Francja, Le Rouget
Firma MAS, z siedzibą w Rouget w Cantal, specjalizuje się w wędlinach, solankach i tradycyjnych konserwach z Centralnego Masywu. Firma oferuje produkty o prostych i autentycznych recepturach. Na przykład, oferuje suszoną szynkę dojrzewającą do 24 miesięcy w ich suszarni w Rouget oraz ręcznie wyrabiany pasztet z czystego wieprzowiny. Dom MAS jest znany z jakości i autentyczności swoich produktów.
Francja, Parlan
La Maison Laborie, założona w 1932 roku, specjalizuje się w wędlinach z Owernii. Produkty Laborie są wytwarzane ręcznie, są autentyczne i smaczne. Mięsa pochodzą z Francji, a wiele produktów Laborie ma medale. La Maison oferuje szeroką gamę tradycyjnych wędlin, w tym: suszone szynki z Owernii, suszone kiełbasy, suszone parówki, boczki, słoiki, konserwy, zestawy prezentowe itp.
Francja, Villeneuve Sur Lot
CBS DISTRIBUTION jest hurtownią spożywczą od 1981 roku. Firma oferuje szeroki asortyment wędlin i serów. Następnie sprzedaje produkty do 2 000 klientów, w tym małych sklepów, średnich i dużych powierzchni handlowych, restauracji, cateringów oraz gastronomii zbiorowej...
Francja, Sisteron
Firma Taste of Provence to producent tradycyjnych potraw prowansalskich. Firma oferuje różnorodną gamę dań w 100% prowansalskich. To dzięki tym typowym potrawom, wytwarzanym z prowansalską wiedzą fachową, firma zdołała zaistnieć na francuskim rynku dań gotowych.
Francja, Chaponost
Randy to małe i średnie przedsiębiorstwo założone w 1903 roku, znajdujące się w Chaponost w południowo-zachodniej części regionu Lyon. Zajmując się produktami regionalnymi, Randy wkłada całe swoje umiejętności w produkcję słonych wypieków, wędlin i sałatek regionalnych. Ta wiedza przekazywana jest w ramach Domu Randy od ponad wieku. Nasz zespół składa się z profesjonalistów w dziedzinie wędlin i c...
Francja, Les Aldudes
Firma PIERRE OTEIZA produkuje regionalne produkty spożywcze. Oferujemy szynki, boczki, piersi, kiełbasy, chorizo, garbures, kremy, foie gras, rillettes, pasztety, konfitury, cassoulet, sery i wino. Dystrybuujemy nasze produkty we Francji oraz na rynkach eksportowych.
Francja, Rungis
Firma di spé ré znajduje się w Rungis. Oferujemy regionalne wędliny, takie jak foie gras, produkty świeże, sałatki, łosoś... Zawsze byliśmy związani z odkrywaniem najlepszych produktów z naszych francuskich i zagranicznych prowincji. Firma, hurtownik wędlin, została założona w 1975 roku i osiedliła się na MIN w Rungis już w 1978 roku. Specjalności to głównie regionalne wędliny, foie gras, łosoś Label Rouge, produkty świeże oraz sałatki. Gastronomia: Produkcja specjalności regionalnych i zagranicznych. Tel.: 01 46 87 33 00.
Francja, la Trinité
... wódka, napoje spirytusowe, ciastka, czekolady, wody świata, kawa i ekspresy do kawy, wędliny, prawdziwy wysokiej jakości szynka parmeńska. Jesteśmy do Państwa dyspozycji w zakresie wszelkich porad oraz ewentualnych spotkań w dogodnym dla Państwa terminie. Dostawa: wille, jachty, prywatne odrzutowce, luksusowe rejsy.
Francja, Plaisance
ETABLISSEMENTS G. BORIES to wędliniarnia, której rzemiosło jest tradycyjne i regionalne. Jakość świń przetwarzanych przez zakłady Bories określona jest przez ścisły „program jakości”. Waga, pochodzenie, zawartość mięsa chudego (ZMC), nic nie jest pozostawione przypadkowi. Firma Bories współpracuje z tym samym dostawcą od lat, aby zapewnić stałą jakość swoich dostaw. Po uboju w rzeźni w Lacaune...
