Francja, Sendets
...Słoiki z ząbkami umożliwiają szybkie wykorzystanie w kuchni. Używany jako przyprawa, czosnek czarny może wzbogacić wszelkiego rodzaju potrawy. Pokrojone w cienkie plasterki, ząbki wprowadzą kontrast kolorów, tekstur i smaku do dekoracji dania. Mogą być również spożywane w całości, podczas kuracji czosnkiem czarnym.
Francja, La Crau
...Logo stworzone przez naszą agencję dla japońskiej restauracji Pink Sushi, znajdującej się w Six Fours les Plages, jest fascynującą wizualną reprezentacją istoty kuchni japońskiej. Logo ucieleśnia harmonię, elegancję i autentyczność, jednocześnie odzwierciedlając pasję do japońskiej gastronomii, która leży u podstaw kulinarnego doświadczenia oferowanego przez restaurację. Wyraziste elementy...
Francja, Toulon
...Ten papier wytłaczany o dużym komforcie zapewnia bardzo wysoką jakość wycierania. Papier wykonany jest z czystej wiskozy celulozowej i jest wytłaczany jak ręcznik papierowy. O niewielkich rozmiarach, dostępny jest w rolkach po 300 sztuk, pakowanych indywidualnie. Papier wytłaczany zapewnia optymalną absorpcję oraz komfort użytkowania, idealny do kuchni oraz do czyszczenia rąk i powierzchni.
Francja, Aix-En-Provence
...że dziś zaczyna przyćmiewać całe strąki wanilii w oczach największych szefów kuchni. Składa się z mistrzowskiej mieszanki ziaren wanilii i mocnego koncentratu wanilii bourbon. Strąki wanilii używane do jego przygotowania pochodzą wyłącznie z Madagaskaru. Zalecenia dotyczące użycia: Suprême waniliowy jest idealny do wszystkich Twoich słodkich przygotowań: ciast, flanów, kremów, jogurtów, lodów, ciasteczek, deserów i innych słodkości, z pieczeniem lub bez.
Francja, Castelnau-Chalosse
...La Basse-Cour Gourmet to firma rodzinna, specjalizująca się w Foie Gras, znajdująca się w pobliżu Dax, w Chalosse, na wsi w regionie Landes (40) w południowo-zachodniej Francji, w krainie tradycji wiejskiej. Z miłości do regionalnej gastronomii, nasza rodzina pielęgnuje ducha, aby produkować to, co najlepsze w kuchni z kaczki. Wszystkie nasze produkty pochodzą z kaczek mulard, hodowanych, karmionych i tuczących na zdrowym i naturalnym pełnym ziarnie kukurydzy, bez stresu i z szacunkiem, u naszych lokalnych producentów.
Pasujące produkty
GURMAŃSKA GOSPODARSTWO
GURMAŃSKA GOSPODARSTWO
Francja, Saint Ouen L'aumône
...Imbir wnosi wiele wyrafinowania do kuchni. Jest ceniony za swoje świeże, cytrusowe i niemal owocowe aromaty. Łatwo go używać jako zamiennika pieprzu, dodając go w małych ilościach na koniec do białego mięsa, deserów, ryb itp.
Francja, Vernosc-Les-Annonay
...Z siedzibą w sercu regionu kasztanowego Ardeche, Roger Descours i jego filia CONCEPT FRUITS uprawiają miłość do kasztanów od 1975 roku. Wybieramy najlepsze odmiany kasztanów we Francji w naszym regionie w Ardeche oraz w Europie. Kasztany są następnie przetwarzane w naszej fabryce z zachowaniem najwyższych norm IFS i BRC, aby spełnić wymagania największych szefów kuchni na całym świecie.
Francja, Sèvremoine
... „tailleur” oraz wbudowany system odprowadzania potu dzięki oczkom umieszczonym pod ramionami (w wersji z długim rękawem). Zaprojektowany specjalnie dla Ciebie, ten fartuch kuchenny maksymalizuje Twój komfort i dobre samopoczucie dzięki oddychającemu materiałowi. Ten fartuch kuchenny przypadnie do gustu zarówno amatorom, jak i profesjonalistom na co dzień. Uniwersalność stroju kuchennego pozwala na harmonizację zespołów. Dostępny w wersji z długim lub krótkim rękawem, ten fartuch kuchenny pomoże uniknąć rozprysków i plam.
Francja, Saint Pal De Mons
...Rozwijacz ze stali nierdzewnej do pokrowców, toreb, arkuszy, czepków... w rolkach wstępnie przyciętych - Rozwijacz ze stali nierdzewnej idealny do łatwego użycia pokrowców, toreb, arkuszy, czepków... w rolkach wstępnie przyciętych na rdzeniach. Idealny dla sektorów spożywczych, kuchni centralnych, laboratoriów farmaceutycznych, term i thalassoterapii. Produkcja francuska. Wymiary w mm...
