Francja, Rabastens De Bigorre
... renomowanego dostawcy z regionu, znanego z mięsa Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, równowaga smaków i apetyczna tekstura! Z umiejętnościami przekazywanymi z pokolenia na pokolenie, produkty są wytwarzane na podstawie receptur w najczystszej tradycji. Firma jest dumna z oferowania swoim konsumentom produktów naturalnych. Od 2021 roku, Conserverie du Sud uzyskuje certyfikację IFS w wersji 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard umożliwiający ocenę zgodności produktów i procesów w zakresie bezpieczeństwa i jakości żywności.
Belgia, Aubel
Od 1963 roku oferujemy pełny asortyment smacznych wędlin, znanych z unikalnego smaku i rzemiosła naszych mistrzów wędliniarskich. Od szynki po kaszankę, przez pasztety i produkty surowe, dziś składa się na to 9 głównych rodzin, które tworzą coraz bogatszy w smaku asortyment! Owoc naszego rodzinnego i rzemieślniczego savoir-faire, nasze wędliny występują w 3 liniach pysznych specjałów...
Belgia, Florenville
... miodem czy kołnierz z cebulą, z biegiem lat przyczyniły się do renomy luksemburskiej firmy. Szeroka gama pasztetów uzupełnia ofertę produktów: pasztet Délices de la Semois, pasztet tradycyjny, pasztet z piwem Orval oraz sezonowo, wszystkie pasztety z dziczyzny. Produkty te wytwarzane są z świeżych składników, nie zawierają żadnych konserwantów i są pieczone w wysokotemperaturowych piecach. Poszanowanie tradycji wymaga umiejętności, wykwalifikowanej siły roboczej oraz wielu etapów w produkcji.
%100 cukru buraczanego i całkowicie naturalnego, czystego masła można spożywać z pełnym spokojem. Nasze produkty nie zawierają żadnych tłuszczów mieszanych ani syropu glukozowego. Użyte składniki pochodzą w całości z lokalnych, naturalnych źródeł. Grubość używanego ciasta wynosi 0,1 mm. W naszych syropach stosujemy całkowicie naturalny cukier buraczany. W naszej produkcji używamy czystego masła. Nasze produkty, takie jak Adana Börek i Baklava, są wytwarzane całkowicie z naturalnego cukru buraczanego i masła przez wykwalifikowanych mistrzów w naszej licencjonowanej firmie.
Turcja, Istanbul
Wchodząc w sektor z pewnością w 2002 roku, Temizel Borek podjął pierwsze kroki, aby zaprezentować smak, którym dzieli się ze swoimi dziećmi i sąsiadami, Wam, naszym cenionym klientom, w domu. W tej podróży zysk postawił na drugim miejscu, a na pierwszym miejscu postawił swoich cenionych klientów, aby mogli skosztować jego smaku i zapewnił ciągłość tej jakości, utrzymując jej ciągłość.
Polska, Szczecin
Polska, Lublin
Bułgaria, Rakovski
... decyzji. Z biegiem lat nauczyłem się, że foie gras to szlachetny produkt, który wprowadza elegancję i wyrafinowanie na stół. Napędzany pragnieniem oferowania produktów o wyjątkowej jakości, zapewniłem surową i rygorystyczną selekcję składników. Każdy składnik jest starannie dobierany. Jestem dumny, że w moich przepisach nie ma dodatków ani barwników. Podziel się z rodziną i przyjaciółmi jakością, ucieleśnieniem aromatów i smaków. Satysfakcja klienta, znaczenie tradycji i autentyczności to fundamenty moich przepisów.
Francja, La Fouillade
... zewnątrz, co sprzyja ich rozwojowi. U nas hodowla świń i produkcja piwa są w doskonałej synergii. Resztki powstałe w procesie warzenia służą jako źródło paszy dla naszych zwierząt, podczas gdy świnie przyczyniają się do wytwarzania wysokiej jakości kompostu, który wzbogaca nasze użytki rolne. Degustacja naszej ekologicznej wieprzowiny to doświadczenie, które nikogo nie pozostawia obojętnym. Nasze piwa...
Turcja, Sakarya
... lokali z kebabem. Podstawową filozofią firmy Altuntaş Backwaren GmbH jest osiągnięcie i utrzymanie najwyższego poziomu jakości w produktach i produkcji, a jednocześnie dbanie o naszą wiarygodność oraz profesjonalny porządek pracy, który staramy się podnosić. W ten sposób uważamy, że zadowolenie naszych klientów z naszej firmy zawsze osiąga najwyższe poziomy zarówno w sprzedaży hurtowej, jak i...
