Francja, Aubervilliers
MMC jest hurtowym dystrybutorem w zakresie importu i eksportu towarów w Europie i na świecie. Towary, które importujemy i eksportujemy, są przeznaczone dla profesjonalistów z całego świata: produkty spożywcze, sprzęt AGD, konserwy, napoje bezalkoholowe, środki higieny i pielęgnacji, e-papierosy, kosmetyki, a także tysiące referencji, takich jak Coca-Cola, Fanta i wiele innych. Z trzema sklepami...
Francja, Pessac
...Z siedzibą w Pessac w Gironde, L'HEXAGONALE to firma specjalizująca się w imporcie i eksporcie produktów spożywczych w hurtowych ilościach od 2018 roku. Oferujemy różnorodne produkty, takie jak oliwa z oliwek i inne oleje roślinne, makarony, kuskus, konserwy, soki i napoje bezalkoholowe, a także napoje energetyczne, koncentrat pomidorowy, harissę, daktyle, oliwki i wiele innych produktów...
Francja, Changé
ARARAT Group jest oficjalnym dystrybutorem marki HOMELAND, to fabryka z siedzibą w Armenii, która produkuje wiele specjałów ormiańskich. Oferujemy ponad 100 asortymentów najsmaczniejszych konserw. Naszym priorytetem jest jakość żywności. Oferujemy konserwy przygotowane według specjalnej receptury, wykorzystując wyłącznie owoce wyselekcjonowane przez naszych najbardziej profesjonalnych rolników z miasta.
Francja, Vroncourt
Bergerie du Ouchy oferuje swoje produkty w sprzedaży bezpośredniej. To dla Ciebie gwarancja spożywania mięsa wysokiej jakości pochodzącego z regionu Lotaryngii. Sprzedaż bezpośrednia całego jagnięcia lub w paczkach. Sprzedaż potraw gotowych w słoikach oraz wędlin owczych: kiełbasa, merguez, rillettes, pasztet, kiełbasa suszona. Konserwy pasteryzowane: navarin z warzywami, duszone w pomidorach, curry od Bergera, tajin.
Francja, CHANCELADE
... całości zapewnia lepszą konserwację, uprawa pieczarek blond gwarantuje bardziej wyrazisty smak, a wzrost w niskiej temperaturze pozwala na lepszą trwałość. W okresie nadprodukcji CHAMPIDOR przetwarza niewielką część swojej produkcji na konserwy i mrożonki przeznaczone dla przemysłu.
Francja, La Chapelle D'armentières
... rolnictwa, konserwy), przemysł przetwórczy (meble, metalurgia, tworzywa sztuczne, aluminium), hutnictwo, motoryzacja, papiernictwo i drukarstwo, przemysł farmaceutyczny i chemiczny, przemysł tekstylny (przędzalnictwo, tkanie, włókniny, odzież, farbiarstwo), środowisko (oczyszczalnie, uzdatnianie wody, recykling odpadów) oraz budynki przemysłowe.
Francja, Laguiole
DROSERA GOURMANDE to firma specjalizująca się w rzemieślniczej produkcji regionalnych specjałów spożywczych. DROSERA GOURMANDE produkuje wiele produktów na bazie kaczki, takich jak foie gras, bloki foie gras, musy foie gras, żołądki, konfitury, piersi kaczki itp. Firma oferuje również tripoux, kiełbasy, pasztety, fritony, cassoulet, galantyny, terriny na aperitif oraz terriny z dziczyzny.
Francja, Nogent Sur Oise
Dans leur usine de Nogent-sur-Oise, les SALAISONS JOUVIN fabriquent chaque année 2 700 tonnes de produits à base de porc dans le respect des traditions pour offrir un goût unique et répondre au cahier des charges des plus grands distributeurs. Spécialiste du chorizo à la française, cette production « Made in France » de charcuterie de porc fait l’objet d’un contrôle qualité permanent. Fabriqué da...
Francja, Nantes
Firma BERJAC specjalizuje się w hurtowej sprzedaży mięsa i ryb dla profesjonalistów z branży gastronomicznej (restauratorzy, wędliniarze, catering, sklepy spożywcze, małe jednostki samorządowe) oraz zapewnia obsługę sklepu i realizuje dostawy w departamentach Loire-Atlantique, Vendée, Maine i Loara: mięsa (wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina), podroby, wędliny, drób, produkty świeże (owoc...
Francja, Roquefort
Stworzona 35 lat temu, AQUALANDE jest europejskim liderem w dziedzinie akwakultury. Firma rozwijała się we wszystkich obszarach branży akwakulturowej. Rozwijała się poprzez trzy dynamiczne filary: selekcję i reprodukcję, hodowlę pstrągów oraz przetwórstwo pstrągów. Grupa AQUALANDE angażuje się w działania na rzecz zrównoważonej i odpowiedzialnej akwakultury w środowisku naturalnym.