Francja, MONTREUIL BELLAY
Producent andouillettes dla dużych powierzchni handlowych, RHD, gastronomii, hurtowników, centrali zakupowych. Producent andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel oraz andouillettes Champenoises z czystej wieprzowiny. Andouillettes regionalne 100% mięsa wieprzowego pakowane próżniowo. Andouillettes la Saumuroise 100% mięsa wieprzowego pakowane próżniowo. Producent białej kiełbasy w trad...
Francja, Francaltroff
Firma zajmująca się krojeniem i przetwarzaniem mięsa dla profesjonalistów i osób prywatnych: - Bydło - Cielęta - Świnie - Dzikie świnie - Jelenie - Sarny - ŁanieSprzedaż bezpośrednia do konsumentów...
Francja, Le Mas D'agenais
Usytuowana w Lot i Garonne w sercu gastronomicznego Południowego Zachodu, pomiędzy Périgord a Krajem Basków, nasza rodzinna firma stara się zachować wiekową tradycję kulinarną. Założona w 1956 roku w Mas d'Agenais, koncentrujemy się na utrzymaniu tradycyjnej jakości z poszanowaniem nowoczesnych norm. Dziś specjalizujemy się w nowych, oryginalnych i nietypowych terrinach: terrina z wiosennymi pokrz...
W sercu wysokich Pirenejów, od trzech pokoleń "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS pielęgnują dawną sztukę rzemieślniczą naszej rodziny, w TOURNAY, dawnej bastydzie z XIV wieku. AUTENTYCZNOŚĆ: foie gras, konfitury z gęsi i kaczki, starannie wyselekcjonowane. TRADYCJA: kuchnia, którą degustowano już w 1870 roku w domenie de la Lande. JAKOŚĆ: kuchnia z regionu Gaskonii, duszona dla C...
Francja, Manosque
Firma Le Séchoir des Alpes jest przedsiębiorstwem specjalizującym się w sektorze agrospożywczym, a dokładniej w produkcji wędlin i przetworów mięsnych. Dzięki swojemu tradycyjnemu i rzemieślniczemu rzemiosłu, przekazywanemu z pokolenia na pokolenie, Le Séchoir des Alpes oferuje Państwu gamę produktów wysokiej jakości, które reprezentują wszystkie smaki Prowansji.
Francja, Caylus
Od 1896 roku minęło 121 lat, a wiedza i umiejętności Conserves d’Autrefois wciąż się rozwijają. 121 lat, w których z pasją, starannością i kreatywnością wykonujemy naszą pracę… Nasze bogate dziedzictwo kulinarne, będące wynikiem wielu przepisów opracowanych przez naszych kucharzy na przestrzeni tych wszystkich dziesięcioleci, daje nam dziś cenną wiedzę wynikającą z tego dziedzictwa. Położone w s...
Francja, Lacaune
Już w 1926 roku "Milhau" rozpoczął hodowlę świń i przetwórstwo wędlin w strefie górskiej w sercu Monts de Lacaune: nowa wędlina z Lacaune ujrzała światło dzienne. Później, w 1967 roku, Yves Milhau kontynuuje tradycję swojego dziadka, zakładając swoje warsztaty w sercu stolicy wędlin w Oksytanii: Lacaune, smak regionu. Dziś, czwarta generacja kontynuuje pielęgnowanie tradycji, produkując autentyc...
Francja, Rungis Cedex
Specjalista w zakresie 4. i 5. gama w Rungis, owoce i warzywa suszone. Generalista w owocach i warzywach. Produkty przetworzone, produkty cateringowe, wędliny. Produkty w Rungis: owoce suszone DRY-TOP, świeżo frytki FARM FRITES, 4. i 5. gama ROSEE DES CHAMPS, sałatki z świeżych owoców. Usługi w Rungis: Przyjmowanie zamówień telefonicznie, sprzedaż przez internet, śledzenie produktów, przygotowanie zamówień, pakowanie, kompozycje, karta kredytowa.
