Belgia, Lokeren
Van der Jeugt specjalizuje się w naturalnym przetwarzaniu jelit. Doświadczenie i precyzja mają ogromne znaczenie w przygotowaniu i selekcji jelit naturalnych. Rzemieślnik musi wykorzystać swoje umiejętności, aby oczyścić i posegregować jelita naturalne, czyniąc je w ten sposób użytecznymi dla producentów kiełbas. Reputacja jelit naturalnych Van der Jeugt opiera się na jakości bez kompromisów i gwarantowanym produkcie. Dlatego jesteśmy Twoim najlepszym dostawcą. Jelita wieprzowe, owcze i wołowe.
Polska, Rydułtowy
Rodzinna firma Zakłady Mięsne Berger jest producentem śląskich tradycyjnych wędlin o wysokiej jakości. Zaopatrujemy hurtownie na terenie Unii Europejskiej oraz posiadamy własną sieć sklepów detalicznych. Posiadamy szeroką gamę oferowanych produktów.
T&K Sp. z o.o. has been on the Polish market for fifteen years, acting in joint venture with one of the biggest Dutch supplier of meat products Combinatie Teijsen v.d. Hengel (C.T.H.) B.V. belonging today to VION Food Group. Our activities focus on retail sales of products that are vital for sausage and ham production. The product range consists mainly of natural casings (mainly to hog casings and...
Polski Producent wędlin z drobiu (indyk, kurczak) oraz wieprzowiny.Własna chodowla indyka ,ubói i rozbiór.Przedsiębiorstwo rodzinne z tradycjami i wykwalifikowaną kadrą pracowniczą.Działamy na rynku mięsnym od 1990 roku.Posiadamy własną dystrybucję zarówno do3,5T jak i 24T, dzieki czemu nasze produkty zawsze dostarczane są na czas.Obecnie zaopatrujemy klientów hurtowych jak i detalicznych na terenie całego kraju oraz eksportujemy produkty do krajów Unii Europejskiej .Stawiamy na profesjonalizm i najwyższą jakość produktów zgodnie z systemem HACCP.
Hiszpania, Castuera
Jesteśmy hiszpańską firmą zajmującą się ubojem, przetwarzaniem i sprzedażą owiec. Mamy długoletnie doświadczenie w branży mięsnej i przetworzonej. Dzięki doświadczeniu zdobytemu przez lata, udało nam się opracować linię produktów o bardzo wysokiej jakości, co potwierdza nasza baza klientów, która codziennie się powiększa. Sprzedajemy tusze owiec ubitych zgodnie z religijnym rytuałem HALAL. Produkujemy wędliny z owiec z certyfikatem HALAL.
Francja, Rillieux La Pape
Patrimoniam to wytwórnia wędlin z francuskiego dziedzictwa BIO, BEZ NITRYTÓW, w większości oparta na lokalnych mięsach. Zaczynamy od zagrożonego arcydzieła naszego lyonńskiego dziedzictwa: prawdziwego kiełbasy lyonńskiej. Jesteśmy zaangażowani w współpracę z profesjonalistami i konsumentami, którzy, podobnie jak my, pragną prawdziwych produktów „smakowitych” i szanujących naturę. Patrimoniam...
Niemcy, Großhöhenrain
... składników według tradycyjnych receptur i prawdziwego niemieckiego rzemiosła wędliniarskiego. Produkujemy w naszej bawarskiej ojczyźnie. Nazwa Höhenrainer pochodzi od wioski Großhöhenrain, w której znajduje się nasza firma. Nasz założyciel Georg Lechner przywiózł indyka do Bawarii – od tego czasu nasza firma jest w rękach rodziny - z bawarskiej tradycji. Bawarską tradycję wytwarzania kiełbasy zapewniamy dzięki doświadczonym pracownikom z długim stażem pracy – w sumie zespół liczy około 200 pracowników. Kształcimy sami: wielu naszych byłych uczniów zajmuje dziś odpowiedzialne stanowiska w firmie.
Belgia, Evergem
Noyen to firma rodzinna, która produkuje kiełbasy i świeże wyroby dla rzeźników, cateringu, gastronomii, sklepów spożywczych i supermarketów. Nasi lokalni dostawcy są zobowiązani do przestrzegania najsurowszych norm jakości. W Noyen od trzech pokoleń pasjonujemy się pysznym mięsem i rzemieślniczymi przepisami. Nasza oferta obejmuje kiełbasy z końskiego czosnku, białe kaszanki, kiełbasy grillowe, mini kiełbaski, kaszankę oraz kiełbasy polskie. W zakresie dań oferujemy kulinarne przysmaki takie jak paella, Coq au vin i kuskus.
Belgia, Herstal
Jova to firma specjalizująca się w produkcji kiełbas i wędlin gotowanych z najwyższej jakości mięsa wieprzowego i wołowego. Od kiełbasy polskiej po mini kiełbaski na grilla, a także słynną Krakowską, odkryj wszystkie nasze produkty oraz ich cechy, które od wielu lat czynią je uznawanymi produktami wysokiej jakości.
Polska, Katowice
Polska, Glogow
Francja, Parlan
La Maison Laborie, założona w 1932 roku, specjalizuje się w wędlinach z Owernii. Produkty Laborie są wytwarzane ręcznie, są autentyczne i smaczne. Mięsa pochodzą z Francji, a wiele produktów Laborie ma medale. La Maison oferuje szeroką gamę tradycyjnych wędlin, w tym: suszone szynki z Owernii, suszone kiełbasy, suszone parówki, boczki, słoiki, konserwy, zestawy prezentowe itp.
Polska, Warsaw
Polska, Leoncin

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play