Francja, St Christol Les Ales
Na usługach gastronomii od 1936 roku, Coudène, obecnie europejski lider w produkcji „brandade de morue”, potrafił się zdywersyfikować, tworząc gamę specjałów południowych: brandade de morue, Parmentier, tapenade, kawior z bakłażana, zupa rybna, rouille, aïoli... oraz całą gamę nowych smakołyków do smarowania.
Francja, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia to przede wszystkim historia pasji, pasjonatów. Pasjonatów dobrze wykonanej pracy, pasjonatów relacji międzyludzkich, pasjonatów, jakimi byli Gilbert i jego żona Jeanine, gdy w 1961 roku postanowili otworzyć swój sklep w sercu pięknej wioski Castelnau d’Estretefonds. Piękne przedsiębiorstwo, w którym Pani wkłada całą swoją energię, aby podkreślić talenty rzeźnicze Pana. Wychowa...
Francja, Montfort En Chalosse
Założona w 1982 roku, spółdzielnia FOIE GRAS DE CHALOSSE zrzesza obecnie 80 producentów. Pragnąc zachować swoje umiejętności, lokalne tradycje oraz podkreślić jakość swoich produktów, hodowcy zaangażowali się już w 1999 roku w proces Label Rouge. Wszystkie zwierzęta są hodowane na wolnym powietrzu, tuczone kukurydzą w zbiorowych wybiegach. Mają co najmniej 104 dni, gdy trafiają do spółdzielni. Spó...
Francja, Captieux
Od ponad 20 lat firma FALIERES NUTRITION specjalizuje się w produkcji i pakowaniu żywności przeznaczonej dla ludzi w sytuacjach "nomadycznych". Firma wytwarza dania gotowe dla sportowców, poszukiwaczy przygód, wojska, osób na wyprawach na pustyni, na oceanach lub na szczytach gór. FALIERES NUTRITION oferuje również swoje zestawy posiłków na sytuacje awaryjne i pomoc społeczną.
Francja, Vitrolles
Istniejąca od ponad dziesięciu lat, Provence Olives ma na celu oferowanie swoim klientom szerokiej gamy produktów wysokiej jakości w konkurencyjnych cenach. Wszystkie środki są podejmowane, aby osiągnąć tę kartę jakości i cen. Oferujemy różne opakowania dostosowane do każdego typu klienta.
Francja, Vitrolles
Firma Micéli jest ekspertem w swojej dziedzinie, dziedziczącym tradycyjne umiejętności i wieloletnie doświadczenie zawodowe. To przedsiębiorstwo o ludzkiej skali, które wybiera i opracowuje najlepsze sardele z pełnym poszanowaniem tradycji. Micéli jest dystrybuowane w supermarketach oraz w tradycyjnym obiegu we Francji i w Europie. Nasza firma jest reprezentowana w większości krajów europejskich.
Francja, Bergerac
CONSERVERIE DE BERGERAC produkuje i sprzedaje szeroką gamę warzyw. Konserwarnia wytwarza różne warzywa w zależności od sezonu. Oferuje bardzo drobne i ekstra drobne groszki, ekstra drobne marchewki, groszki z marchewką, bardzo drobne i ekstra drobne zielone fasolki, ekstra drobne fasolki flageolet, ziemniaki, brukselki, kasztany, sałatkę warzywną z zielonych warzyw, białą fasolę w gęsiej tłuszczu,...
Francja, Monteux
Usytuowana w PROWANSJI, nasza konserwarnia, pod przewodnictwem swojego twórcy Pana Louisa MARTINA, od 1918 roku rozwija swoje umiejętności w tworzeniu produktów wysokiej jakości. Sezonowa działalność przetwarzania świeżych owoców i warzyw, głównie regionalnych i zgodnych z naszymi wymaganiami, pozwala nam na produkcję surowców całkowicie pod naszą kontrolą. Są one zatem doskonale dostosowane do wy...
Francja, AUBAGNE
Firma Kruz Seafood specjalizuje się w handlu mrożonymi produktami rybnymi. Dzięki ponad 25-letniemu doświadczeniu oraz zaufanym dostawcom, którzy są traktowani jako partnerzy, firma zdołała ugruntować swoją pozycję na rynku europejskim.
Francja, Colombes
Albert Ménès to firma zajmująca się delikatesami od 1921 roku. W naszej ofercie gourmet zawarliśmy całe know-how i entuzjazm zespołu pasjonatów smaku, jakości i rzemiosła. Oferujemy ponad 350 produktów delikatesowych, w tym przyprawy, dżemy, słone i słodkie ciastka, a także doskonałą gamę ryb i pasztetów w puszkach... Proponujemy zarówno produkty konwencjonalne, jak i ekologiczne.
