Francja, Charmes-Sur-Rhône
Jednostka produkcyjna ANTARTIC II INGRÉDIENTS została założona w 2002 roku w celu dostarczania technologicznych mieszanek dla przemysłu spożywczego: powłok, wędlin (produkty solone, wędliny gotowane, wędliny surowe, wędliny suszone), galaretek, marynat, sosów i baz sosowych, aromatów, aromatów do przekąsek, aromatów naturalnych, przypraw do kiełbas i merguez, pomocy kulinarnych, produktów...
Francja, Boz
LCB FOOD SAFETY dostarcza analizy, porady i szkolenia w zakresie bezpieczeństwa żywności oraz produkuje środki higieny i dezynfekcji dla sektorów agrospożywczych (żywność dla zwierząt i magazynowanie; hodowla drobiu; hodowla trzody chlewnej; inkubatory; dania gotowe; produkty mleczne; magazynowanie; transport; mięsa, wędliny i produkty mięsne) oraz szpitali. Nasza wiedza na temat sposobów...
Francja, OSSES
Z siedzibą w Kraju Basków, firma ARNABAR specjalizuje się w produkcji foie gras oraz produktów baskijskich. W związku z tym produkuje i sprzedaje następujące lokalne specjały: blok foie gras, całe foie gras, foie gras półgotowane, confit z kaczki, axoa, przepisy baskijskie, pasztety i rillettes, kiełbasy, wędliny, papryka z Espelette, wina i napoje z Kraju Basków, słodkie specjały, produkty morskie itd. ARNABAR oferuje również zestawy smakowe, które mogą być wręczane jako prezenty dla firm.
Francja, Saint-Berthevin
... - Kawałki kurczaka - Kura - Kogut - Produkty drobiowe - Kurczak wiejski - Kogucik - Przepiórka - Indyk - Królik - Kaczka (cała, ćwiartka, filet, udko ...) - Kaczka tłusta (filet, foie gras) - Indyk - Kawałki indyka - Produkty z indyka - Kebab - Wędliny - Gołąb - Dziczyzna - Wypieki / Chleby - Masło - ...
Francja, La Chapelle Sur Erdre
... kieruje swoją ofertę do wszystkich sektorów przemysłu spożywczego: piekarnictwo-cukiernictwo, produkty mleczne, dania gotowe, ryby, wędliny, solenie, drób, owoce i warzywa, handel, rzemiosło mięsne. VIF oferuje rozwiązania dostosowane do wielkości każdej firmy, od małych przedsiębiorstw zatrudniających kilkanaście osób, przez małe i średnie przedsiębiorstwa, po duże grupy. Oferty VIF obejmują teraz wszystkie funkcje: produkcję, zarządzanie przepływami fizycznymi, zarządzanie sprzedażą, logistykę, przygotowanie zamówień, zakupy...
Francja, Vannes
... dekoracje - Aromatyzowane grzanki i smażone dodatki - Suszone sery - Wędliny - Sery włoskie - Przetworzone warzywa: półsuszone, konfitury, w puszkach - Oleje roślinne - Suszone lub konserwowane owoce - Orzechy i ich pochodne: orzechy laskowe, pistacje - Słodkie nadzienia i polewy o średniej wilgotności lub bezwodne - Czekolady...
Francja, Olonne Sur Mer
Zlokalizowana w Olonne sur Mer, w Vendée (85), La Boucherie Olonnaise oferuje swoje produkty mięsne, wędliny i catering. Mistrzowie rzemiosła mięsnego od ponad 10 lat, Aline i Sylvain, zapewniają mięso i drób najwyższej jakości, tradycyjne wędliny rzemieślnicze oraz pyszne dania gotowe. La Boucherie Olonnaise gwarantuje mięsa wysokiej jakości, pochodzące od lokalnych producentów: wołowina...
