Francja, Vourles
... profil aromatyczny i znajduje zastosowanie w wielu aplikacjach. Nasza innowacja polega na oferowaniu smacznego, zrównoważonego i ekologicznego rozwiązania, które odpowiada na trendy żywieniowe oraz oczekiwania konsumentów. To nowe źródło białka roślinnego podkreśla znaczenie odżywiania w naszej diecie. Oprócz dostarczania białka, mąka z pozostałości browarniczych wzbogaca produkt w błonnik...
Francja, Cornillé
... odnawialnych i zrównoważonych zasobów: • wykorzystanie odnawialnych zasobów zbieranych we Francji + 100% przetwarzanie na produkty pochodzenia biologicznego. • produkcja białek i tłuszczów pochodzenia biologicznego o mniejszym śladzie węglowym niż białka i oleje roślinne importowane (soja, olej palmowy). • optymalizacja naszego zużycia energii i wody + trwałe zmniejszenie wpływu na środowisko...
... doświadczenie profesjonalistom w dziedzinie zdrowia na całym świecie. Niezależnie od tego, czy jesteś producentem, czy dystrybutorem, zobowiązujemy się wspierać Cię w Twoich projektach rozwojowych. Dzięki szerokiej gamie produktów klinicznej żywności doustnej i enteralnej (napojów i kremów o wysokiej zawartości białka i/lub wysokokalorycznych, proszków do wzbogacania żywności, worków enteralnych itp...
Francja, Toulouse
Sprzedaż hurtowa - Daktyle Producent, importer i dostawca specjalizujący się od 2016 roku, Herault Export oferuje wybór daktyli wysokiej jakości: Daktyle z Algierii, Daktyle Deglet Nour. Bogate w mikroelementy, aminokwasy, przeciwutleniacze, minerały, witaminy oraz białka, daktyle to owoc znany ze swoich licznych właściwości! Stają się coraz bardziej popularne we Francji, dlatego Herault Export przedstawia ponad piętnaście referencji, aby wzbogacić Twoje propozycje w sklepie! Znajdź różne formaty, od pojemników z daktylami 250 - 500g po kartony z daktylami od 1 do 5kg.
Francja, Moringhem
... minimalny ślad węglowy. Ci kreatywni rolnicy nieustannie wymyślają, tworzą i rozwijają produkty, które podkreślają ich cenną małą algę, "spirulinę". Wytwarzana z dbałością i rzemieślniczym kunsztem, spirulina ma wiele zalet: jest znana ze swoich właściwości przeciwutleniających, wspiera prawidłowe funkcjonowanie układu odpornościowego i pomaga w zarządzaniu wagą. Dzięki wysokiej zawartości białka, ta...
Francja, Agen Cedex 9
SOJAMI został założony w 1997 roku przez Jean-Jamesa GARREAU, doktora biologii. Specjalizujemy się w laktofermentacji soi, produkując pełną gamę roślinnych specjałów na bazie soi ekologicznej uprawianej w południowo-zachodniej Francji, pochodzącej z nie-GMO. Laktofermentacja soi to unikalny proces, który oferuje wyjątkowe korzyści odżywcze i smakowe: zwiększoną przyswajalność soi, tofu i jego specjałów, bogactwo aktywnych probiotyków, rzemieślniczą produkcję, która szanuje produkt, bogactwo białka i Omega 3, smaki serowe, naturalny brak cholesterolu, laktozy i glutenu.
Francja, Haguenau
Trybu Nutrition specjalizuje się w naturalnej diecie i suplementacji sportowej, oferując 100% wegańskie i ekologiczne suplementy oparte na białkach roślinnych i superfoods. Firma dąży do połączenia zdrowego odżywiania z silnymi wartościami etycznymi i ekologicznymi, promując alternatywne źródła białka roślinnego, takie jak białko grochu, konopi, ryżu czy słonecznika, które są bardziej przyjazne...