Turcja, Denizli
... warunków współczesności dzięki innowacyjnemu podejściu, nowoczesnym zakładom i najnowszym technologiom, co pozwala nam co roku rosnąć, rozwijać się i kształtować branżę. Naszym celem jest kontynuowanie produkcji wysokiej jakości, smacznych produktów, nie rezygnując z zasad, które nas definiują, a także wspieranie rozwoju i wzrostu wszystkich naszych partnerów biznesowych.
Nasza firma dąży do całkowitej satysfakcji klientów. Chcemy to osiągnąć, oferując wysokiej jakości wędliny. Nasze wieloletnie doświadczenie i wiedza fachowa pomagają nam realizować tę misję i wizję. Nasza firma kładzie duży nacisk na autocontrolę i jest certyfikowana znakiem IFS. Dzięki temu nasi klienci mogą polegać na naszym profesjonalizmie i być pewni, że dostarczamy produkty wysokiej jakości, które są wytwarzane z należytą starannością.
Francja, Beaumont De Lomagne
... są przygotowywane z poszanowaniem tradycji i rzemiosła francuskiej gastronomii z południowego zachodu. Bez barwników ani konserwantów, wszystkie nasze produkty są wytwarzane w naszym warsztacie przy drodze do Auch w Beaumont de Lomagne, pomiędzy GERS a TARN & GARONNE.
Francja, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, z siedzibą w Aurillac, specjalizuje się w produkcji wędlin. La Maison produkuje szynki, kiełbasy, pasztety, smalec, pasztety auvergnackie oraz typowe wyroby cukiernicze, takie jak ciasto z niebieskim serem Auvergne czy placek ziemniaczany. Świeże szynki nigdy nie są mrożone, są solone ręcznie, na sucho, zgodnie z tradycyjną metodą auvergnacką. Suszenie i dojrzewanie szynki trwa 7 miesięcy. Kiełbasy i kiełbasy są wytwarzane w tradycyjny sposób, zgodnie z tym samym rzemiosłem. La Maison łączy nowoczesne techniki z tradycyjnym rzemiosłem, aby produkować wyjątkowe produkty.
Belgia, Zemst
Twój wszechstronny partner w świeżej żywności. Aro Products jako hurtownik dostarcza pełną gamę produktów wysokiej jakości do rzeźni, cateringu, piekarni oraz działów świeżej żywności w supermarketach. Wędliny: belgijskie szynki, zagraniczne szynki, wędliny solone i wędzone, rodzaje kiełbas (gotowane i wędzone), drób. Pasztety: pasztety kremowe, półgrubo mielone pasztety, grubo mielone pasztety...
Belgia, Bocholt
De Spiegeleire Ambachtelijke pasztety. Od 1972 roku niezmienne procesy produkcyjne zapewniają wyrafinowany i stały smak. Gwarantujemy produkty pierwszej jakości: pasztety, specjalne filety z kurczaka i indyka oraz ich warianty, pasztetowa, pasztet w kostce i warianty, a także berlińskie.
Belgia, Vellereille-Les-Brayeux
... lokalności oraz rzemieślników, z którymi współpracują. Produkty firmy obejmują piwo, chleb, pasztet i ser. Piwo z Opactwa Bonne-Espérance jest warzone przez Browar Lefebvre w Quenast według tradycyjnych metod. Ser (o półtwardej konsystencji) jest wytwarzany ręcznie z surowego mleka krowiego najwyższej jakości AA. Pasztet również jest wytwarzany całkowicie ręcznie z materiałów najwyższej jakości i jest produkowany w samym Opactwie, podobnie jak chleb, który jest szary i pieczony na kamieniu.
Francja, Foix
W naturalnym i autentycznym otoczeniu rodzina ROUCH od 1870 roku kontynuuje produkcję prawdziwych produktów regionalnych, rustykalnych i pełnych smaku. Szynka z Ariège, suszona kiełbasa wątróbkowa, kiełbasa pod popiołem z Ariège, foie gras, konfitury z kaczki, pasztety z dzika, jelenia itd... Wędliny ROUCH produkują swoje wyroby w laboratorium zatwierdzonym zgodnie z normami europejskimi, w Ferrières w Ariège.
Belgia, Oostduinkerke
... najlepsze. Ponadto nasza firma stawia na niezrównane rzemiosło i szczerość wobec wszystkich naszych interesariuszy. Mimo że jesteśmy nową firmą, Creative Spreads może pochwalić się solidnymi podstawami: czterdziestoletnim doświadczeniem i wiedzą w dziedzinie produktów do smarowania. Produkty do smarowania na bazie mięsa, drobiu, ryb lub warzyw: nasi deweloperzy codziennie tworzą nowe i zaskakujące kreacje, które rozpieszczają zmysły naszych klientów oraz konsumentów.