Francja, LA ROCHETTE
Henri Raffin to 100% rodzinna firma od 1937 roku, z siedzibą w sercu francuskich Alp. Produkujemy tradycyjne wędliny suszone: kiełbasy, suszone szynki, tradycyjne kiełbasy i pasztety. Oferujemy szeroką gamę kiełbas savojskich oraz gamę suszonych kiełbas produkowanych w tradycyjny sposób, które były wielokrotnie nagradzane na Konkursie Generalnym Rolniczym. Nasze szynki savojskie są produkowane...
Francja, Nantes
Firma BERJAC specjalizuje się w hurtowej sprzedaży mięsa i ryb dla profesjonalistów z branży gastronomicznej (restauratorzy, wędliniarze, catering, sklepy spożywcze, małe jednostki samorządowe) oraz zapewnia obsługę sklepu i realizuje dostawy w departamentach Loire-Atlantique, Vendée, Maine i Loara: mięsa (wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina), podroby, wędliny, drób, produkty świeże (owoce i warzywa, żywność), ryby. Firma BERJAC należy do rodziny CADEGAU: działalność B2B w zakresie produktów świeżych (mięso i ryby) w Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes i Marée) oraz Saumur (Savia).
Francja, Amancy
Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin produkuje i dystrybuuje produkty regionalne z Sabaudii od ponad 30 lat w Amancy w Górnej Sabaudii. Sprzedaż online: wędliny rzemieślnicze wędzone w tradycyjny sposób, suszone kiełbasy, kiełbaski, dioty, suszone szynki i mięso wieprzowe najwyższej jakości online. W Maison Alpin chcemy, aby w jednym kęsie prawdziwy smak sabaudzkiej duszy został...
Francja, Laguiole
La Maison CONQUET specjalizuje się w tradycjach gastronomicznych Aubrac. La Maison produkuje wędliny, konserwy oraz wiele mięs i specjałów na bazie czystej rasy bydła Aubrac, wieprzowiny, jagnięciny z Aveyron oraz cielęciny. Firma produkuje również dania gotowe, podroby, aligot oraz lokalne sery, takie jak tome. Oferowane przez Maison dania gotowe to głównie tripoux, kapusta faszerowana oraz farçous aveyronnais z suszonymi śliwkami.
Francja, Foix
W naturalnym i autentycznym otoczeniu rodzina ROUCH od 1870 roku kontynuuje produkcję prawdziwych produktów regionalnych, rustykalnych i pełnych smaku. Szynka z Ariège, suszona kiełbasa wątróbkowa, kiełbasa pod popiołem z Ariège, foie gras, konfitury z kaczki, pasztety z dzika, jelenia itd... Wędliny ROUCH produkują swoje wyroby w laboratorium zatwierdzonym zgodnie z normami europejskimi, w Ferrières w Ariège.
SA SALAISONS PYRENEENNES to firma specjalizująca się w wędzeniu wyjątkowych szyn. Salaisons Pyrénéennes stosują autentyczny kunszt w produkcji szyn i wędlin najwyższej jakości. Podobnie jak w przypadku wielkich win, te wędliny są produkowane z hodowli „szlachetnego szczepu”: certyfikowanej białej świni z Południowego Zachodu. Produkty pochodzące z „szlachetnego szczepu” białej świni są oferowane pod marką „SALAISONS PYRENEENNES”.
Francja, Bonneuil Sur Marne
Carniato Europe jest francuską filią dużych włoskich grup spożywczych. Carniato jest liderem na rynku dystrybucji win i włoskich produktów spożywczych we Francji dla profesjonalistów. Z 20 kategoriami produktów i około 3 000 referencjami, Carniato Europe oferuje produkty dostosowane do różnych oczekiwań każdego profesjonalisty. Ponad 6 500 stałych klientów ufa Carniato w całej Francji. Carniato Eu...
