... także produkty AOP i AOC dla serów i win z Cahors, aby włączyć je do naszych przygotowań. Oferujemy mięso kaczki w postaci konfiturowanych ud, żołądków, suszonych piersi solonych solą z Guérande lub foie gras, konfiturowych i/lub suszonych kiełbas, nadziewanych podrobów i wiele innych potraw do skosztowania... Od pięciu lat zdobywamy medale co roku w ramach ogólnokrajowego konkursu rolniczego w...
Francja, Cahors
SUDREAU to firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży foie gras, piersi kaczki, podrobów, rillettes z kaczki, confit z kaczki oraz typowych potraw z Południowego Zachodu, takich jak Coq au Vin z Cahors lub cassoulet.
Francja, Figeac
Firma Jean LARNAUDIE specjalizuje się w produkcji regionalnych specjałów na bazie mięsa kaczki. W związku z tym, firma produkuje foie gras, konfitury, pasztety oraz dania gotowe. W Jean Larnaudie, całe foie gras jest nadal przygotowywane ręcznie i w tradycyjny sposób. Zakorzeniona od ponad 60 lat w Lot w Quercy, Jean Larnaudie to przede wszystkim mężczyźni i kobiety związani z regionalnym...
Francja, Frespech
Rodzinna firma SOULEILLES FOIE GRAS produkuje foie gras z pokolenia na pokolenie. Tradycyjne hodowle, zdrowa dieta, szanowanie zwierząt podczas karmienia oraz unikalne rzemiosło pozwalają firmie na produkcję produktów najwyższej jakości. Oprócz foie gras, firma oferuje swoim klientom terriny, pasztety, kremy z foie gras, piersi, kiełbasy, skwarki, żołądki, paski z kaczki, tournedos z kaczki, kiełbasy z kaczki, kotlety z kaczki itd. Oferuje również wykwintne dania.
... wyprodukować. Kilka typowych przykładów; -> Wyroby cukiernicze: autonomiczna maszyna do smarowania jajkiem -> Dania gotowe/Mięso: Ciągły piec 500 kg/h -> Skrobia: Ciągły piec do makaronu, ryżu 2,5 t/h -> Mięso z kaczki/Drób: Proces rozdrabniania ud, skrzydełek, szyi 500 kg/h -> Proces obróbki ziół aromatycznych (bazylia, mięta, pietruszka) przez aero-separację 1,5 t/h -> Mięso: chłodnica mięsa 500 kg/h -> Transport wewnętrzny w zakładzie pakowania mrożonych warzyw (60 octobinów (1,3 t)/h -> Odgromnik do warzyw i owoców mrożonych...
Francja, Vezac
Założona ponad 80 lat temu, firma DELMOND FOIE GRAS jest rodzinnym przedsiębiorstwem specjalizującym się w produkcji foie gras. Firma dysponuje zakładem uboju i rozbioru w Dordogne. Jej działalność w zakresie handlu hurtowego i półhurtowego rozwija się z każdym rokiem. W ten sposób firma produkuje i sprzedaje foie gras, piersi, filety, udka, skrzydełka, żołądki itp. Łącząc rzemiosło z tradycją, DE...
Francja, Montfort En Chalosse
Założona w 1982 roku, spółdzielnia FOIE GRAS DE CHALOSSE zrzesza obecnie 80 producentów. Pragnąc zachować swoje umiejętności, lokalne tradycje oraz podkreślić jakość swoich produktów, hodowcy zaangażowali się już w 1999 roku w proces Label Rouge. Wszystkie zwierzęta są hodowane na wolnym powietrzu, tuczone kukurydzą w zbiorowych wybiegach. Mają co najmniej 104 dni, gdy trafiają do spółdzielni. Spó...
Francja, Sigoules
Przetwarzanie mięsa kaczki Asortyment kiełbas kaczki Pieczenie Suszone i wędzone piersi kaczki Żołądki Piersi kaczki nadziewane foie gras Surowy asortyment...
Francja, Montaut
Założona w 1920 roku, Maison LAFITTE od czterech pokoleń specjalizuje się w gastronomii Landaise. Maison jest prawdziwym specjalistą w tradycyjnym tłuszczu z kaczki. Produkuje foie gras z kaczki i gęsi, konfitury, piersi, skrzydła i udka z kaczki. Oferuje również przystawki i dania gotowe, takie jak pasztet z kaczki, mus z kaczki, rillons i rillettes, tradycyjne pasztety, terriny, pasztety...
