Francja, Rillieux La Pape
Patrimoniam to wytwórnia wędlin z francuskiego dziedzictwa BIO, BEZ NITRYTÓW, w większości oparta na lokalnych mięsach. Zaczynamy od zagrożonego arcydzieła naszego lyonńskiego dziedzictwa: prawdziwego kiełbasy lyonńskiej. Jesteśmy zaangażowani w współpracę z profesjonalistami i konsumentami, którzy, podobnie jak my, pragną prawdziwych produktów „smakowitych” i szanujących naturę. Patrimoniam...
Francja, Parlan
La Maison Laborie, założona w 1932 roku, specjalizuje się w wędlinach z Owernii. Produkty Laborie są wytwarzane ręcznie, są autentyczne i smaczne. Mięsa pochodzą z Francji, a wiele produktów Laborie ma medale. La Maison oferuje szeroką gamę tradycyjnych wędlin, w tym: suszone szynki z Owernii, suszone kiełbasy, suszone parówki, boczki, słoiki, konserwy, zestawy prezentowe itp.
Francja, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, z siedzibą w Aurillac, specjalizuje się w produkcji wędlin. La Maison produkuje szynki, kiełbasy, pasztety, smalec, pasztety auvergnackie oraz typowe wyroby cukiernicze, takie jak ciasto z niebieskim serem Auvergne czy placek ziemniaczany. Świeże szynki nigdy nie są mrożone, są solone ręcznie, na sucho, zgodnie z tradycyjną metodą auvergnacką. Suszenie i dojrzewanie szynki trwa 7 miesięcy. Kiełbasy i kiełbasy są wytwarzane w tradycyjny sposób, zgodnie z tym samym rzemiosłem. La Maison łączy nowoczesne techniki z tradycyjnym rzemiosłem, aby produkować wyjątkowe produkty.
Francja, LA ROCHETTE
... w Górnej Sabaudii i powoli suszone w górach, a następnie krojone w naszych warsztatach savojskich. Jesteśmy liderami rynku Diot de Savoie, tradycyjnej savojskiej kiełbasy do gotowania, dysponujemy nowoczesnym zakładem przemysłowym doskonale przystosowanym do produkcji Diotów, z poszanowaniem rzemieślniczego savoir-faire, co zapewnia bezpieczeństwo sanitarno-epidemiologiczne oraz atrakcyjne...
Francja, Les Aldudes
Firma PIERRE OTEIZA produkuje regionalne produkty spożywcze. Oferujemy szynki, boczki, piersi, kiełbasy, chorizo, garbures, kremy, foie gras, rillettes, pasztety, konfitury, cassoulet, sery i wino. Dystrybuujemy nasze produkty we Francji oraz na rynkach eksportowych.
Francja, Parthenay
... receptur. Ta podwójna kompetencja czyni FAVID preferowanym partnerem w wielu i różnorodnych zastosowaniach. Najwięksi francuscy i międzynarodowi gracze ufają firmie, aby wspierała ich rozwój na rynkach sektora wędlin, przetworów mięsnych i dań gotowych.
Francja, Lacaune
Założona w 1956 roku, firma OBERTI specjalizuje się w wędlinach i produktach mięsnych. Dysponując 60-letnim doświadczeniem, OBERTI łączy rzemiosło, tradycyjne przepisy i nowoczesny sprzęt. Mięsa używane do produkcji wędlin i produktów mięsnych pochodzą z regionalnych źródeł wysokiej jakości. Firma produkuje i oferuje kiełbasę, coppa, bekon, solone i suszone szynki itp.
Francja, Le Rouget
Firma MAS, z siedzibą w Rouget w Cantal, specjalizuje się w wędlinach, solankach i tradycyjnych konserwach z Centralnego Masywu. Firma oferuje produkty o prostych i autentycznych recepturach. Na przykład, oferuje suszoną szynkę dojrzewającą do 24 miesięcy w ich suszarni w Rouget oraz ręcznie wyrabiany pasztet z czystego wieprzowiny. Dom MAS jest znany z jakości i autentyczności swoich produktów.
Francja, Foix
W naturalnym i autentycznym otoczeniu rodzina ROUCH od 1870 roku kontynuuje produkcję prawdziwych produktów regionalnych, rustykalnych i pełnych smaku. Szynka z Ariège, suszona kiełbasa wątróbkowa, kiełbasa pod popiołem z Ariège, foie gras, konfitury z kaczki, pasztety z dzika, jelenia itd... Wędliny ROUCH produkują swoje wyroby w laboratorium zatwierdzonym zgodnie z normami europejskimi, w Ferrières w Ariège.
Francja, Connerre
Francja, Pont D Hery
Francja, Colmar
Francja, Ste Foy L Argentiere
Francja, Luneray
Francja, Brienne Le Chateau
Francja, Aoste
Francja, La Talaudière
Francja, Toulouges

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play