Francja, Le Rouget
Firma MAS, z siedzibą w Rouget w Cantal, specjalizuje się w wędlinach, solankach i tradycyjnych konserwach z Centralnego Masywu. Firma oferuje produkty o prostych i autentycznych recepturach. Na przykład, oferuje suszoną szynkę dojrzewającą do 24 miesięcy w ich suszarni w Rouget oraz ręcznie wyrabiany pasztet z czystego wieprzowiny. Dom MAS jest znany z jakości i autentyczności swoich produktów.
Francja, Parlan
La Maison Laborie, założona w 1932 roku, specjalizuje się w wędlinach z Owernii. Produkty Laborie są wytwarzane ręcznie, są autentyczne i smaczne. Mięsa pochodzą z Francji, a wiele produktów Laborie ma medale. La Maison oferuje szeroką gamę tradycyjnych wędlin, w tym: suszone szynki z Owernii, suszone kiełbasy, suszone parówki, boczki, słoiki, konserwy, zestawy prezentowe itp.
Belgia, Wavre
...Beneluksie, Wielkiej Brytanii, Hiszpanii, … już w poniedziałek rano. Nasza belgijska filia, Delitiv SA, przetwarza nasze surowe produkty na wysokiej jakości produkty gotowe. Oferujemy więc terriny i bloki foie gras, wędzone magrety, magrety nadziewane foie gras itd. … Agro-Top Produits to zatem zarządzanie łańcuchem dostaw foie gras od jajka do talerza.
Belgia, Zolder
Nasza firma specjalizuje się w produkcji rzemieślniczych produktów żelowych. Tworzymy produkty żelowe z poszanowaniem rzemiosła i tradycji. Wszystkie nasze produkty rozpoznasz po ich charakterystycznym, pełnym i kremowym smaku. To dlatego, że pracujemy według autentycznego i tradycyjnego przepisu. Nasza oferta jest ponadto bardzo zróżnicowana, z asortymentem, który przyciąga zarówno młodszych, jak i starszych klientów. Obecnie jesteśmy liderem rynku w Beneluksie i jesteśmy z tego dumni, zwłaszcza że dzięki naszemu rzemiosłu udało nam się zachować naszą własną tożsamość.
Turcja, Ankara
W Zeliha Boşnak Börek starannie wybieramy składniki, których używamy, i codziennie dostarczamy je świeże. Oczyszczamy nasze nadzienia zgodnie z normami higieny i nigdy nie używamy margaryny, mrożonych ani gotowych mieszanek.
Belgia, Wommelgem
... krajów skandynawskich. Niezależnie od tego, który produkt wybierzesz, każdy produkt Schots wyróżnia się doskonałym smakiem, kreatywną dekoracją oraz najwyższą jakością, którą mogą posiadać jedynie prawdziwie rzemieślnicze wyroby. Nasze pasztety, a w szczególności specjalne pasztety tematyczne, to prawdziwe dzieła sztuki, ponieważ ujawniają prawdziwe mistrzostwo. Pracujemy z ogólnymi tematami: Boże Narodzenie, Wielkanoc, Wiosna, Zima, Walentynki, Karnawał... ale tworzymy również pasztety ekskluzywnie dla kilku kluczowych klientów.
...W sercu wysokich Pirenejów, od trzech pokoleń "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS pielęgnują dawną sztukę rzemieślniczą naszej rodziny, w TOURNAY, dawnej bastydzie z XIV wieku. AUTENTYCZNOŚĆ: foie gras, konfitury z gęsi i kaczki, starannie wyselekcjonowane. TRADYCJA: kuchnia, którą degustowano już w 1870 roku w domenie de la Lande. JAKOŚĆ: kuchnia z regionu Gaskonii, duszona dla Ciebie, rzemieślniczo i ręcznie pakowana.
...które pachną terroirem périgourdin. Podczas swoich podróży Patrice Gauvry przywiózł również świeże makarony, kiełbasy i risotto z białą truflą z Włoch, herbaty z Rosji, dom Kusmi, dawny dostawca dworu carów, przyprawy z całego świata i oczywiście belgijską czekoladę... różnorodność, która sprawia, że Comptoir du Périgord to wyjątkowe miejsce. Większość produktów, które można tu znaleźć, to ekskluzywne...
Włochy, Nago-Torbole
Salumificio Trentino produkuje wędliny od ponad czterdziestu lat. Wśród charakterystycznych produktów regionu znajdują się carne salada oraz speck; firma produkuje również klasyczne wędliny tradycji włoskiej, takie jak szynki gotowane, szynki surowe, salami i boczek. Marka Salumificio Trentino jest przykładem nowoczesnej i dynamicznej firmy, która potrafiła połączyć tradycję z różnymi modelami żywieniowymi. Od zawsze dbają o jakość, a od 2006 roku certyfikowali swój System Zarządzania Jakością zgodnie z normą UNI EN ISO 9001: 2008.
Francja, Lacaune
... autentyczne wyroby. Dobry smak przeszłości jest szanowany, jednocześnie wprowadzając nowoczesny akcent. Umiejętności odziedziczone po długiej rodzinnej tradycji wędlin w Lacaune Lacaune to uzdrowiskowa wioska w sercu regionalnego parku naturalnego Haut Languedoc. Położona na wysokości 800 metrów, czystość i świeżość jej klimatu mają kluczowe znaczenie dla produkcji i dojrzewania wysokiej jakości wędlin, takich jak szynka suszona, kiełbasa suszona, kiełbasa sucha. To tutaj, pod wpływem morskich i górskich wiatrów, dojrzewanie naszych produktów odbywa się powoli.
Produkujemy turecką baklawę, baklawę z pistacjami, baklawę, borek, ciastka suche oraz mrożone ciasta. Zajmujemy się produkcją mrożonej baklawy oraz wszystkich słodkości w syropie. W produkcji baklawy oferujemy pojemność 70.000 kg. www.tatliseker.com.tr 0533 336 08 75...
Czechy, Babice U Uherského Hradiste
...ketchupów, sosów, marmolad, dżemów, duszonych owoców, syropów, żywności dla niemowląt oraz kanapek. Inne produkty obejmują szereg schłodzonych produktów mięsnych, warzywnych i owocowych. HAMÉ s.r.o. to wiodąca firma produkująca żywność trwałą i schłodzoną, z tradycją sięgającą drugiej dekady ubiegłego wieku. HAMÉ s.r.o. oferuje wiele produktów, takich jak ketchup, pasztety, konserwy mięsne, dania gotowe, produkty warzywne, mieszane owoce, dżemy, duszone owoce, żywność dla niemowląt, kanapki i wiele innych. HAMÉ s.r.o. to synonim trwałej i schłodzonej żywności odpowiedniej dla każdego klienta.
Francja, La Vergne
Belgia, Mechelen
Turcja, Istanbul
Czechy, Valasské Mezirící
Rzemieślnicza obróbka wędlin...
Francja, Aixe Sur Vienne
Francja, Connerre
Francja, Colmar
Francja, Peyrolles En Provence
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play