Francja, Castelnaudary
Le Coustelous z dumą oferuje swoje produkty gastronomiczne z Południowego Zachodu, z szczególną uwagą na słynny cassoulet z Castelnaudary. Dbamy o jakość naszych składników i współpracujemy z lokalnymi producentami, aby zaoferować Wam to, co najlepsze. Eksportujemy nasze produkty do Europy, Stanów Zjednoczonych i Francji, do delikatesów, winiarni oraz sklepów specjalistycznych w dziedzinie gastro...
Francja, Villegouge
AGENCE GADAN HEUGAS znajduje się w regionie Bordeaux, a od 1999 roku jesteśmy do dyspozycji profesjonalistów w dziedzinie smaku. Profesjonaliści tacy jak lodziarze, cukiernicy, producenci dżemów, destylatorzy, zarówno rzemieślniczy, jak i przemysłowi, korzystają z naszego know-how, aby zaspokoić swoje potrzeby. Różnorodność naszych dostawców oferuje szeroki wachlarz produktów i opakowań. W rzeczyw...
Francja, Saint Jean De Luz
...Konserwarnia Jean de Luz znajduje się w Kraju Basków. Produkuje ręcznie robione i ekologiczne konserwy rybne, które sprzedaje w delikatesach i specjalistycznych sklepach ze zdrową żywnością. Sardynki w oleju nie są smażone, lecz suszone; zostały uznane za najlepszy produkt morski 2021 roku przez Le Monde de l'épicerie fine.
Anchois Roque oferuje konserwy rybne, owoce morza i regionalne specjały z Pirenejów Wschodnich. Anchois, oliwki, miód, dżemy i tapenady.
Francja, Paris
...Firma CHANFI IMPORT/EXPORT jest hurtowym dystrybutorem w międzynarodowym imporcie i eksporcie towarów, które importujemy i eksportujemy, przeznaczonych dla profesjonalistów na całym świecie: - Produkty spożywcze, - sprzęt AGD, - konserwy, - napoje bezalkoholowe, - środki czystości i higieny, - papierosy elektroniczne, - kosmetyki, ... A także tysiące referencji, takich jak Coca-Cola, Fanta, Orangina i wiele więcej. Nie wahaj się z nami skontaktować, aby uzyskać więcej informacji!
Francja, Geispolsheim
Nasza firma EDELWEISS GROUP działa w branży spożywczej i oferuje produkty pochodzenia rosyjskiego i armeńskiego. Proponujemy również szeroki wybór innych produktów, takich jak konserwy (kawior z bakłażana, papryka z czosnkiem, pieczone warzywa, ...), dżemy i owoce kandyzowane (orzechy, truskawki, figi, biała wiśnia, ...), kompoty owocowe (wiśnia, dereń, brzoskwinia, ...), orzechy, chipsy i inne...
Francja, Aiguilhe
... pochodzenia francuskiego (morchella conica, boletus edulis, chantarellus cibarius, marasmus oreades, lactarius deliciosus) Morze morcheln pfifferlingen borowiki setas, steinpilzen, Waldpilze funghi di bosco setas del bosque. Ręcznie robione luksusowe puszki i konserwy. Oryginalna gama francuskich grzybów w occie w stylu pikli, przyprawy w occie winnym, chutney z cebuli. Gama tradycyjnych potraw na bazie...
Francja, Mandelieu
Signorini TARTUFI, włoska firma założona przez Frédérica Dubois Signorini w 1972 roku, pochodząca z Toskanii przez swojego dziadka Giuseppe Signorini oraz z Sycylii przez swoją babcię Giuseppinę Di-Salvo, z ponad 35-letnim doświadczeniem, potrafiła nadać nowy wizerunek truflom, demokratyzując je w wielu różnych formach. Jako osoba pełna pasji, pragnie przekazać swoją wiedzę i doświadczenie jak naj...
Francja, Emerainville
VDC France sprzedaje produkty z wyższej półki z francuskiej kuchni, które charakteryzują się kreatywnymi i smacznymi etykietami jakości. W miarę upływu sezonów i okazji, nasze produkty dostosowują się do aktualnych trendów. VDC France pragnie stać się kluczowym graczem jako eksporter na rynki międzynarodowe. W tym celu nasza oferta jest elastyczna i rozwija się w miarę zmieniających się preferencj...
Francja, Geispolsheim Gare
MCM Emballages dostarcza szybko wszędzie w Europie i na całym świecie. Pełna gama słoików WECK®, a także akcesoriów (uszczelek, stalowych zacisków, pokrywek, podnośników do słoików, domowych sterylizatorów itp.) jest dystrybuowana we Francji przez MCM EMBALLAGES, autoryzowaną firmę detaliczną. Marka słoików WECK® jest również reprezentowana w całej Europie. Słoiki WECK® pozwolą Ci zaoszczędzić pi...
ITEM, firma zajmująca się handlem specjalizującym się w imporcie i eksporcie, oferuje swoje doświadczenie w zakresie znakowania i etykietowania wszystkich Twoich produktów spożywczych i niespożywczych przeznaczonych do eksportu, w tym w języku arabskim. Dysponujemy maszynami o bardzo wysokiej rozdzielczości, co zapewnia doskonałą i szybką pracę. Nasze magazyny są wystarczająco duże, aby pomieścić ...