Portugalia, Olhão
... maxima. W tym celu nasze obiekty i zespół starają się odtworzyć jego naturalne środowisko, unikając wpływu na jakiekolwiek aspekty, które przyczyniają się do powstawania tych smakowitych białych pereł. Żadne konserwanty nie są dodawane. Indywidualny i ręczny wybór każdej perły, choć wspierany przez nasze laboratorium i realizowany zgodnie z wysokimi standardami kontroli jakości, jest procesem...
Francja, Fonsorbes
... powierzchni 1500 m2 i uzyskała zgodność z normami europejskimi. Może sprostać coraz większemu zapotrzebowaniu. W marcu 2012 roku otwarto w miejscu produkcji sklep o powierzchni 200 m2 przeznaczony do SPRZEDAŻY DLA KLIENTÓW INDYWIDUALNYCH.
Belgia, Veurne
... intensywnym badaniom De Beauvoorder, pierwotnie rzemieślniczy producent pasztetów, z biegiem lat opracował cały szereg wyrafinowanych produktów. Oferuje również szeroką gamę szynki gotowanej, produktów solankowych, drobiu i kiełbas gotowanych. Czerwoną nitką w tym wszystkim są jakość, smak, kulinarna kreatywność i świeżość. Świeżość, jeden z koników De Beauvoorder. Nie tylko używa się doskonałych, świeżych surowców, ale także produkcja odbywa się w miarę możliwości na zamówienie, co ostatecznie przynosi korzyści produktowi.
Belgia, Mollem-Asse
... asortyment pasztetów śmietankowych i ardeńskich rozszerzył się o różne inne smaki. Obecnie istnieje aż 30 różnych rodzajów pasztetów, takich jak pasztet z zielonym pieprzem, papryką, żurawiną, grzybami, czosnkiem, jabłkiem, oliwkami, pasztet dziczyzny, ...
Belgia, Houthalen-Helchteren
Produkty Buva Vleeswaren: Ręcznie wytwarzana pieczona pasztetowa z czystego mięsa wieprzowego. Pieczona pasztetowa z kurczaka, zawierająca jedynie wątróbki i mięso kurczaka. Pasztetowa z drobiu z pieprzem, wytwarzana wyłącznie z mięsa kurczaka. Chleb mięsny naturalny. Chleb mięsny prowansalski. Chleb mięsny z kurczaka naturalny. Chleb mięsny z kurczaka prowansalski. Kiszka. Kiełbaski na grilla.
...Firma utworzyła zespół rozwoju technicznego składający się z doświadczonych ekspertów, doktorów, magistrów oraz specjalistów z zakresu polimerów, aby rozwiązać techniczne wąskie gardła związane z wieloma rodzajami stali laminowanej, od testów po zastosowanie praktyczne, biegłe stosowanie technologii przetwarzania folii wykrawanej itp. Technologia stali laminowanej została zatwierdzona przez pięć krajowych patentów. Stal laminowana z wysokotekstowymi folii poliestrowych jest wynikiem niezależnych badań i rozwoju oraz produkcji.
Belgia, Izegem
... różnorodność rozmiarów i opakowań. Klienci POLCA znajdują się w 10 krajach Unii Europejskiej. Oprócz przedstawicieli wielkiej dystrybucji, obsługiwani są również importerzy, hurtownicy i przedsiębiorstwa przemysłowe. Większość sprzedaży realizowana jest pod własnymi markami, z których Paté GRANDMERE jest zdecydowanie najbardziej znana.
Belgia, Wommelgem
Ter Beke to innowacyjna belgijska grupa zajmująca się świeżą żywnością, która oferuje szeroki asortyment wysokiej jakości świeżych produktów spożywczych oraz związanych z nimi usług w wielu krajach europejskich. W naszej fabryce w Wommelgem produkujemy nasz pełny asortyment szynki gotowanej, pasztetu i kiełbas gotowanych.
Belgia, Wommelgem
Verso Food to organizacja handlowa, która za pośrednictwem swoich formuł handlowych (De Beenhouwers, Vleesmeester i Ikana) współpracuje z dystrybucją, rzeźniami i sklepami z gotowanym jedzeniem. Razem z naszymi 280 pracownikami, rozproszonymi po Flandrii i Brukseli, prowadzimy trzydzieści siedem sklepów.
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE to firma założona w 1963 roku, z siedzibą w Castres w departamencie Tarn (81). Dzięki swojemu doświadczeniu i wiedzy, CHARCUTERIE ANTOINE zawsze miała na celu produkcję tradycyjnych wyrobów wędliniarskich. CHARCUTERIE ANTOINE może produkować wszystkie rodzaje wyrobów wędliniarskich; od kiełbas po produkty solone, przez produkty krojone, produkty gotowane, a nawet niektóre konserwy.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play