Francja, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE ściśle współpracuje z profesjonalistami z branży gastronomicznej, aby dostarczać rozwiązania dla ich działalności cateringowej oraz zaopatrywać ich w foie gras. EURALIS GASTRONOMIE dysponuje kilkoma markami w zależności od poszukiwanych rynków, takimi jak ROUGIÉ, MONFORT czy JEAN STALAVEN. Jesteśmy specjalistami w hodowli i przetwórstwie kaczek oraz gęsi.
Francja, Laguiole
DROSERA GOURMANDE to firma specjalizująca się w rzemieślniczej produkcji regionalnych specjałów spożywczych. DROSERA GOURMANDE produkuje wiele produktów na bazie kaczki, takich jak foie gras, bloki foie gras, musy foie gras, żołądki, konfitury, piersi kaczki itp. Firma oferuje również tripoux, kiełbasy, pasztety, fritony, cassoulet, galantyny, terriny na aperitif oraz terriny z dziczyzny.
Francja, Caylus
Od 1896 roku minęło 121 lat, a wiedza i umiejętności Conserves d’Autrefois wciąż się rozwijają. 121 lat, w których z pasją, starannością i kreatywnością wykonujemy naszą pracę… Nasze bogate dziedzictwo kulinarne, będące wynikiem wielu przepisów opracowanych przez naszych kucharzy na przestrzeni tych wszystkich dziesięcioleci, daje nam dziś cenną wiedzę wynikającą z tego dziedzictwa. Położone w...
Francja, Le Rouget
Firma MAS, z siedzibą w Rouget w Cantal, specjalizuje się w wędlinach, solankach i tradycyjnych konserwach z Centralnego Masywu. Firma oferuje produkty o prostych i autentycznych recepturach. Na przykład, oferuje suszoną szynkę dojrzewającą do 24 miesięcy w ich suszarni w Rouget oraz ręcznie wyrabiany pasztet z czystego wieprzowiny. Dom MAS jest znany z jakości i autentyczności swoich produktów.
Francja, Montfort En Chalosse
Francja, Castels
Francja, La Pommeraie Sur Sevre
Francja, Caumont
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play