Francja, Laguiole
DROSERA GOURMANDE to firma specjalizująca się w rzemieślniczej produkcji regionalnych specjałów spożywczych. DROSERA GOURMANDE produkuje wiele produktów na bazie kaczki, takich jak foie gras, bloki foie gras, musy foie gras, żołądki, konfitury, piersi kaczki itp. Firma oferuje również tripoux, kiełbasy, pasztety, fritony, cassoulet, galantyny, terriny na aperitif oraz terriny z dziczyzny.
Francja, Épaignes
Od 1960 roku nasz zespół czekoladników produkuje tysiące czekolad każdego roku, zawsze z poszanowaniem tradycji rzemieślniczej, z cierpliwością i szacunkiem. La Royale Normande zobowiązuje się do doskonałości, produkując własny praliné, co gwarantuje unikalne i głębokie smaki dla nas i dla Was. Zaletą tego podejścia jest możliwość monitorowania receptury praliné oraz jakości gotowego produktu. W t...
Francja, Bordeaux
...Wszystkie treści naszych zestawów są modułowe, zgodnie z Twoimi życzeniami i budżetem. Nie wahaj się zgłaszać swoich próśb. Personalizacja Twojego zestawu może odbywać się na dwa sposoby: poprzez grawerowanie laserowe lub sitodruk (kolory). Minimalna ilość: 10 zestawów Domena Dom - Cheverny 75 cl Rillettes z dzikiego łososia z solą morską 90g Cèpenade z czarnymi oliwkami z Nyons 90g Pasztet z wędzonego piersi kaczki 180g Miód z Bretanii 125g Sól morska z Guérande IGP 125g Mini calissons naturalne - pudełko 12 sztuk Zestaw w drewnie, z surowym lub spersonalizowanym zamknięciem...
Francja, Malataverne
...Proponujemy podać Grignan les Adhémar Rouge z: Hachis Parmentier z wołowiny. Pasztetem z kaczki z zielonym pieprzem. Marynowanym pieczeniem sarny. Wędzonymi kiełbaskami z soczewicą. Tatar z wołowiny. Pasztetem z kaczki z zielonym pieprzem. Chili con carne. Grignan les Adhémar rouge to wino produkowane we Francji w regionie Doliny Rodanu. Zaleca się podawanie go w temperaturze od 14 do 15°C.
Francja, St Denis Les Bourg
...Karma „Tradycyjna średnia dla dorosłych psów z kaczką” jest bogata w białko z kaczki, a jej wysoka zawartość ryżu ogranicza reakcje alergiczne. Rozmiar krokieta jest dostosowany do szczęk psów średniej wielkości. Bogata w białko drobiowe i z ograniczoną ilością zbóż, ta receptura została wybrana ze względu na wysoką zawartość naturalnie apetycznego i łatwostrawnego białka z kaczki. Jest również wzbogacona o liczne suplementy diety. 78% białka pochodzenia zwierzęcego...
Francja, Krautergersheim
...Kapusta kiszona gotowana CHOUDOR Boczek w opakowaniach po 5 i 1 kg (dostępne są również inne formaty) (Kapusta kiszona gotowana próżniowo, w tłuszczu z kaczki, aby nadać produktowi pełnię smaku, oraz boczek, aby dodać delikatny wędzony aromat) Ceny: 5,70€/kg za dwa kartony po 6x1kg dostarczone. 5€/kg za trzy kartony po 6x1kg dostarczone.
Francja, Paris
...Kremowe etui na okulary lub torba z cielęcej skóry (wysokiej jakości) pomieści twoje okulary, ołówki, kosmetyki lub inne... Niebieska nić kaczki.
Francja, Pont-De-Labeaume
...Na bazie bardzo wysokiej jakości szafranu, galaretka, która zaskakuje na serach. Jako wykończenie na mięsach, takich jak pierś kaczki, podkreśla smak, nie przytłaczając go. Można ją również łączyć z deserami kremowymi lub mlecznymi: ciasto ryżowe, twaróg… Wizualnie, to bardzo piękny produkt, ponieważ znamiona pozostają w zawiesinie w galaretce. Skład: cukier trzcinowy bio, sok z cytryny, znamiona szafranu, agar-agar. Przechowywanie: 3 lata. Słoik 215g.