Francja, Auch
CDP DISTRIBUTION to techniczna nazwa firmy zajmującej się konserwami. Ta firma specjalizuje się w produkcji konserw od ponad 80 lat, oferując szeroką gamę produktów. Od słoików z zakrętką, przez naczynia do terrin, po słoiki na miód, znajdziesz również butelki szklane, niezbędne akcesoria do sterylizacji, a także całą gamę produktów, które umożliwiają gotowanie z użyciem noży i przyborów kuchenn...
Francja, Sisteron
Firma Taste of Provence to producent tradycyjnych potraw prowansalskich. Firma oferuje różnorodną gamę dań w 100% prowansalskich. To dzięki tym typowym potrawom, wytwarzanym z prowansalską wiedzą fachową, firma zdołała zaistnieć na francuskim rynku dań gotowych.
Alimentation Fine de France jest wiodącym francuskim hurtownikiem artykułów spożywczych dzięki rygorystycznej polityce jakości: selekcja produktów według wymagających kryteriów smakowych i jakościowych, maksymalne unikanie różnych dodatków, barwników, konserwantów oraz promowanie łatwości użycia i innowacji, z poszanowaniem francuskiej tradycji kulinarnej. Wprowadzenie pełnej identyfikowalności pr...
Francja, Lanzac
La Ferme de Grezelade znajduje się w jednym z regionów gwarantujących doskonałą kuchnię, Quercy-Périgord. Firma rodzinna specjalizuje się w produkcji konserw z foie gras. Produkuje świeże produkty oraz domowe konserwy. Oferuje foie gras (blok foie gras, całe foie gras z kaczki oraz foie gras półgotowane), piersi z kaczki, konfitury oraz dania gotowe. Sprzedaje również przystawki, takie jak...
Francja, Le Mas D'agenais
Usytuowana w Lot i Garonne w sercu gastronomicznego Południowego Zachodu, pomiędzy Périgord a Krajem Basków, nasza rodzinna firma stara się zachować wiekową tradycję kulinarną. Założona w 1956 roku w Mas d'Agenais, koncentrujemy się na utrzymaniu tradycyjnej jakości z poszanowaniem nowoczesnych norm. Dziś specjalizujemy się w nowych, oryginalnych i nietypowych terrinach: terrina z wiosennymi pokrz...
W sercu wysokich Pirenejów, od trzech pokoleń "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS pielęgnują dawną sztukę rzemieślniczą naszej rodziny, w TOURNAY, dawnej bastydzie z XIV wieku. AUTENTYCZNOŚĆ: foie gras, konfitury z gęsi i kaczki, starannie wyselekcjonowane. TRADYCJA: kuchnia, którą degustowano już w 1870 roku w domenie de la Lande. JAKOŚĆ: kuchnia z regionu Gaskonii, duszona dla C...
Francja, Caylus
Od 1896 roku minęło 121 lat, a wiedza i umiejętności Conserves d’Autrefois wciąż się rozwijają. 121 lat, w których z pasją, starannością i kreatywnością wykonujemy naszą pracę… Nasze bogate dziedzictwo kulinarne, będące wynikiem wielu przepisów opracowanych przez naszych kucharzy na przestrzeni tych wszystkich dziesięcioleci, daje nam dziś cenną wiedzę wynikającą z tego dziedzictwa. Położone w s...
Francja, Bastia
Hurtowa żywność dla profesjonalistów kulinarnych, profesjonalistów Boul-Pat, społeczności zawodowych. Oferujemy szeroki asortyment produktów wysokiej jakości: Produkty Korsykańskie, Mięso i Drób, Nabiał, Produkty Mrożone, Lód, Wędliny, Sery, Jogurty z całego świata, Konserwy, Skrobia, Warzywa, Ryby, Desery, Zupy, Sosy pomidorowe, Masła, puree owocowe, Dania gotowe i wiele innych.
Francja, Ivry Sur Seine Cedex
...produkty mrożone); butelek i puszek (napoje w puszkach, konserwy, butelki PET, beczki, butelki szklane); budownictwa (dachówki, kostka brukowa, bloczki betonowe, cegły); papieru (płyty kartonowe, ryzy papieru, rolki, papier ksero, papiery specjalne); drewna i paneli (panele wiórowe, podłogi, listwy, kantówki); metalurgii (rury, pręty, profile, rolki, zwoje, blachy) oraz logistyki (meble biurowe, wyposażenie, sprzęt AGD, odzież, centra logistyczne, centra dystrybucyjne).
Francja, Saint Médard De Guizières
Huilerie GID jest obecnie specjalizowana w handlu olejami roślinnymi (słonecznikowym, słonecznikowym oleicznym, arachidowym, rzepakowym, sojowym, winogronowym, oliwkowym) oraz w przygotowywaniu mieszanek olejów i ich pakowaniu. Głównymi klientami Huilerie GID są: dystrybutorzy RHF, przemysł spożywczy (ciastkarnie, konserwy...), kosmetyczny oraz eksporterzy.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play