Francja, Ham
...Całe nasiona kopru zbierane są z rośliny Anethum graveolens L. Koper jest przyprawą bardzo cenioną w kuchni za swój charakterystyczny anyżowy smak. Nasiona kopru są szczególnie pyszne jako dodatek do grillowanych lub wędzonych ryb, świeżych serów, sałatek, warzyw, mięs, potraw w folii, sosów, ciast, kompotów i dżemów. Ich anyżowy smak nadaje tym potrawom unikalny wymiar i orzeźwiający akcent...
Francja, Chartres
...wybierz tę Pokrywkę na Naczynie lub tę Pokrywkę, którą można prać i używać w nieskończoność! Praktyczne i wielokrotnego użytku, te opakowania zastępują folię plastikową. Opakowanie żywności wielokrotnego użytku jest bardzo łatwe w utrzymaniu, można je spłukać ręcznie lub wyprać w pralce. Ten produkt jest idealny do poszerzenia asortymentu marek ekologicznych, sklepów z produktami luzem, delikatesów lub...
Francja, Paris
...Premium frytki do pieczenia w piekarniku, idealne do każdej kuchni. Szczególnie w tych, gdzie użycie frytkownicy nie jest możliwe. Wymiary: 4 X 2.000g, 48x150g...
Francja, Bordeaux
...Gałązka oliwna to modna i bardzo romantyczna zieleń. Można ją wykorzystać jako bieżnik na stole, w bukiecie ślubnym, a także po prostu zostawić do wyschnięcia w wazonie lub powiesić w kuchni, nadając swojemu domowi lub wydarzeniom prowansalski klimat! W sezonie, twoje gałązki oliwne mogą mieć pąki kwiatowe. Nasza wskazówka: aby zachować zieleń oliwną, pozostaw ją do wyschnięcia, wieszając ją...
Francja, Plaisir
...Czarna sól, znana również jako kala namak, to rodzaj soli stosowanej w kuchni indyjskiej i pakistańskiej. Powstaje poprzez podgrzewanie soli z redukującymi środkami i ziołami, co skutkuje czarnawym kolorem i charakterystycznym smakiem. Czarna sól zawiera kilka minerałów i pierwiastków śladowych, w tym żelazo, wapń i magnez. Często używana jest do nadawania smaku i tekstury potrawom, a także do...
Francja, Caudecoste
...Imbir to gatunek roślin pochodzący z Indii, z rodzaju Zingiber i rodziny Zingiberaceae, którego kłącze wykorzystuje się w kuchni i tradycyjnej medycynie. To kłącze jest przyprawą bardzo często stosowaną w wielu kuchniach azjatyckich, a szczególnie w kuchni indyjskiej. Jest również używane na Zachodzie do produkcji ginger ale oraz deserów, takich jak piernik. Znajdź nasz Imbir w NEVERDY.
Francja, Lamothe-Montravel
...Odkryj ten smarowidło pralinowe z pistacjami, stworzone z całych pistacji, to intensywne praliné sprawia, że chce się je kosztować z zamkniętymi oczami łyżeczką! Dodaje również ostatecznej rozkoszy do wszystkich Twoich wypieków i podkreśla smak małych ciast podróżnych. Od Délicatisserie, cukierni najlepszej szefowej kuchni na świecie 2023, Niny Métayer.
Francja, Paris
...Soja zyskuje coraz więcej zwolenników na całym świecie. Pochodząca z Azji, ta roślina strączkowa zawiera pełnowartościowe białka, które mogą zastąpić mięso u wegetarian. Ponadto soja nie zawiera cholesterolu, a jej składniki tłuszczowe są wysokiej jakości, w tym kwasy jednonienasycone i wielonienasycone. W kuchni oferuje mnóstwo możliwości i doskonale nadaje się do wszelkich połączeń...
Francja, Guenange
...Wyobraź sobie opary kilku kilogramów najostrzejszej papryki na świecie gotującej się w kuchni... W przepisie znajduje się tylko świeża papryka, ocet do konserwacji. Zrozumieliśmy wyraźnie, dlaczego ta papryka jest porównywana do bomby do samoobrony, pieczenie jest niesamowite. Składniki: Świeża papryka Carolina Reaper (pochodzenie Holandia), woda, ocet. 100 ml 1 500 000 (Skala Scoville)...
Francja, Racquinghem
...Ultraefektywny skrobak - nie zużywa się - idealny do kuchni Dostępny w kilku rozmiarach: 45 cm, 55 cm lub 75 cm...
... maccherone. Katarzyna Medycejska miała go podać na weselu księcia Anny de Joyeuse w Ardèche w 1581 roku. Pojawił się w Saint-Jean-de-Luz w 1660 roku, gdzie cukiernik ofiarował go królowi Ludwikowi XIV na jego wesele. W Paryżu to oficerowie kuchni o nazwisku Dalloyau serwowali makaroniki królom już od 1682 roku. Po pojawieniu się tego wypieku we Francji, wiele regionów przejęło i dostosowało przepis. To właśnie ta emulacja sprawia, że pochodzenie makaroników jest fascynujące. Waga netto: 140g...