Francja, Saint-Sauves-D'auvergne
Usytuowany w małej wiosce Saint Sauves, pomiędzy Bourboule a masywem Sancy (słynącym z tras narciarskich), hotel restauracyjny de la poste zaprasza na pobyt w rodzinie lub w parze w sercu Puy de Dôme. Hotel bez zbędnych luksusów z doskonałym stosunkiem jakości do ceny. W menu znajduje się kuchnia owernijska (truffade, głowa cielęca, podroby cielęce, wędliny, ... oraz dania na bazie świeżych produktów). Obiekt jest stowarzyszony z Logis i posiada 2 kokoty oraz 2 kominki.
Francja, Bastia
Hurtowa żywność dla profesjonalistów kulinarnych, profesjonalistów Boul-Pat, społeczności zawodowych. Oferujemy szeroki asortyment produktów wysokiej jakości: Produkty Korsykańskie, Mięso i Drób, Nabiał, Produkty Mrożone, Lód, Wędliny, Sery, Jogurty z całego świata, Konserwy, Skrobia, Warzywa, Ryby, Desery, Zupy, Sosy pomidorowe, Masła, puree owocowe, Dania gotowe i wiele innych.
Francja, Rungis Cedex
...Specjalista w zakresie drobnych owoców morza, skorupiaków, ostryg, małży, filetów, ryb wędzonych. Generalista w produktach morskich i słodkowodnych. Produkty przetworzone, produkty cateringowe, wędliny. Produkty "Demarne": marka: La barre. Usługi w Rungis: wysyłki, dostawy we Francji, dostawy w regionie paryskim, przyjmowanie zamówień telefonicznych, śledzenie produktów, przygotowanie zamówień, pakowanie, składy, karta płatnicza.
Francja, Fontaine-Simon
... zachowywana. Ten szczególny system odzyskiwania gwarantuje maksymalną jakość organoleptyczną owoców oraz zachowanie ich składników odżywczych. Dostępne w różnych granulacjach, w całości, w kawałkach, w płatkach lub w proszku, owoce suszone są dostępne w wersji Bio oraz konwencjonalnej, łącząc elastyczność i łatwość użycia w wielu zastosowaniach w przemyśle spożywczym: piekarnictwo, wędliny i przetwory mięsne, czekolady, dania gotowe, suplementy diety, produkty mleczne i serowe, produkty dietetyczne, sosy i przyprawy, herbaty i napary.
Francja, Pont Saint Martin
... INDUSTRIE jest w kontakcie z przemysłem spożywczym i oferuje unikalne teksturujące składniki na bazie manioku, takie jak TAPIOCALINE, SPECIALINE i PRETALINE, które znajdują zastosowanie w coraz większej liczbie aplikacji: przetworzone produkty mięsne i rybne, wędliny, dania gotowe i sosy, produkty mleczne i serowe, BVP. Zespoły TIPIAK INTERNATIONAL zapewniają obecność handlową na rynkach zagranicznych dla wszystkich produktów konsumpcyjnych grupy pod marką TIPIAK oraz na rynkach profesjonalnych (przemysł, gastronomia, dostawy do domu).
LABORATORIUM BROMATOLOGII ZACHODNIEJ (LBO) świadczy usługi analizy mikrobiologicznej, chemicznej i hydrologicznej. Przeprowadzane analizy dotyczą produktów przeznaczonych do spożycia przez ludzi lub do karmienia zwierząt, wód oraz próbek środowiskowych w sektorze agrospożywczym: rzeźnie, ubojnie, sektor drobiarski, wędliny, przetwory mięsne, pasze dla zwierząt, produkty rybne, piekarnie...