Francja, Longessaigne
... przyrostu masy, kreatyna dla zwiększenia siły, aminokwasy dla regeneracji, spalacze tłuszczu oraz zamienniki posiłków dla utraty wagi. Gama suplementów diety do budowy mięśni. W zależności od Twojego celu: mięśnie, masa lub utrata wagi, znajdziesz tu programy, produkty takie jak białka, whey, kreatyna, boostery testosteronu; gainery, najlepsze spalacze tłuszczu oraz wiele innych specyficznych...
Francja, Marseille Cedex 09
OZ BIOSCIENCES tworzy, rozwija i produkuje innowacyjne odczynniki do transportu molekularnego. OZ BIOSCIENCES opracowało gamę odczynników umożliwiających transport molekuł takich jak plazmidy, siRNA, oligonukleotydy, przeciwciała, białka... do wnętrza komórek. Nasi klienci znajdują się w Azji, Ameryce i Europie, a w większości są to publiczne i prywatne laboratoria badawcze oraz przemysł...
Francja, Plémet
VAPRAN jest francuską filią VEPRO, renomowanej marki w ramach belgijskiej grupy VEOS. VEPRO produkuje hiper-funkcjonalne białka zwierzęce, które stanowią brakujący element w formułach naszych klientów. Oferuje rozwiązania wysokiej jakości przeznaczone dla przemysłu mięsnego. Poprawiają one jakość produktów mięsnych, nadając im bogatszy kolor i bardziej zwartą teksturę. VEPRO produkuje osocze...
Francja, Toulouse
... jadalnych owadów i ułatwienie ich dostępu dla jak najszerszej grupy odbiorców. Firma stawia na lokalną produkcję oraz recykling elementów wchodzących w skład jej łańcucha produkcji. Jeśli szukasz nowych, wysokiej jakości produktów do swojej oferty, chcesz zaproponować oryginalne i przyjazne dla środowiska produkty, chcesz dać swoim klientom alternatywę dla białka zwierzęcego, MICRONUTRIS oferuje gamę wysokiej jakości owadów, hodowanych, przetwarzanych i pakowanych we Francji. Są one karmione produktami pochodzącymi z francuskiego rolnictwa ekologicznego.
Francja, Ancenis
... opracowaliśmy szeroką gamę składników, takich jak proszki jogurtowe, twarogowe, a nawet białka fermentowane, które znajdują zastosowanie w wielu aplikacjach: nadzieniach do czekolad, musach owocowych i kwaśnych deserach, a także w nadzieniach cukierniczych, sosach jogurtowych.
Francja, Wittenheim
VALFLEURI jest liderem na rynku producentów makaronów z Alzacji z 7 świeżymi jajkami. Twórca makaronów dla wielkiej dystrybucji, gastronomii i przemysłu spożywczego, VALFLEURI jest producentem makaronów jajecznych, makaronów o wysokiej zawartości białka, makaronów przeznaczonych dla przemysłu, makaronów alzackich, makaronów piekarskich, makaronów cateringowych oraz makaronów tradycyjnych...
Francja, Paris
...zaburzeniami krzepnięcia lub doświadczających masywnych krwawień. Jako światowy lider w zakresie frakcjonowania, CSL Behring produkuje i sprzedaje leki pochodne z osocza, a także białka rekombinowane w trzech obszarach terapeutycznych: krzepnięcia, immunologii i intensywnej terapii. Jako spółka zależna CSL Limited, laboratoria biotechnologiczne inwestują w badania i rozwój oraz opracowują innowacyjne białka terapeutyczne, takie jak czynniki krzepnięcia o przedłużonym czasie półtrwania (poprzez fuzję z albuminą).
Francja, Paris
... producentem świeżej AQUAFABY we Francji, roślinnego zamiennika białka jajka, który nadaje się zarówno do kuchni, jak i do barów czy cukierni. Jako autoryzowani magazynierzy, jesteśmy w pełni uprawnieni do opracowywania linii produktów alkoholowych lub bezalkoholowych zgodnych z Twoim wizerunkiem.
Francja, Toulouse
Francja, Bouffere

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play