki, kiełbasy, pasztety, smalec, pasztety auvergnackie oraz typowe wyroby cukiernicze, takie jak ciasto z niebieskim serem Auvergne czy placek ziemniaczany. Świeże szynki nigdy nie są mrożone, są solone ręcznie, na sucho, zgodnie z tradycyjną metodą auvergnacką. Suszenie i dojrzewanie szynki trwa 7 miesięcy. Kiełbasy i kiełbasy są wytwarzane w tradycyjny sposób, zgodnie z tym samym rzemiosłem. La Maison łączy nowoczesne techniki z tradycyjnym rzemiosłem, aby produkować wyjątkowe produkty.
Francja, Les Mées
150km
Firma Midi Charcuterie, sprzedawana pod marką Gil Traiteur, jest przedsiębiorstwem specjalizującym się w branży spożywczej, a dokładniej w kuchni śródziemnomorskiej. Odrzucając tradycyjną wędlinę, firma specjalizuje się w produkcji „Smaków Prowansji”, takich jak marynowane warzywa i grzyby, marynowane specjały „Gil Traiteur”, marynowane produkty rybne w oleju, pasty do smarowania (nasze „Taillas”) oraz pomocniki kulinarne.
... specjalności gotowane produkowane w Dijon w zakładzie, który nieustannie się rozwija, z podejściem IFS wprowadzonym w 2006 roku oraz salą białą do krojenia o normie ISO 8, otwartą w 2007 roku. Badania i innowacje są naszymi głównymi kierunkami rozwoju, zarówno w zakresie produktów, procesów, pakowania, jak i opakowań. Ta polityka pozwoliła nam w ostatnich latach zdobyć nagrodę INNOWACJA SIAL 2004, produkt uznany za SMAKI ROKU 2006 oraz nagrodę honorową SAUCICREOR 2007. Label rouge salaisons dijonnaises. JAMBON PERSILLÉ LABEL ROUGE...
Francja, Le Rouget
247km
Firma MAS, z siedzibą w Rouget w Cantal, specjalizuje się w wędlinach, solankach i tradycyjnych konserwach z Centralnego Masywu. Firma oferuje produkty o prostych i autentycznych recepturach. Na przykład, oferuje suszoną szynkę dojrzewającą do 24 miesięcy w ich suszarni w Rouget oraz ręcznie wyrabiany pasztet z czystego wieprzowiny. Dom MAS jest znany z jakości i autentyczności swoich produktów.
Francja, Manosque
166km
Firma Le Séchoir des Alpes jest przedsiębiorstwem specjalizującym się w sektorze agrospożywczym, a dokładniej w produkcji wędlin i przetworów mięsnych. Dzięki swojemu tradycyjnemu i rzemieślniczemu rzemiosłu, przekazywanemu z pokolenia na pokolenie, Le Séchoir des Alpes oferuje Państwu gamę produktów wysokiej jakości, które reprezentują wszystkie smaki Prowansji.
Francja, Barbentane
161km
Jesteśmy producentem wędlin rzemieślniczych od 7 pokoleń. Nasze wędliny są wytwarzane ręcznie co tydzień, aby zapewnić świeżość naszych produktów. Bez konserwantów i barwników, oferują smaki naszego regionu. Wędliny suszone: kiełbasa bydlęca, rolada z boczku.....itd. Wędliny gotowane: galaretka, andouillettes, caillettes, itd. Nasze grillowane: andouillettes, kiełbaski (papryka, jagnięcina z miętą, bazylia itd.)...
Francja, St Pierre De Chandieu
46km
Francja, Colombier-Saugnieu
49km
Francja, Lyon
60km
Francja, Servas
94km
Forte de 90 ans d’expérience, La Bresse SAS est reconnue pour son expérience charcutière et la qualité de ses produits. Nous revendiquons un attachement au bon goût et au savoir-faire charcutier traditionnel. Nos équipes perpétuent la mémoire des recettes d’antan et la tradition culinaire de Bresse et de la région Rhone-Alpes, tout en l’adaptant aux évolutions des attentes des consommateurs. Notr...
Francja, St Martin Le Vinoux
30km
Francja, St Geoire En Valdaine
31km
Francja, Beaucroissant
13km
Francja, Grezieu Le Marche
82km
Francja, Grenoble
34km
Francja, L Isle D Abeau
36km
Francja, Tournon Sur Rhone
46km
Francja, Mours-Saint-Eusèbe
32km
Francja, Grenoble
33km
Francja, Cognin
54km
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play