Francja, Caluire Et Cuire
Enco France jest specjalistą w krajowym i międzynarodowym handlu mięsem. Enco France kupuje i sprzedaje w najsprawiedliwszej cenie kawałki mięsa pochodzące z audytowanych rzeźni. Dokładna znajomość rynków eksportowych, produktów, rzeźni oraz łańcucha produkcji wzbogaca ich wiedzę.
Francja, Bourg En Bresse
CONTINENTAL DESOSS to firma z siedzibą w Bourg-en-Bresse, w departamencie Ain. Firma świadczy usługi uboju zwierząt, cięcia, odkostniania, czyszczenia i pakowania wszystkich rodzajów mięsa: mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego,... Nasz zakład cięcia i pakowania zapewnia precyzyjną pracę, aby zagwarantować mięso wysokiej jakości. Nasze mięso jest wysyłane na cały teren Francji, a także...
Francja, Francaltroff
Firma zajmująca się krojeniem i przetwarzaniem mięsa dla profesjonalistów i osób prywatnych: - Bydło - Cielęta - Świnie - Dzikie świnie - Jelenie - Sarny - ŁanieSprzedaż bezpośrednia do konsumentów...
Francja, Luc La Primaube
BOUSQUET A. SARL to firma rodzinna założona w 1992 roku, specjalizująca się w cięciu i przetwarzaniu mięsa wysokiej jakości. BOUSQUET A. SARL nie współpracuje z wielką dystrybucją. Firma posiada również certyfikat na dystrybucję mięsa BIO i Label Rouge od 2010 roku i jest obecna w 5 departamentach: Aveyron, Lot, Lozère, Tarn, Haute-Garonne.
Francja, Layrac
Francja, Fruges
Firma Macquet to francuska firma rodzinna specjalizująca się w mięsie owczym. Nasze mięso jagnięce jest znane w całej Francji i Europie. Dysponujemy najszerszą gamą mięs na rynku, aby jak najlepiej zaspokoić Twoje potrzeby, od tradycyjnego cięcia po najbardziej wyszukane produkty. Nieustannie innowujemy nasze techniki i środki, aby zapewnić najwyższą jakość naszych produktów.
Francja, Sainte-Marie-Aux-Mines
Firma HOEGGER ALPINA France zajmuje się sprzedażą sprzętu agrospożywczego. Jest dystrybutorem wielu renomowanych marek takich jak: - Affineurs - Barattes - Cellules de cuisson, fumage et étuvage - Cellules de refroidissement intensif - Chariots de cuisson-fumage - Clippeuses pour l’artisanat et l’industrie - Clippeuses universelles - Concasseurs et grignoteuses pour produits congelés - Conditionn...
Francja, Luc La Primaube
Francja, Ploeren
Niezależne rzemieślnicze MŚP, specjalizujące się w sprzedaży świeżych mięs i ich porcjowaniu dla instytucji. Mięsa pochodzenia FRANCJA wyłącznie (z wyjątkiem jagnięciny). Krótkie łańcuchy dostaw w przypadku wołowiny, cielęciny i wieprzowiny. Mięsa bezpośrednio z francuskich rzeźni. Handel drobiem i wędlinami (pochodzenie Francja). Dostawa realizowana przez nas na terenie całej BRETAGNI. Udział w przetargach publicznych. Referencje w grupach gastronomii zbiorowej i grupach zakupowych.
Francja, Feurs
Od 3 pokoleń firma DEVEILLE potrafiła zachować tradycję i rzemiosło w branży mięsnej. Specjalizując się na początku w uboju, firma ewoluowała w kierunku industrializacji produktów mięsnych poprzez odkostnianie, pakowanie próżniowe oraz pakowanie U.V.C. (tacki w atmosferze modyfikowanej), a ostatnio wprowadziła innowacyjne i zredukowane opakowanie, darfresh od CRYOVAC (zobacz sekcję innowacje). Pot...
Francja, Quimperle
Francja, Sisteron
Francja, Les Epesses
Francja, Cleden Poher
Francja, Mellac
Francja, Colombelles
Francja, Guiscriff
Francja, Merdrignac
Francja, Aime-La-Plagne
Francja, Mazamet
Francja, Chatellerault
Francja, Caussade
Francja, Carhaix-Plouguer
Francja, Daumeray

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play