Francja, Arnouville Les Gonesse
... wdraża procesy technologiczne dostosowane do wszystkich Twoich produkcji: wędliny wieprzowe (szynka gotowana, boczek, pasztety i inne), wędliny suszone (coppa, szynka suszona, kiełbasa suszona, Cobourg), produkty marynowane, przetwory drobiowe (szynka drobiowa, nuggetsy), pieczone i wędzone kurczaki, produkty rybne (łosoś, głowonogi i inne).
Francja, Ste Eulalie
Jesteśmy Jambons Oliveras, rodzinną firmą, która oferuje internetową sprzedaż szynki iberyjskiej pata negra cebo i bellota. W naszym sklepie internetowym znajdziesz szynkę serrano (górską) oraz klasyki hiszpańskiej wędliny (lomo iberyjskie, chorizo z Salamanki, morcilla, fuet iberyjski, kiełbasa wiejska). Jesteśmy importerami szynki iberyjskiej od ponad 18 lat (od 1998 roku). Co roku bierzemy...
... akcesoria kuchenne, noże, narzędzia rzeźnicze, przyprawy i składniki, magazynowanie i transport, opakowania i etykietowanie, odzież robocza… Oferowane artykuły są wykorzystywane przez wszystkich naszych klientów, którzy reprezentują "branżę spożywczą", w tym rzeźników, wędliny, catering, rybne, nabiał, cukiernie, piekarnie, czekoladników, warzywniaków, sklepy spożywcze, handel detaliczny itp.
Francja, Folelli
... ochrony wszelkiego rodzaju produktów (owoce, warzywa, wędliny, sery, produkty mrożone, ciastka, wino…). Możemy spersonalizować Państwa opakowania już od niewielkich ilości. Nasz zespół handlowy dołoży wszelkich starań, aby jak najlepiej zaspokoić oczekiwania klientów, łącząc elastyczność, szybkość reakcji i konkurencyjność. Oferujemy również wsparcie techniczne w zakresie monitorowania Państwa maszyn przemysłowych. Wykwalifikowany technik zapewnia serwis posprzedażowy, naprawy, konserwację oraz wsparcie na całej Korsyce.
Francja, St Florentin
... wypieki i dodatki (torby - folia stretch - formy do pieczenia), pudełka cukiernicze i dodatki (koronki, złote krążki, aluminium), pudełka i pojemniki na lody. Oferuje również gamę pudełek cateringowych: pudełka na sałatki, pudełka cukiernicze, wędliny i przygotowania cateringowe, pudełka na dania gotowe, pudełka na pieczone potrawy. W przypadku tacki oferuje: tacki jednorazowe, tacki wędliniarskie...
... delikatesów przeznaczonych dla profesjonalistów. Dom MASSE to przede wszystkim pasja do dobrych produktów, takich jak wędzony łosoś, kawior, mięso (prosięta, bezkościowy kark prosięcia, bezkościowy udziec prosięcia, łopatka prosięcia z kością, tylna golonka prosięcia z kością, a także podroby, takie jak nerki cielęce i serca cielęce, wołowina / jagnięcina, oraz oferta mięs krojonych i bardziej szczegółowych nazw regionalnych, drób i dziczyzna, wędliny, grzyby i ravioli, skorupiaki, produkty morskie i ślimaki, oleje i octy oraz delikatesy.
Francja, Saint-Malo
... solone, masło z wędzoną solą, masło z algami, masło z Yuzu, masło z papryką Espelette. Przyjdź odkryć kunszt wytwarzania Masła Bordier od kostki do kostki z paletami bukszpanu. Zanurz się w wyborze 230 serów dojrzewających w naszych piwnicach (dostępnych również na talerzu koktajlowym). Nabiał, desery mleczne, delikatesy z masłem Bordier, wędliny oraz wybór win. W Domu Masła Jean-Yves Bordier zaprasza również do odkrywania roli masła w historii człowieka i jego diecie! Niesamowita SAGA przez wieki.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play