Francja, Cognac
... z naturalnych składników, bez konserwantów, w przemyślanej koncepcji. Dbamy o to, aby każdy aspekt naszej produkcji respektował naszą etykę i wartości. Nasi miksolodzy potrafią pracować z wszystkimi rodzajami alkoholi. Od koniaku, przez gin, po armagnac i inne. Oferujemy również rozwiązania pod marką własną. Innymi słowy, możemy zaprojektować unikalne przepisy, spersonalizowane butelki i...
Francja, Objat
Poprzez firmę LIMOUZI SAVEURS, naszą pasją jest odkrywanie cudów terroiru corrézien, tworząc przepisy, które potrafią zaskoczyć i zachwycić. Zawsze w poszukiwaniu nowości, udostępniamy nasze umiejętności, aby zaoferować Państwu wyrafinowane i pyszne produkty. Jesteśmy dumni z naszego zaangażowania w produkcję wszystkich naszych wyrobów w naszym warsztacie w Objat (19), z naszą ekipą cukierników...
Francja, Lomme
... przypadku przekąsek wybierz swoje ciasto! Na przykład, wybierz ciasto francuskie dla chrupiącej przekąski lub fougasse dla miękkiego ciasta. • PRZEPIS: Kontynuuj personalizację swoich ciast, dostosowując poziom soli, zboża, które dodasz... Dostosuj dodatki do swoich potrzeb: tradycyjne przepisy lub wegetariańskie. • WDROŻENIE: Uwzględniamy Twoje ograniczenia dotyczące wdrożenia podczas opracowywania Twojego produktu. • OPAKOWANIE: to ostatni szlif NOVEPAN. Oferujemy różne opakowania w zależności od Twoich wymagań. Nasze produkty są certyfikowane: BRC, IFS oraz w razie potrzeby BIO i Halal.
Francja, Cologne
... rzemieślniczej produkcji, dostosowanej do rytmu pór roku. Świeże owoce są starannie wybierane i przetwarzane w pełnej dojrzałości, aby uwolnić wszystkie ich aromaty. Przepisy są w 100% naturalne, bez dodatku aromatów ani barwników. Owoce są drobno krojone, aby zmaksymalizować ich potencjał aromatyczny, zapewniając jednocześnie jednolitą produkcję. Butelkowanie odbywa się również ręcznie, butelka po...
Francja, Rambouillet
... seitan naturalny (z glutenem lub bez) oraz przepisy smaków świata na bazie seitanu, paos (parzone bułki nadziewane bakłażanem, grzybami), smarowidła pełne słońca na przekąski, pasty do smarowania o różnych smakach na śniadanie, "miniaturki" skoncentrowanych witaminowo owoców/warzyw... Wszystkie te produkty stanowią pyszne dania, które wchodzą w skład posiłków lub przekąsek dla tych, którzy chcą spróbować nowych, oryginalnych i smacznych roślinnych przepisów, które przypadną do gustu również wegetarianom, weganom i fleksitarianom.
Francja, Pacé Cedex
... dla podłóg pod wodą. Firma FONTAINE istnieje od 1964 roku i stosuje żywicę MONILE od 1980 roku we współpracy z firmą RPM Belgium (producent). Są to powłoki podłogowe dla przemysłu uboju lub przetwarzania produktów mięsnych, produktów rybnych oraz owoców i warzyw, które mają specyficzne wymagania, podłogi z żywicy dla przemysłu cukierniczego, gdzie przepisy i wielka dystrybucja (AFAQ, IFS, BRC...
Francja, Paris
... oferowane przez naszych dostawców spełniały normy i przepisy obowiązujące w krajach docelowych. Ten kontrola nazywa się „Kwalifikacja produktów”. ART LOG nie zezwoli na rozpoczęcie produkcji, dopóki produkty nie zostaną zakwalifikowane. ART LOG ma swój własny proces kwalifikacji, ale ten proces może być dostosowany do wszystkich potrzeb klienta. Od grupowania po fracht, dysponujemy skutecznymi rozwiązaniami do zarządzania przepływami w ramach ograniczeń czasowych, kosztowych i produktowych.
Francja, Aix En Provence
DARVAUX GASTRONOMIE PROVENÇALE to firma rodzinna, założona w 1957 roku. Swoją renomę zbudowała na produkcji tradycyjnej prowansalskiej receptury Terrine de Grive. Inne niepublikowane przepisy oraz Specjalności Południowo-Wschodnie wzbogaciły obecną ofertę i przyczyniły się do rozwoju firmy. Specjalności Południowo-Wschodnie stanowią naszą gamę produktów: terriny prowansalskie, terriny w stylu tradycyjnym, dania gotowe w szklanych słoikach, sosy do dań, desery owocowe.