Francja, Concarneau
...Trufla czarna zimowa (Tuber Melanosporum) jest powszechnie znana w światowej kuchni jako trufle „Perigord”, a w Włoszech jako „Nero Pregiato”. Uważana jest za króla czarnych trufli. Zwykle ma kształt zaokrąglony, ale może być również nieregularna lub lobkowana, zazwyczaj osiąga rozmiar do 10 cm (3,9 cala). Charakteryzuje się małymi piramidalnymi wierzchołkami i czarno-brązową skórką; miąższ czarnej trufli zimowej początkowo jest biały, a następnie ciemnieje. Przenikają go białe żyły, które z wiekiem stają się brązowe.
Francja, Lescout
...Nabyć umiejętności niezbędne do analizy ryzyk oraz wdrażania metod kontroli w punktach krytycznych. Być w stanie wdrożyć metody zapobiegania i kontroli określone w ramach metody HACCP stosowanej w gastronomii zbiorowej i usługach.
Francja, Rungis Cedex
... okresie świątecznym. Owoc z australijskich lasów, cytryn kawiarniany (Microcitrus Australasica) nazywany jest Finger lime po angielsku z powodu wydłużonego kształtu owocu. Jego kolor może być zielony, żółty, pomarańczowy, czerwony, purpurowy, czarny lub brązowy, chociaż jest to ten sam gatunek, który ma 70 odmian. Jego sok jest zamknięty w małych kapsułkach, które przypominają kawior. W ustach ma się wrażenie, że ma się do czynienia z chrupiącymi i kwaskowymi perełkami. Używany w kuchni wielkich szefów kuchni, stał się bardzo modnym produktem w koktajlach, sushi i w kreatywnej kuchni.
Francja, La Garde
... udźca itd. Szczegóły wysyłki: Metoda wysyłki: 40 FT HIGH-Q Chłodzone KONTAJNERY -18C - Drogą morską. Wymiary: Całkowita waga netto 27 MT w każdym 40-stopowym kontenerze chłodniczym z numerem TR w każdym pudełku. Szacowany czas wysyłki: 35 do 43 dni roboczych Inspekcja: Kontrola sanitarno-przedwysyłkowa.
Francja, Graulhet
... czosnku czarnego różnią się w zależności od czasu suszenia i przypominają nieco aromaty octu balsamicznego. Ma optymalny czas przydatności do spożycia wynoszący 1 rok, ale w Japonii niektórzy przechowują go przez 10 lat. Podobnie jak dobre wino, z wiekiem nabiera wartości, jeśli chcesz zatrzymać proces dojrzewania, przechowuj go w lodówce. A w kuchni? W ustach uwalnia się wspaniała słodycz, lekko kwaśna, która przypomina lukrecję, należy do smaków Umami. Jego smak jest tak delikatny, że możesz go kosztować w całości, czysty i nieprzetworzony, o każdej porze.
Francja, Fouquereuil
...Pistacje mają słodki smak podobny do smaku migdałów i są głównie wykorzystywane do słodyczy i wypieków, ale także w kuchni oraz w lodach. Pistacje są szczególnie cenione jako przekąska między posiłkami, ponieważ na surowo są zarówno miękkie, jak i chrupiące, a prażone mają przyjemny, pikantny smak.
Francja, Coignieres
... stosowany przez osoby wrażliwe na niektóre kanabinoidy, a także w przemyśle farmaceutycznym. Jego wysoka zawartość CBD będzie miała niezwykłe efekty na Twoje ciało. Jedną z wielu zalet izolatu CBD jest to, że jest bardzo łatwy w użyciu. Jako proszek, izolat CBD można stosować na wiele sposobów. W kuchni Proszek izolatu CBD można dodać do wszystkich Twoich słodkich i słonych przepisów, wymieszaj go...
Francja, Val De Cognac
Ti’Bio Les Arrangés to fascynująca historia Marie-Irène CÉLÉRINE, hojnej Mauryczyki, znanej z jej słonecznej kuchni, bogatej w przyprawy i egzotyczne owoce. Jej potrawy, często w centrum radosnych spotkań rodzinnych, są świadectwem jej pasji do autentycznych smaków. Wśród skarbów jej kuchni, rum macerowany zajmuje szczególne miejsce, cenny skarb przekazany jej wnukowi, Xavierowi RICCI. Xavier...
Francja, Paris
... lub specyficznych wymagań tworzymy formy do unikalnych dekoracji, w tym Twoje wzory, logotypy lub kształty. Nasze wykrawacze na zamówienie pozwalają na wycinanie precyzyjnych i różnorodnych kształtów, idealnych do cukiernictwa i kreatywnej kuchni. Doskonale uzupełnią wykorzystanie Twoich form silikonowych, aby odtworzyć ich kształt.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play