Francja, Pomarez
Firma TREMONT specjalizuje się w dwóch działalnościach: handlu piórami oraz transporcie kaczek. W zakresie handlu piórami, firma pozyskuje pióra w rzeźniach kaczek, aby je umyć, odwirować, wysuszyć, zapakować, a następnie sprzedać hurtownikom. W przypadku działalności transportu kaczek, firma odbiera kaczki i dostarcza je albo do karmicieli, albo do rzeźni, albo do konserw. W ten sposób firma TREMONT współpracuje z producentami piór, konserwatorami oraz grupami gotowymi do karmienia.
Francja, Villefranche Sur Saone
...Thélice to nowa marka herbaty specjalizująca się w zestawach prezentowych. Oryginalny koncept w postaci sześcianu składającego się z tubek z luźną herbatą, z możliwością wyboru modelu lub skomponowania własnego zestawu. Produkty są pakowane we Francji, w regionie Lyonu. Oferujemy gamę 70 rodzajów herbat: herbaty zielone, białe, czarne, czerwone (Rooibos), Earl Grey, w saszetkach 100g lub 200g, a także w butelkach 80g. Thélcie oferuje również nowoczesne zaparzacze o oryginalnym designie, takie jak "zaparzacz w kształcie kaczki"! Nie zapominając o smakołykach: makaroniki, czekoladowe rurki,...
Francja, Bordeaux
... produktów z jelenia i łani obejmuje: udziec łani, udziec jelenia, łopatka łani, łopatka jelenia, szyja łani, szyja jelenia, golonka łani, golonka jelenia, grzbiet łani, grzbiet jelenia, kawałki łani, kawałki jelenia, polędwica łani, polędwica jelenia, pieczeń łani, pieczeń jelenia, stek łani, stek jelenia, duszona łania, duszony jeleń, mięso łani lub mięso jelenia. EURO WILD oferuje również mięso z sarny, Dama, antylopy, jelenia, sarny, kaczki krzyżówki, bażanta, kangura, królika dzikiego, przepiórki, gołębia grzywacza, dzika, a także mięso bawoła.
Francja, Mulsanne
... polowaniach. Zawsze zobowiązywaliśmy się do promowania francuskiej dziczyzny. Oto kilka produktów, które oferujemy: pieczeń z dzika, żeberka z dzika, duszony dzik, karkówka z dzika, łopatka z dzika, udziec z dzika, udziec z sarny, łopatka z sarny, karkówka z sarny, stek z łani, duszona łania, pieczeń z łani, udziec z łani, karkówka z łani, łopatka z łani. Małe dzikie zwierzęta z Francji: bażanty, bażantki, kaczki krzyżówki, przepiórki, kuropatwy. Można również znaleźć małe dzikie zwierzęta futerkowe (zające i króliki).
Francja, Hagetmau
Od 1929 roku firma BESSE FOIE GRAS specjalizuje się w produkcji i sprzedaży foie gras. W ofercie przedsiębiorstwa znajdują się foie gras półgotowane, foie gras z kaczki, foie gras z gęsi oraz specjały z foie gras. Oferuje również terriny, pasztety, konfitury z kaczki, cassoulet landzki oraz zestawy smakowe dla komitetów przedsiębiorstw.
Francja, Pamiers
Specjały kulinarne z południowego zachodu: Caprices Ariegeois to rodzinna firma z Ariège, u stóp Pirenejów, która oferuje produkty regionalne, tradycyjne potrawy z Południowego Zachodu, w tym tradycyjny, cały foie gras z kaczki, konserwy przygotowane w tłuszczu kaczym, domowe pasztety, terrinę z kaczki z pomarańczą, konfitury oraz zestawy smakowe.
Francja, Dremil-Lafage
... zarówno pod względem świeżości, jak i konsystencji naszej brandady Parmentière. Ale Gaston to także nadziewane kalmary, świeże sałatki z dorsza i kalmarów, parmentier z kaczki, rolady serowe i wiele innych produktów. Zachęcamy do kontaktu w celu uzyskania dodatkowych informacji na temat naszych produktów.
Francja, Bazas
...żołądki z kaczki itp. Wszystkie sprzedawane kaczki pochodzą z regionu IGP Sud-Ouest. Zostały one więc hodowane, karmione, ubijane i porcjowane w regionie Południowo-Zachodnim przez certyfikowanych profesjonalistów. Te kaczki mają określone cechy, zdefiniowane przez specyfikację CC04-95.