Francja, Aix En Provence
...HIBISKUS - Hibiscus syriacus Kwiat, który służy do przygotowania bissapu lub carcadé, napoju "gwiazdy" Afryki Zachodniej. Subtelny smak słodkiej wiśni z nutą zarówno kwaskowatą, jak i słodką. Roślina Hibiskus - Hibiscus syriacus. Kuchnia Koktajle, desery, piersi kaczki, w galarecie (dziczyzna), napar. Forma / Ilość Cały kwiat BIO SUSZONY / 30g - 160g. Pochodzenie Francja - Roślina 100...
Francja, Mietesheim
...Musztarda Violette z Moszczu Winogronowego jest wyjątkowa dzięki pięknemu fioletowemu kolorowi i niezrównanemu smakowi, który jest zarówno owocowy, jak i subtelnie pikantny. Swój niezrównany fioletowy kolor zawdzięcza dodaniu zmiażdżonych czerwonych winogron w moszczu, które są wkomponowane w musztardę. Pyszna do podawania z mięsem z kaczki, drobiem, kaszanką, wieprzowiną… Składniki: moszcz winogronowy czerwony (64%), nasiona gorczycy, woda, ocet spirytusowy, sól, przyprawy. Zawiera: siarczyny. Dostępna również w wiadrze 1,1 kg.
Francja, Ascain
...SOK JABŁKOWY Z BASKICKICH ODMIAN I MÓD Z BASKICKICH WZGÓRZ "Sagar" jabłko i "Eztia" miód. Idealny na śniadanie, w towarzystwie słodkiego deseru lub na piersiach kaczki. KLUCZOWE PUNKTY Charakterystyka Sok jabłkowy z odmiany Anisa Sagarra (stara baskijska odmiana) z 5% miodu z baskickich wzgórz. Jest to miód z wrzosów i kasztanowców. Opakowanie Butelki o pojemności 75 cL.
Francja, Boulogne-Billancourt
...Usytuowany w sercu Prowansji, Domaine d'Estoublon produkuje wina i oliwę z oliwek od 1489 roku. Czerwone wino z Château to mieszanka Cabernet Sauvignon i Mourvèdre produkowana w ramach AOP Baux de Provence. Jego kolor waha się między rubinowym a granatowym i jest skoncentrowany. Jego potężny i złożony bukiet ujawnia aromaty śliwki, konfitury z jeżyn, palonego kakao, słodkich przypraw i cedru. Ta cuvée doskonale komponuje się z kawałkiem wołowiny, piersią kaczki w sosie pieprzowym lub baraniną.
Francja, Pantin
...Cuvée jednocześnie bardzo eleganckie i apetyczne. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Bardzo piękny purpurowy kolor. Złożony bukiet, ujawniający nuty konfitur z owoców czerwonych, przypraw, kokosa i wanilii. Drewno jest zintegrowane i zachęcające. W ustach ten rocznik ujawnia się na delikatnych taninach, długiej i subtelnej strukturze, pozostawiając trwałe, złożone owocowe nuty wiśni, wanilii i kakao. Zdjęcie nie jest umowne - Mogą obowiązywać opłaty za pakowanie - prosimy o kontakt. Dopasowanie potraw do wina: - Aperitif - Magret z kaczki - Mięso w...
Francja, Auxerre
... mięsa, pieczony capon z kasztanami, zupa z zająca po królewsku, Parmentier z kaczki, pieczeń wołowa w cieście, fondue czekoladowe Opakowanie Cena za sztukę, sprzedawane w kartonie po 6 butelek, można łączyć z innymi winami z winnicy, z darmową dostawą. Porada winiarza: podawać w temperaturze od 16 do 18°C Domaine: Domaine Brunely Aplikacja: Gigondas Uprawa: Wysoka Wartość Środowiskowa Etykieta: Aplikacja Oryginalna Kontrolowana...
...Poduszki PARADIZ od LALIE Design są ręcznie wykonane przez francuską projektantkę Marie-Adeline RICHE. Kolorowe, modne i ponadczasowe, te poduszki będą pasować do każdego wnętrza. Pokrowiec wyposażony jest w zamek błyskawiczny, dzięki czemu każda poduszka jest zdejmowana i można ją łatwo wyprać. Poduszka wypełniona jest puchem i piórami kaczki. Projektant: LALIE Design Wypełnienie: Puch / Pióra kaczki Materiał: 50% Wymiary: 45 x 45 cm...