Francja, Saint-Jean-Le-Vieux
... baskijski z papryką Espelette, pasztet wiejski, rillettes, hure, baskijski czernina, konfitowane kiełbasy i konfit z wieprzowiny Ibaïona) oraz dziczyzny (tercje z zająca, tercje z dzika i salmis z gołębia). Na koniec, wędlina Mayté produkuje niezbędne baskijskie przepisy, takie jak axoa, piperade i baskijskie flaki, a także przepisy takie jak cassoulet czy wołowina po burgundzku.
Francja, Mérignac
...którzy oferują te produkty publiczności! Pragnąc zabrać Państwa w podróż z naszymi rhumami arrangés i planteurs, kontynuujemy w tym samym celu, tworząc przepisy na pasztety. Nasze pasztety TIMAL są produkowane z wieprzowiny 100% IGP Sud-Ouest, bez innych dodatków poza naszymi przyprawami i condimentami. Uwaga: Nadużywanie alkoholu jest niebezpieczne dla zdrowia. Spożywać z umiarem.
Francja, Revel
Zaledwie kilka kroków od Castelnaudary, stolicy Cassoulet, Revelois od ponad pół wieku przygotowuje przepisy dziedziczone z tradycji i umiejętności chaurians w regionie Lauragais. Revelois to przede wszystkim historia André MOREL, ucznia rzeźnika z Castelnaudary, który na początku lat 80-tych, z pasją do swojej pracy i chęcią zaspokojenia gustów i podniebień, szybko zapragnął dzielić się...
LE BONHEUR EST DANS LE POT to firma specjalizująca się w przygotowywaniu dań gotowych z produktów ekologicznych. Firma rozwija gamę dań gotowych w puszkach na bazie zbóż, warzyw i roślin strączkowych. LE BONHEUR EST DANS LE POT oferuje zatem zupy, zboża, puree, przepisy regionalne, przepisy z podróży, warzywa w naturalnej postaci, specjały włoskie, dżemy oraz dania w pojemnikach.
Francja, OSSES
Z siedzibą w Kraju Basków, firma ARNABAR specjalizuje się w produkcji foie gras oraz produktów baskijskich. W związku z tym produkuje i sprzedaje następujące lokalne specjały: blok foie gras, całe foie gras, foie gras półgotowane, confit z kaczki, axoa, przepisy baskijskie, pasztety i rillettes, kiełbasy, wędliny, papryka z Espelette, wina i napoje z Kraju Basków, słodkie specjały, produkty morskie itd. ARNABAR oferuje również zestawy smakowe, które mogą być wręczane jako prezenty dla firm.
Francja, Paris
Nasza rodzinna czekoladziarnia, założona w 1910 roku, specjalizuje się w produkcji wysokiej jakości czekolady. Nasze produkty są również znane z naturalnego składu. Nasza oferta składa się głównie z pralin i orzechów z Piemontu, pistacji sycylijskich oraz kandyzowanej skórki pomarańczowej z Hiszpanii. Rzeczywiście, nasze przepisy nie zawierają żadnych dodatków, konserwantów ani tłuszczów dodanych...
Francja, Castelnau-Chalosse
... mulard, hodowanych, karmionych i tuczących na zdrowym i naturalnym pełnym ziarnie kukurydzy, bez stresu i z szacunkiem, u naszych lokalnych producentów. Przygotowujemy i gotujemy w naszej konserwie tradycyjne produkty z naszego regionu, starając się przestrzegać przepisów rodzinnych odziedziczonych po garnkach naszych babć. Oferujemy gamę produktów, których przepisy wykluczają konserwanty i...
... prezentowane w formie świeżej konserwowanej solą lub suszonej w temperaturze 36 - 40°. Oferowane są sześć rodzajów alg: sałata morska, Nori, Dulse, Wakamé, spaghetti morskie i kombu królewskie. Na bord-a-bord.fr znajdziesz przepisy i filmy o gotowaniu z algami!
Francja, Vernosc-Les-Annonay
... niezbędną gamę przygotowań na bazie kasztanów przeznaczonych dla profesjonalistów z branży gastronomicznej oraz przemysłu spożywczego: • Krem z kasztanów • Pasta z kasztanów • Puree z kasztanów • Kasztany w syropie CONCEPT FRUITS oferuje przepisy na kremy i puree z kasztanów o autentycznym smaku, zgodnie z tradycyjnymi recepturami z Ardèche, dla tradycyjnej i hojne kuchni. - 100% naturalne...
