Francja, Rabastens De Bigorre
... renomowanego dostawcy z regionu, znanego z mięsa Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, równowaga smaków i apetyczna tekstura! Z umiejętnościami przekazywanymi z pokolenia na pokolenie, produkty są wytwarzane na podstawie receptur w najczystszej tradycji. Firma jest dumna z oferowania swoim konsumentom produktów naturalnych. Od 2021 roku, Conserverie du Sud uzyskuje certyfikację IFS w wersji 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard umożliwiający ocenę zgodności produktów i procesów w zakresie bezpieczeństwa i jakości żywności.
Francja, La Fouillade
... zewnątrz, co sprzyja ich rozwojowi. U nas hodowla świń i produkcja piwa są w doskonałej synergii. Resztki powstałe w procesie warzenia służą jako źródło paszy dla naszych zwierząt, podczas gdy świnie przyczyniają się do wytwarzania wysokiej jakości kompostu, który wzbogaca nasze użytki rolne. Degustacja naszej ekologicznej wieprzowiny to doświadczenie, które nikogo nie pozostawia obojętnym. Nasze piwa...
Francja, Beaumont De Lomagne
... są przygotowywane z poszanowaniem tradycji i rzemiosła francuskiej gastronomii z południowego zachodu. Bez barwników ani konserwantów, wszystkie nasze produkty są wytwarzane w naszym warsztacie przy drodze do Auch w Beaumont de Lomagne, pomiędzy GERS a TARN & GARONNE.
Francja, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, z siedzibą w Aurillac, specjalizuje się w produkcji wędlin. La Maison produkuje szynki, kiełbasy, pasztety, smalec, pasztety auvergnackie oraz typowe wyroby cukiernicze, takie jak ciasto z niebieskim serem Auvergne czy placek ziemniaczany. Świeże szynki nigdy nie są mrożone, są solone ręcznie, na sucho, zgodnie z tradycyjną metodą auvergnacką. Suszenie i dojrzewanie szynki trwa 7 miesięcy. Kiełbasy i kiełbasy są wytwarzane w tradycyjny sposób, zgodnie z tym samym rzemiosłem. La Maison łączy nowoczesne techniki z tradycyjnym rzemiosłem, aby produkować wyjątkowe produkty.
Francja, Foix
W naturalnym i autentycznym otoczeniu rodzina ROUCH od 1870 roku kontynuuje produkcję prawdziwych produktów regionalnych, rustykalnych i pełnych smaku. Szynka z Ariège, suszona kiełbasa wątróbkowa, kiełbasa pod popiołem z Ariège, foie gras, konfitury z kaczki, pasztety z dzika, jelenia itd... Wędliny ROUCH produkują swoje wyroby w laboratorium zatwierdzonym zgodnie z normami europejskimi, w Ferrières w Ariège.
Francja, Fonsorbes
... powierzchni 1500 m2 i uzyskała zgodność z normami europejskimi. Może sprostać coraz większemu zapotrzebowaniu. W marcu 2012 roku otwarto w miejscu produkcji sklep o powierzchni 200 m2 przeznaczony do SPRZEDAŻY DLA KLIENTÓW INDYWIDUALNYCH.
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE to firma założona w 1963 roku, z siedzibą w Castres w departamencie Tarn (81). Dzięki swojemu doświadczeniu i wiedzy, CHARCUTERIE ANTOINE zawsze miała na celu produkcję tradycyjnych wyrobów wędliniarskich. CHARCUTERIE ANTOINE może produkować wszystkie rodzaje wyrobów wędliniarskich; od kiełbas po produkty solone, przez produkty krojone, produkty gotowane, a nawet niektóre konserwy.
Francja, Le Rouget
Firma MAS, z siedzibą w Rouget w Cantal, specjalizuje się w wędlinach, solankach i tradycyjnych konserwach z Centralnego Masywu. Firma oferuje produkty o prostych i autentycznych recepturach. Na przykład, oferuje suszoną szynkę dojrzewającą do 24 miesięcy w ich suszarni w Rouget oraz ręcznie wyrabiany pasztet z czystego wieprzowiny. Dom MAS jest znany z jakości i autentyczności swoich produktów.
Francja, Parlan
La Maison Laborie, założona w 1932 roku, specjalizuje się w wędlinach z Owernii. Produkty Laborie są wytwarzane ręcznie, są autentyczne i smaczne. Mięsa pochodzą z Francji, a wiele produktów Laborie ma medale. La Maison oferuje szeroką gamę tradycyjnych wędlin, w tym: suszone szynki z Owernii, suszone kiełbasy, suszone parówki, boczki, słoiki, konserwy, zestawy prezentowe itp.
...W sercu wysokich Pirenejów, od trzech pokoleń "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS pielęgnują dawną sztukę rzemieślniczą naszej rodziny, w TOURNAY, dawnej bastydzie z XIV wieku. AUTENTYCZNOŚĆ: foie gras, konfitury z gęsi i kaczki, starannie wyselekcjonowane. TRADYCJA: kuchnia, którą degustowano już w 1870 roku w domenie de la Lande. JAKOŚĆ: kuchnia z regionu Gaskonii, duszona dla Ciebie, rzemieślniczo i ręcznie pakowana.
Francja, Lacaune
... autentyczne wyroby. Dobry smak przeszłości jest szanowany, jednocześnie wprowadzając nowoczesny akcent. Umiejętności odziedziczone po długiej rodzinnej tradycji wędlin w Lacaune Lacaune to uzdrowiskowa wioska w sercu regionalnego parku naturalnego Haut Languedoc. Położona na wysokości 800 metrów, czystość i świeżość jej klimatu mają kluczowe znaczenie dla produkcji i dojrzewania wysokiej jakości wędlin, takich jak szynka suszona, kiełbasa suszona, kiełbasa sucha. To tutaj, pod wpływem morskich i górskich wiatrów, dojrzewanie naszych produktów odbywa się powoli.
Francja, La Vergne
Francja, Aixe Sur Vienne
Francja, Connerre
Francja, Colmar
Francja, Peyrolles En Provence
Francja, Pouldreuzic
Francja, Brienne Le Chateau
Francja, Lambersart
Francja, Verdun
Francja, Bellegarde Sur Valserine
Francja, La Talaudière
Francja, Toulouges
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play