Francja, Castelnau-Chalosse
...La Basse-Cour Gourmet to firma rodzinna, specjalizująca się w Foie Gras, znajdująca się w pobliżu Dax, w Chalosse, na wsi w regionie Landes (40) w południowo-zachodniej Francji, w krainie tradycji wiejskiej. Z miłości do regionalnej gastronomii, nasza rodzina pielęgnuje ducha, aby produkować to, co najlepsze w kuchni z kaczki. Wszystkie nasze produkty pochodzą z kaczek mulard, hodowanych, karmionych i tuczących na zdrowym i naturalnym pełnym ziarnie kukurydzy, bez stresu i z szacunkiem, u naszych lokalnych producentów.
Pasujące produkty
GURMAŃSKA GOSPODARSTWO
GURMAŃSKA GOSPODARSTWO
Francja, Bailly-Romainvilliers
...7 produktów profesjonalnych do sanitariatów 1 NET’SAN WC – Odkamieniacz dezynfekujący do WC – dziób kaczki 750 ml 1 NET’SAN – Odkamieniacz dezynfekujący – spray 750 ml 1 DÉSODAEX cytrynowy – odświeżacz powietrza 650 ml 1 AEXACRÈME – pianka 500 ml 1 PASTILL’JAVEL – Pudełko 150 tabletek wybielających 1 Blok do muszli morskiej 1 Gąbka sanitarna Ref: PSP255 Opakowanie: Paczka...
Francja, Saint Christol De Rodières
...99,8 % Ocet winny czerwony organiczny* - 0,2 % Naturalny aromat szalotki * produkt z rolnictwa ekologicznego Ten ocet będzie idealny do mięs czerwonych oraz do deglasowania (kaczka, piersi z kaczki). Delikatnie skrop swoje ostrygi, aby wydobyć ich smak. Dostępny w butelce 25 cl. Produkt dostępny również w pojemnikach 3-5-10 litrów oraz w beczkach 220 litrów. Bez konserwantów ani alergenów. Produkt niepasteryzowany.
Francja, Outreau
CHANNEL SEA FOOD to firma z Hauts de France specjalizująca się w imporcie i eksporcie produktów pochodzenia morskiego. Nasza grupa prowadzi stały monitoring genetyki oraz tworzenia nowych gatunków, co czyni nas znaczącym graczem na rynku. Zawsze słuchamy naszych klientów i w dużym stopniu uwzględniamy Wasze sugestie, aby doskonalić jakość naszych produktów. Od ponad 30 lat CHANNEL SEA FOOD z sied...
Francja, Gourdon
La Maison GODARD specjalizuje się w produkcji foie gras oraz produktów regionalnych z Południowego Zachodu. W związku z tym firma oferuje szeroką gamę wyjątkowych foie gras z gęsi, foie gras w ręczniku, z figami, a także dania gotowe, takie jak konfitury z kaczki czy cassoulet.
Francja, Pomarez
Od trzech pokoleń rodzina DUMECQ, znajdująca się w sercu Chalosse, produkuje foie gras. Oprócz foie gras, firma DUMECQ produkuje konserwy i świeże produkty z farmy. Oferuje szeroką gamę produktów: świeże produkty (filety z kaczki, cała kaczka, foie gras z kaczki, piersi z kaczki), foie gras z kaczki w puszkach lub słoikach, piersi, żołądki, konfitury, udka i skrzydełka kaczki w puszkach, produkty regionalne w puszkach (chichony z kaczki, rillettes z kaczki z foie gras...) oraz zestawy upominkowe.
Francja, Saint-Jean-Le-Vieux
Założona w 1993 roku, Maison Mayté to rzemieślnicza wędlina baskijska. Maison produkuje szeroką gamę suchych wędlin z Kraju Basków: szynki, kiełbasy, suszone kiełbasy, płaskie lub zwinięte brzuchy (ventrêches), chorizo, suszone lomo... Maison oferuje również swoje specjały na bazie kaczki (foie gras, piersi, konfitury, rillettes, pasztet z foie gras), wieprzowiny (pasztet baskijski, pasztet...
