Francja, Paris
... baobabu, w szklance wody, z odrobiną cynamonu, dodaje się bardzo mało cukru, aby zachować przyjemny, kwaskowaty smak proszku. Jest również mieszany z masłem orzechowym, mlekiem i prosem, aby przygotować senegalski Ngalakh, który jest sycącym deserem, przygotowywanym w każdej chwili, ale szczególnie podczas świąt wielkanocnych. Proszek z baobabu używany w wielu krajach Afryki ma właściwości wiążące, zagęszczające i zakwaszające, jest stosowany w przygotowaniach sosów, zbóż (proso, kukurydza, sorgo, fonio...), kremów.
Francja, Aix En Provence
...ściągające, przeciwgrzybicze, przeciwcukrzycowe, przeciwbiegunkowe, obniżające poziom cukru we krwi. Nie wahaj się odwiedzić strony internetowej cabri d'or, aby znaleźć nasze linie suszonych ziół ekologicznych.
Francja, Auterive
...Kiedy egzotyczny smak marakui spotyka słodycz banana i zmysłowość kokosa, powstaje ta perełka, która z pewnością zachwyci miłośników rzadkich, subtelnych i wyjątkowych smaków. Wytwarzana ręcznie, o niskiej zawartości cukru, gotowana ręcznie w miedzianym kotle w małych partiach, bez barwników, bez dodatków, bez konserwantów i bez dodatku aromatów. Skład: Banan, sok kokosowy, owoce marakui...
Francja, Brunoy
... Voatsiperifery. Różnica w kolorze wynika z późniejszego zbioru. Czerwony pieprz Voatsiperifery z Madagaskaru zbierany jest w momencie, gdy owoc jest czerwony. Nie mniej jednak, zbieranie „pieprzu z koron” z wysokości 20 m nad ziemią jest nadal niebezpieczne. Smak czerwonego pieprzu Voatsiperifery jest łagodniejszy niż smak czarnego pieprzu Voatsiperifery. Pozostaje w cieplejszych tonach dzięki swojej dojrzałości i intensywności w ustach. Będzie odpowiedni dla podniebień, które nie przepadają za pikantnością pieprzu. Waga: 250 g Ilość: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1 kg...
Francja, Ham
... tajny składnik, który doda unikalny wymiar smakowy Twoim słodkim kreacjom. Pomysł na przepis: Krem brulee z królowa łąk Składniki: 500 ml śmietany płynnej 4 żółtka 80 g cukru 1 łyżeczka płynnej wanilii 1 łyżka płatków kwiatów królowa łąk Referencja: AR805125 Ean13: 3760306805125...
...Wymiary: 140 × 6 mm Zalety Small-Berry: - Nie pozostawia żadnych resztek w szkle i w ustach - Nie wpływa na smak napoju - Nie rozpadają się i nie miękną - 100% ekologiczne / bez PLA / bez BPA Nasze słomki z trzciny cukrowej wytrzymują również zimne i gorące płyny przez ponad 24 godziny. Produkcja: Wykorzystujemy po prostu resztki związane z produkcją cukru i rumu. W przeciwieństwie do drzew...
Francja, Paris
...Wybór przypraw 100% naturalnych, niski poziom cukru, oto Flavor of Origin. To równowaga, będąc jednocześnie w opozycji do rumów w swojej kategorii. Z tym pierwszym Rozdziałem, El Libertad pragnie zdobyć serca mężczyzn i kobiet poszukujących niespodzianek i odkryć. Format: 70cl Vol.Alkohol: 40% Nos: Skórki pomarańczy i wanilia Finisz: Okrągły i długotrwały Nos: Flavor of Origin ujawnia nam...
Francja, Istres
... gorzki smak może zaskoczyć konsumenta, ale dodatek cukru stewiowego (Stevia rebaudiana) sprawia, że staje się słodsza. Ponadto, znikomy wpływ tej substancji na poziom glukozy we krwi czyni ją słodzikiem odpowiednim dla diabetyków i diet niskoglikemicznych. Ta herbata ziołowa może pomóc Ci w odzyskaniu dobrego snu.
... wprowadziliśmy innowacyjną i w pełni dostosowalną linię produkcyjną. Możemy na przykład pracować bez cukru, bez oleju, a także bezglutenowo, zachowując jednocześnie całą intensywność i smak naszych naturalnych składników. Od października 2020 roku, po rewitalizacji dawnego zakładu przemysłowego w Mayenne, oferujemy naszym partnerom produkcję pod marką własną. Udostępniamy Państwu naszą wiedzę, doświadczenie...
Francja, Garches
Nasze zespoły mogą Cię wspierać na każdym etapie tworzenia Twoich produktów aromatyzowanych, zarówno przy opracowywaniu nowego produktu, jak i przy modyfikacji receptury (zmniejszona zawartość cukru, soli, tłuszczu itp.). Aromat i smak jako całość są kluczowymi czynnikami w podejmowaniu decyzji zakupowych przez Twoich klientów. Dlatego jest to etap, którego nie należy lekceważyć podczas tworzenia...
Francja, Chazelles Sur Lyon
... bezpośrednio z kakao i surowców, bez barwników, konserwantów ani aromatów. Producent past do smarowania bez oleju palmowego, z kakao. Producent pasty speculoos, nadzień orzechowych, produktów bez cukru dla diabetyków itd. Kreatywność bez granic, szaleństwo wyobraźni, akcent na smak, tradycja, rzemiosło i sekrety produkcji dają początek pastom do smarowania pełnym bąbelków, chrupiącym, z papryczką Espelette AOC, solonym karmelem, kremem speculoos i innymi.
Kiedy winogrona osiągają dojrzałość, zawierają cukry. Te są następnie przekształcane przez drożdże dzikie w alkohol i glicerol, przy jednoczesnej produkcji dwutlenku węgla. Te drożdże są obecne w winnicach, na winogronach i nadają winu jego charakterystyczny smak. Potrzeba około 17 g cukru na litr soku, aby wyprodukować 1 stopień alkoholu. W przypadku win białych winogrona są bezpośrednio...
Francja, Rosny Sous Bois
...zabierz swoich klientów w podróż do Ameryki Łacińskiej dzięki naszym owocom tropikalnym!!! Czym jest pulpa owocowa? Możliwe, że zadajesz sobie to pytanie, ponieważ nie jest jeszcze powszechnie znana wśród konsumentów w Francji. To głównie w Ameryce Południowej ten typ produktu jest bardzo popularny, ponieważ smak i naturalne właściwości są zachowane. Ten ogromny kontynent obfituje w świeże owoce egzotyczne, ale czasami zbyt długie terminy transportu między krajami prowadzą do dużych strat. Bez barwników, bez aromatów ani dodanego cukru.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play