Francja, Fonsorbes
Założona w 1970 roku przez Louisa Seigneurie, firma SA SEIGNEURIE & FILS początkowo miała siedzibę w Tuluzie. Ten fundusz handlowy przekształcił się w warsztat produkcji wędlin w wyniku sukcesywnego przybycia czterech synów. Działalność obejmuje sprzedaż hurtową i półhurtową wędlin, produktów gotowych, produktów suchych... W 1995 roku firma przeniosła się do Fonsorbes do nowych pomieszczeń o powi...
Francja, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, z siedzibą w Aurillac, specjalizuje się w produkcji wędlin. La Maison produkuje szynki, kiełbasy, pasztety, smalec, pasztety auvergnackie oraz typowe wyroby cukiernicze, takie jak ciasto z niebieskim serem Auvergne czy placek ziemniaczany. Świeże szynki nigdy nie są mrożone, są solone ręcznie, na sucho, zgodnie z tradycyjną metodą auvergnacką. Suszenie i dojrzewanie szynki trwa...
Francja, Wissous Cedex
Firma VARACHAUX została założona w 1968 roku. Jest to małe i średnie przedsiębiorstwo specjalizujące się w produktach pośrednich spożywczych (PAI) na bazie mięsa. Zaopatrujemy się w rzeźniach i zakładach uboju we Francji i Europie, a nasze produkty sprzedajemy przemysłowi potraw gotowych oraz gastronomii zbiorowej. Nasza działalność polega na przemysłowym przygotowywaniu produktów na bazie mięsa s...
Francja, Pamiers
Firma powstała w 1984 roku, kiedy to dokonano zakupu małej lokalnej firmy wędliniarskiej w Ariège. Przez wiele lat rodzina Commenges zajmowała się sprzedażą wysokiej jakości produktów wędliniarskich. I to w 2000 roku, na początku nowego wieku, korzystając z naszego długiego doświadczenia w przetwórstwie mięsa wieprzowego, postanowiliśmy sami zostać producentami. Tak powstała wędlina Commenges. Dzi...
Francja, Villefranche De Rouergue
Od momentu swojego powstania w 1962 roku, firma SACOR specjalizuje się w suchych wędlinach z południowo-zachodniej Francji. SACOR oferuje produkty spożywcze oparte na tradycyjnych i regionalnych przepisach. W ofercie znajdują się więc kiełbasa suszona, suchy salami, talerze wędlin, chorizo, szynka suszona, coppa, pancetta, salami, wędzony boczek itd. Firma zobowiązuje się do przejrzystości i dosk...
Francja, Nogent Sur Oise
Dans leur usine de Nogent-sur-Oise, les SALAISONS JOUVIN fabriquent chaque année 2 700 tonnes de produits à base de porc dans le respect des traditions pour offrir un goût unique et répondre au cahier des charges des plus grands distributeurs. Spécialiste du chorizo à la française, cette production « Made in France » de charcuterie de porc fait l’objet d’un contrôle qualité permanent. Fabriqué da...
Francja, Luc La Primaube
Firma BOUSQUET specjalizuje się w cięciu, przetwarzaniu i sprzedaży wysokiej jakości mięsa dla sektora RHF/BCT. Oferuje mięso wołowe, wieprzowe, jagnięce, baranie i cielęce. Jako gwarancja jakości, od 2010 roku firma posiada certyfikaty do dystrybucji mięsa BIO i Label Rouge.
Francja, Les Mées
Firma Midi Charcuterie, sprzedawana pod marką Gil Traiteur, jest przedsiębiorstwem specjalizującym się w branży spożywczej, a dokładniej w kuchni śródziemnomorskiej. Odrzucając tradycyjną wędlinę, firma specjalizuje się w produkcji „Smaków Prowansji”, takich jak marynowane warzywa i grzyby, marynowane specjały „Gil Traiteur”, marynowane produkty rybne w oleju, pasty do smarowania (nasze „Taillas”)...