Francja, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES to firma z regionu Landes, specjalizująca się w produkcji i sprzedaży mięsa kaczki. Nowoczesny zakład produkcyjny posiada europejskie zezwolenie oraz certyfikat kaczki do foie gras z Południowego Zachodu. W ten sposób LE GRENIER DES GASTRONOMES produkuje surowe foie gras z kaczki, piersi kaczki, suszoną i wędzoną pierś kaczki, confit z kaczki, skwarki z kaczki, półgotowane foie gras z kaczki oraz foie gras w puszkach. LE GRENIER DES GASTRONOMES zobowiązuje się do oferowania produktów najwyższej jakości.
Francja, Barcus
FARMA UHARTIA jest specjalistą w dziedzinie kaczki wiejskiej. Wprowadziliśmy tradycyjną hodowlę kaczek oraz warsztat do tuczu na ziarno kukurydzy, zanim przystąpiliśmy do rzemieślniczej produkcji produktów z farmy w naszych obiektach spełniających normy CEE. W ten sposób oferujemy szeroką gamę produktów na bazie kaczki, takich jak foie gras z kaczki wiejskiej, konfitury z kaczki, rillettes z kaczki, pasztety z foie gras oraz dania gotowe, takie jak duszona kaczka czy nadziewane pierogi.
Francja, Badefols Sur Dordogne
Domaine de la Barbe, znane również jako Foie Gras Kuster, produkuje wątróbki z kaczki i gęsi. Domaine oferuje wątróbki bez dodatków i konserwantów chemicznych. Domen handluje również specjalnościami z wątróbki, takimi jak pasztety, rillettes, grattony, konfitury, żołądki, specjalności konfitowane, suszone piersi oraz dania gotowe, takie jak cassoulet périgourdin. Jako przetwórcy orzechów i...
... oryginalne śniadanie, brunch, lub po prostu skomponować swój kosz piknikowy na letnie wyjścia, mamy wszystko, co Cię zadowoli. Pomysły na wszystkie Twoje pragnienia Daj się skusić naszym chutneyom, aby dostosować swoje przepisy. Odważ się na przystawki z kaczki dzięki chutneyowi z suszonych moreli z Rumem Starym. Dla miłośników burgerów chutney z Mango i Gruszek będzie atutem do Burgera ze...
Francja, Vendenheim
Techna jest producentem autoklawów do sterylizacji oraz dystrybutorem słoików do konserwacji żywności, zarówno rzemieślniczej, jak i profesjonalnej, od ponad 20 lat. TECHNA oferuje pełną gamę profesjonalnych maszyn próżniowych oraz popychaczy. Rzeźnicy, wędliniarze, kateringowcy, restauratorzy, a także producenci (drób, wieprzowina, kaczki, ślimaki itp.), rolnicy (warzywa, owoce itp.), przetwórcy...
Francja, Lanzac
... rillettes z kaczki i pasztety na bazie foie gras, a także specjały, takie jak konfitura z kaczki z pomarańczą i cassoulet Lanzaguais. La Ferme de Grezelade dysponuje również szeroką gamą zestawów produktów regionalnych. Produkty sprzedawane są w naszych własnych sklepach, delikatesach oraz restauracjach. Sala seminaryjna z dostępem do internetu oraz sala restauracyjna są w budowie na rok 2016.
Francja, OSSES
Z siedzibą w Kraju Basków, firma ARNABAR specjalizuje się w produkcji foie gras oraz produktów baskijskich. W związku z tym produkuje i sprzedaje następujące lokalne specjały: blok foie gras, całe foie gras, foie gras półgotowane, confit z kaczki, axoa, przepisy baskijskie, pasztety i rillettes, kiełbasy, wędliny, papryka z Espelette, wina i napoje z Kraju Basków, słodkie specjały, produkty morskie itd. ARNABAR oferuje również zestawy smakowe, które mogą być wręczane jako prezenty dla firm.
Francja, Vigan (Le)
Firma THOCAVEN specjalizuje się w hodowli kaczek. Kaczki karmimy ziarnem kukurydzy, aby zapewnić zdrowe i naturalne produkty. Oferujemy pełną gamę mięsa z kaczek, w tym foie gras, piersi, konfitury, tournedos, rillettes, kiełbasy, udka...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play