Francja, Saint-Aignan-Des-Gués
Firma DANIEL ALLAIRE SAS specjalizuje się w produkcji warzyw pakowanych próżniowo i odgrywa znaczącą rolę na dynamicznie rozwijającym się rynku: rynku 5. gama. Aby opracować strategię skoncentrowaną głównie na jakości i śledzeniu pochodzenia warzyw, firma ALLAIRE wzmocniła swoje umiejętności dzięki nowoczesnym technologiom i rozszerzyła swoją ofertę. Obecnie obejmuje ona ponad 80 referencji. Pakuj...
Francja, Saint-Jean-Le-Vieux
Założona w 1993 roku, Maison Mayté to rzemieślnicza wędlina baskijska. Maison produkuje szeroką gamę suchych wędlin z Kraju Basków: szynki, kiełbasy, suszone kiełbasy, płaskie lub zwinięte brzuchy (ventrêches), chorizo, suszone lomo... Maison oferuje również swoje specjały na bazie kaczki (foie gras, piersi, konfitury, rillettes, pasztet z foie gras), wieprzowiny (pasztet baskijski, pasztet baskij...
Francja, Revel
Zaledwie kilka kroków od Castelnaudary, stolicy Cassoulet, Revelois od ponad pół wieku przygotowuje przepisy dziedziczone z tradycji i umiejętności chaurians w regionie Lauragais. Revelois to przede wszystkim historia André MOREL, ucznia rzeźnika z Castelnaudary, który na początku lat 80-tych, z pasją do swojej pracy i chęcią zaspokojenia gustów i podniebień, szybko zapragnął dzielić się autentyc...
LE BONHEUR EST DANS LE POT to firma specjalizująca się w przygotowywaniu dań gotowych z produktów ekologicznych. Firma rozwija gamę dań gotowych w puszkach na bazie zbóż, warzyw i roślin strączkowych. LE BONHEUR EST DANS LE POT oferuje zatem zupy, zboża, puree, przepisy regionalne, przepisy z podróży, warzywa w naturalnej postaci, specjały włoskie, dżemy oraz dania w pojemnikach.
Francja, Vigan (Le)
Firma THOCAVEN specjalizuje się w hodowli kaczek. Kaczki karmimy ziarnem kukurydzy, aby zapewnić zdrowe i naturalne produkty. Oferujemy pełną gamę mięsa z kaczek, w tym foie gras, piersi, konfitury, tournedos, rillettes, kiełbasy, udka...
Francja, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE ściśle współpracuje z profesjonalistami z branży gastronomicznej, aby dostarczać rozwiązania dla ich działalności cateringowej oraz zaopatrywać ich w foie gras. EURALIS GASTRONOMIE dysponuje kilkoma markami w zależności od poszukiwanych rynków, takimi jak ROUGIÉ, MONFORT czy JEAN STALAVEN. Jesteśmy specjalistami w hodowli i przetwórstwie kaczek oraz gęsi.
Francja, MONTREDON CORBIERES
Specjalizująca się w przetwarzaniu produktów morskich, MERISUD oferuje swoje wyroby pod dwiema markami: Richesses de la Mer w działach świeżych oraz Armand Blot w działach delikatesowych. Około pięćdziesięciu referencji nosi markę kuchni południowej. Pastis, koniak, pomidor, szafran, koper włoski, wino białe, oliwa z oliwek... Z minimum 50% ryb w składzie, na czołowej pozycji znajdują się krem z i...
Francja, Pertuis
W Saumoneraie Saint Martin, warsztacie tradycyjnego wędzenia, szanujemy wielką tradycję, aby odkryć prawdziwym miłośnikom smak autentycznego łososia. Każdy łosoś jest traktowany indywidualnie, został wybrany świeży (a nie mrożony), solony na sucho solą z Guérande „Nature&Progrès”, delikatnie wędzony na zimno na drewnie bukowym, bez dodatków ani konserwantów. Oferujemy również delikatną gamę wędzon...
Francja, FRONTIGNAN
Nasza firma specjalizuje się w marynowanych oliwkach oraz innych produktach pochodnych, takich jak tapenada, pistou, marynowany czosnek, półsuszone pomidory… Nasze oliwki są starannie wybierane i przygotowywane według różnych receptur. Dzięki naszemu rzemiosłu, oliwki zachowują unikalną jakość tekstury i koloru. Oferujemy również, a przede wszystkim, asortyment oliwek z renomowanych regionów, taki...
Francja, Tarascon
Założona w 1920 roku, firma Jean Martin zawsze stawiała na kuchnię prowansalską, harmonijnie łącząc warzywa z południa i oliwki z Doliny Baux de Provence. Riste z bakłażana, ratatouille, tapenada… oraz inne wielkie klasyki są przygotowywane z poszanowaniem tradycyjnych przepisów, z nieustanną troską o tworzenie prostych, oryginalnych i wyrafinowanych dań, które zawsze można szybko przygotować.