Francja, Saint-Lizier
ANDRE CAZAUX CHARCUTIER w Lorp sentaraille czerpie bogactwo ze swojego rzemiosła i od wielu lat z wymagającą starannością opracowuje produkty wędliniarskie wysokiej jakości, w najczystszej tradycji "Terroir". Firma rozwija się w zakresie produktów premium, takich jak: Szynki Suszone, Kiełbasy, Świeża Wędlina itd....
Francja, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia to przede wszystkim historia pasji, pasjonatów. Pasjonatów dobrze wykonanej pracy, pasjonatów relacji międzyludzkich, pasjonatów, jakimi byli Gilbert i jego żona Jeanine, gdy w 1961 roku postanowili otworzyć swój sklep w sercu pięknej wioski Castelnau d’Estretefonds. Piękne przedsiębiorstwo, w którym Pani wkłada całą swoją energię, aby podkreślić talenty rzeźnicze Pana. Wychowa...
Francja, Lacaune
Założona w 1956 roku, firma OBERTI specjalizuje się w wędlinach i produktach mięsnych. Dysponując 60-letnim doświadczeniem, OBERTI łączy rzemiosło, tradycyjne przepisy i nowoczesny sprzęt. Mięsa używane do produkcji wędlin i produktów mięsnych pochodzą z regionalnych źródeł wysokiej jakości. Firma produkuje i oferuje kiełbasę, coppa, bekon, solone i suszone szynki itp.
Francja, Montfort En Chalosse
Założona w 1982 roku, spółdzielnia FOIE GRAS DE CHALOSSE zrzesza obecnie 80 producentów. Pragnąc zachować swoje umiejętności, lokalne tradycje oraz podkreślić jakość swoich produktów, hodowcy zaangażowali się już w 1999 roku w proces Label Rouge. Wszystkie zwierzęta są hodowane na wolnym powietrzu, tuczone kukurydzą w zbiorowych wybiegach. Mają co najmniej 104 dni, gdy trafiają do spółdzielni. Spó...
Francja, Sceaux Sur Huisne
Od 1966 roku firma Bahier jest uznawanym graczem na rynku wędlin. Numer 1 we Francji na rynku białej i czarnej kaszanki oraz numer 2 na rynku rillettes. W ciągłej innowacji, Bahier oferuje dziś 5 rodzin produktów: Kaszanki, Rillettes, Wyroby wieprzowe, Wyroby podrobowe i Wyroby drobiowe. Francuski producent rillettes.
Francja, Captieux
Od ponad 20 lat firma FALIERES NUTRITION specjalizuje się w produkcji i pakowaniu żywności przeznaczonej dla ludzi w sytuacjach "nomadycznych". Firma wytwarza dania gotowe dla sportowców, poszukiwaczy przygód, wojska, osób na wyprawach na pustyni, na oceanach lub na szczytach gór. FALIERES NUTRITION oferuje również swoje zestawy posiłków na sytuacje awaryjne i pomoc społeczną.
Od 1874 roku nasza rodzinna firma nieustannie podąża za trendami INNOWACJI, co pozwoliło nam przekształcić tradycyjne produkty wędlin regionalnych w nowoczesne wyroby uznawane i cenione w wielu krajach europejskich. Nasze dwa zakłady produkcyjne w Burgundii pozwalają nam na rozdzielenie naszych produkcji: z jednej strony specjalności suche wytwarzane w górach Morvan, a z drugiej strony specjalnośc...
STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE to firma założona w 1963 roku, z siedzibą w Castres w departamencie Tarn (81). Dzięki swojemu doświadczeniu i wiedzy, CHARCUTERIE ANTOINE zawsze miała na celu produkcję tradycyjnych wyrobów wędliniarskich. CHARCUTERIE ANTOINE może produkować wszystkie rodzaje wyrobów wędliniarskich; od kiełbas po produkty solone, przez produkty krojone, produkty gotowane, a nawet ni...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play