Francja, La Gouesniere
... szeroka: t-shirty, bluzy, swetry, kurtki, kamizelki, polo, puchówki, czapki, czapki z daszkiem, a także akcesoria takie jak noże, serwetki, fartuchy, podkładki, ... Naszym celem jest oferowanie odzieży myśliwskiej wysokiej jakości. Mamy ponad 800 dostępnych wzorów, aby dotrzeć do wszystkich rodzajów polowań: polowanie na grubego zwierza z dzikiem, sarną i jeleniem - w przypadku polowania na drobne ptactwo: jarząbek, przepiórka, bażant, drozd, ale także gołąb i inne ptaki wędrowne, takie jak kaczki i gęsi. Mamy również ofertę dla polowań w górach z kozicą, izardem i muflonem.
Francja, PEYREHORADE
...firma BARTHOUIL produkuje wędzone łososie najwyższej jakości. Firma BARTHOUIL oferuje również inne ryby (wędzona węgorz), produkty ekologiczne (łosoś ekologiczny, terriny ekologiczne), kawior, ikrę rybną, taramę, regionalne specjały (konfitury z kaczki, świeże, wędzone, suszone piersi...) oraz gastronomiczne zestawy prezentowe.
Francja, Foix
W naturalnym i autentycznym otoczeniu rodzina ROUCH od 1870 roku kontynuuje produkcję prawdziwych produktów regionalnych, rustykalnych i pełnych smaku. Szynka z Ariège, suszona kiełbasa wątróbkowa, kiełbasa pod popiołem z Ariège, foie gras, konfitury z kaczki, pasztety z dzika, jelenia itd... Wędliny ROUCH produkują swoje wyroby w laboratorium zatwierdzonym zgodnie z normami europejskimi, w Ferrières w Ariège.
Francja, Castanet-Le-Haut
La Valtiere to firma rodzinna założona 25 lat temu w południowej Francji. Od hodowli po konserwację, wprowadzamy innowacje w szerokiej gamie produktów na bazie tłustej kaczki, kurczaków i foie gras, z jakością uznaną w Oksytanii. Liczne referencje, takie jak kiełbasa z kaczki, chorizo, panierowany kurczak, szaszłyki; a także autentyczne i wyjątkowe foie gras. Przez cały rok i bez przerwy.
...W sercu wysokich Pirenejów, od trzech pokoleń "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS pielęgnują dawną sztukę rzemieślniczą naszej rodziny, w TOURNAY, dawnej bastydzie z XIV wieku. AUTENTYCZNOŚĆ: foie gras, konfitury z gęsi i kaczki, starannie wyselekcjonowane. TRADYCJA: kuchnia, którą degustowano już w 1870 roku w domenie de la Lande. JAKOŚĆ: kuchnia z regionu Gaskonii, duszona dla Ciebie, rzemieślniczo i ręcznie pakowana.
Francja, St Astier
rękodzielnik konserw w Périgordzie, pani Mudry opracowuje przepisy typowo périgourdinskie, szanując tradycje nabyte przez trzydzieści lat doświadczenia w produkcji konserw gotowanych lub półgotowanych z wątróbki kaczki i gęsi, takich jak konfiturowane udka, rillettes itp. Otrzymaliśmy 12 medali w ciągu 4 lat w różnych konkursach, takich jak Konkurs Generalny Rolniczy i Krajowy Konkurs Wątróbek. Nasza pracownia ma zdolność produkcyjną, łącząc unikalne rzemiosło. Szukamy możliwości dostarczania głównie wątróbki dla pośredników, a dalsze szczegóły pozostają do omówienia.
Francja, La Brede
Założona ponad 30 lat temu, firma MOULIN DE LA MOLLE specjalizuje się w produkcji foie gras z kaczki i gęsi. Gęsi i kaczki są starannie karmione i wybierane, aby ich wątroby nie traciły tłuszczu podczas gotowania. W ten sposób MOULIN DE LA MOLLE produkuje foie gras z kaczki lub gęsi w różnych formatach. Firma udostępnia całe swoje know-how swoim klientom we Francji i za granicą.
Francja, Châteaubourg
... delegacji budowlanych. W swoich procesach produkcyjnych Materlap wdraża procesy związane z obróbką drutu i blachy przemysłowej. Oferując pełne linie dla królików; klatki dla matek, do tuczu, inseminacji, wstępnego stada lub uniwersalne, Twój specjalista w hodowli królików wykorzystuje swoją wiedzę i doświadczenie dla Twojego gospodarstwa. W przypadku tuczu kaczek do foie gras, Materlap opracował gamę klatek indywidualnych lub zbiorowych (moduły na 4 kaczki lub 6 kaczek, parki 3x1 …)...
Francja, Castelnaud De Gratecambe
Francja, Monteils

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play