Smaki Languedoc Roussillon skupiają producentów, rzemieślników i rolników z regionu Aude oraz całego Languedoc Roussillon, którzy dzielą miłość do produktów gwarantowanych pochodzeniem, opracowanych z przekonaniem w poszanowaniu etykiet i certyfikatów jakości: Pays Cathare, Qualité Sud de France, Qualité Hérault, Rolnictwo Ekologiczne…. To z wyraźnym smakiem autentycznych smaków, pragnieniem dziel...
Francja, Saint-Martin-De-Seignanx
CEYLAN FRANCE, firma z siedzibą w Hiszpanii Manufacturas Ceylan S.L., oferuje przyprawy, dodatki, mieszanki aromatyczne i dodatki do przemysłu spożywczego. Produkujemy i sprzedajemy: - aromaty słone do przekąsek, konserw rybnych, produktów mięsnych, sosów i przypraw, dań gotowych - aromaty słodkie do lodów, sorbetów, jogurtów, deserów, wyrobów cukierniczych - bazy kulinarne: ryż wstępnie ugotowan...
Francja, Pomarez
Od trzech pokoleń rodzina DUMECQ, znajdująca się w sercu Chalosse, produkuje foie gras. Oprócz foie gras, firma DUMECQ produkuje konserwy i świeże produkty z farmy. Oferuje szeroką gamę produktów: świeże produkty (filety z kaczki, cała kaczka, foie gras z kaczki, piersi z kaczki), foie gras z kaczki w puszkach lub słoikach, piersi, żołądki, konfitury, udka i skrzydełka kaczki w puszkach, produkty regionalne w puszkach (chichony z kaczki, rillettes z kaczki z foie gras...) oraz zestawy upominkowe.
Francja, La Chapelle Aubareil
Od ponad trzydziestu lat jesteśmy rzemieślnikami i producentami wątróbki gęsiej i kaczej oraz kasztanów w Dordogne. Nasze konserwy są przygotowywane na miejscu, zgodnie z tradycyjnymi przepisami Périgordu. Nasza konserwarnia ma charakter rodzinny. Wątróbki i dania gotowe (cassoulet, konfitury, civet…) są starannie przygotowywane i podlegają największej uwadze na każdym etapie produkcji. Nasze laboratorium spełnia normy europejskie i HACCP. Wartości, które reprezentujemy, to gościnność, gastronomia, tradycja i jakość.
Francja, Chatellerault
... ¤ Żywność: Mleko w proszku, mleko w butelkach, cukier, olej roślinny, jajka, mąka, ryż, makaron, spaghetti, suszone owoce, cebula, ziemniaki. ¤ Konserwy: Pomidory, kukurydza, biała fasola, czerwona fasola, groszek, tuńczyk, soczewica itd. ¤ Środki czyszczące i produkty ekologiczne: Płyn do mycia naczyń, proszek do prania itd. ¤ Produkty higieniczne i ekologiczne: Żel pod prysznic, żel...
Francja, Marseille
... jakości i smaku. W związku z tym znane sieci handlowe wybrały MOULIN VILLE France jako swojego dostawcę importowego. Importujemy i dystrybuujemy wśród profesjonalistów z sektora spożywczego konserwy i produkty spożywcze pochodzące z różnych zakątków: Tunezji, Maroka, Hiszpanii, Włoch, Grecji, Łotwy (Bałkany), USA, Belgii, Peru, Ekwadoru. Wybieramy renomowane marki znane z ich smaku i jakości w...
Francja, Castets
... rehydratyzowanych ani solonych. Nasze rzemieślnicze konserwy są gwarantowane bez dodatków, konserwantów, barwników czy wzmacniaczy smaku. Otrzymujemy świeże produkty i staramy się wspierać krótkie łańcuchy dostaw, wybierając nasze surowce od lokalnych producentów, dobre małe warzywa (pomidory, fasola szparagowa, fasola biała, groszek...), dobre mięsa (wieprzowina, kaczka...), doskonałe ryby z targu...
Francja, Port-saint-louis-du-rhône
...Firma FERRIGNO oferuje swoim francuskim i zagranicznym klientom, którzy cenią jakość, autentyczność, a także oryginalność, szeroką gamę produktów rybnych, sprzedawanych pod marką "Lou Ferrignade". Konserwy: sardynki i tuńczyk z Morza Śródziemnego, makrele i anchois, sardinelle,... Dania gotowe: zupa rybna, bisque z kraba, bouillabaisse, duszony tuńczyk w winie,... Sosy: sos pomidorowy z...
Francja, Laguiole
La Maison CONQUET specjalizuje się w tradycjach gastronomicznych Aubrac. La Maison produkuje wędliny, konserwy oraz wiele mięs i specjałów na bazie czystej rasy bydła Aubrac, wieprzowiny, jagnięciny z Aveyron oraz cielęciny. Firma produkuje również dania gotowe, podroby, aligot oraz lokalne sery, takie jak tome. Oferowane przez Maison dania gotowe to głównie tripoux, kapusta faszerowana oraz farçous aveyronnais z suszonymi śliwkami.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play