Francja, Dompierre Sur Yon
Francja, St Astier
rękodzielnik konserw w Périgordzie, pani Mudry opracowuje przepisy typowo périgourdinskie, szanując tradycje nabyte przez trzydzieści lat doświadczenia w produkcji konserw gotowanych lub półgotowanych z wątróbki kaczki i gęsi, takich jak konfiturowane udka, rillettes itp. Otrzymaliśmy 12 medali w ciągu 4 lat w różnych konkursach, takich jak Konkurs Generalny Rolniczy i Krajowy Konkurs Wątróbek. Nasza pracownia ma zdolność produkcyjną, łącząc unikalne rzemiosło. Szukamy możliwości dostarczania głównie wątróbki dla pośredników, a dalsze szczegóły pozostają do omówienia.
Francja, Saint-Quentin
... przeciwieństwie do produktów przemysłowych, które zalewają półki dużych sklepów. Odpowiedzialne i obywatelskie podejście na rzecz naszych kubków smakowych. Znajdź nasze foie gras z Aisne, dania gotowe z Północy (carbonnade), terriny i rillettes rybne z Bretanii, rillettes z Pikardii, czarne trufle z Périgord oraz wszystkie francuskie wina. Nie zapominajmy również o przyprawach, musztardach z truflami, soli z Guérande, olejach i octach, occie balsamicznym oraz oliwie z oliwek, a także dżemach z świeżych owoców.
Francja, Lambersart
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play