Francja, Yvetot
Jesteśmy cukiernikami z pokolenia na pokolenie od 1919 roku. Wkrótce minie 100 lat, a nasza rodzinna historia jest już długa. Specjalizujemy się w ciastach owocowych, brownie i innych specjałach. Mamy specjalną, świąteczną ofertę z ciastami, brownie i logami. Nasze przepisy są nieustannie udoskonalane, aby sprostać Twoim oczekiwaniom. Miłość do smaku i tradycji jest zakorzeniona w naszych metodach. Szczególnie dbamy o pochodzenie naszych składników: pszenica francuska, wiśnie z Prowansji, sól z Guérande...
... przepisy szefów kuchni, a także uzupełniać formuły kosmetyczne dzięki swoim właściwościom emolientowym, odżywczym i przeciwutleniającym. Do tego podwójnego zastosowania w kuchni i kosmetykach dochodzi innowacyjny aspekt suplementów diety, ze względu na bogactwo niektórych naszych olejów w witaminę E i omega 3. W 2017 roku zainwestowaliśmy w budowę jednostki produkcyjnej w samym sercu naszych sadów. Kontynuujemy w ten sposób nasz rozwój z poszanowaniem zasad gospodarki cyrkularnej, kontroli łańcucha dostaw i jakości, aby zaoferować każdemu z naszych klientów produkty wyjątkowe.
Francja, Sainte Croix En Plaine
... pokolenia na pokolenie Nasze przepisy i poszukiwanie nowych produktów naturalnych opierają się na doskonałej znajomości roślin i ludzi. Unikalne i innowacyjne produkty Żywność o różnych korzyściach odpowiadająca wymaganiom żywieniowym. Ponad 70 referencji superfoods Superfruits, nasiona i orzechy, octy jabłkowe z ziołami, proszki, napoje, ... 24 lata przygody dla zespołu Opierająca się na rodzinnym rzemiośle z silnymi wartościami, godne dziedzictwo lat badań i praktyki Louisa Uberti.
Francja, Flagnac
...Warzywa, sery, jajka, mleko i chleb pochodzą z regionu Oksytania. •Aligot Express opracowało w swoim zakładzie R&D różne mrożone przepisy regionalne, dostosowując się do wymagań restauratorów, takie jak: •Aligot: Dostępny w różnych formatach odpowiadających każdej metodzie pracy. •Aper’ligots: Kulki Aligot do spożycia jako Tapas, w sałatce lub jako dodatek, dostępne w wersjach Cantal / Cebula...
Francja, Carquefou
... * Żebra gotowane Przepisy na uroczystości: * Pasztety: Pasztet z wątróbki kaczej z borowikami, pasztet z policzków wieprzowych z kawałkami wątróbki kaczej z borowikami, pasztet z cielęcych podrobów z borowikami. * Biała kiełbasa w stylu tradycyjnym z grzybami, wątróbką, łososiem, przegrzebkami Linia zimowa: * Kiełbasy w stylu tradycyjnym: kiełbasa toulouska * Półsolona: golonka, boczek, łopatka...
Francja, Colombes
...lokalne zakorzenienie i przede wszystkim pasja! Wszystkie nasze przepisy są opracowywane bez dodatku barwników i konserwantów, a ich trwałość wynosi rok. Nasze koktajle, wyśmienite w smaku, odpowiedzialne i zabawne, zachwycą i przyciągną Twoją klientelę. Wybraliśmy dla Ciebie gamę gotowych do picia koktajli: - A la Fraîche: roślinny, świeży i kwiatowy - Le Velours: głęboki, owocowy i kwaskowaty - Le Coucou: kwiatowy, kwaskowaty i botaniczny - Le Béguin: owocowy, kwaskowaty i smakowity - L’Amerloque: smakowity, ziołowy i mocny - L’Apache: okrągły, egzotyczny i cytrusowy...
Francja, Melrand
... mydełka w kształcie owcy po kolekcje dyniowe na Halloween! Każde Petit Savon jest unikalne i przynosi specyficzne korzyści. Nasze receptury są oceniane przez licencjonowaną farmaceutkę toksykologa i spełniają obowiązujące przepisy prawne. Nasze mydła są produkowane w formach recyklingowych lub wykonanych przez nas. Wszystkie nasze mydła są biodegradowalne. Nie używamy żadnych szkodliwych dla zdrowia produktów. Nie wahaj się, spersonalizuj swoje małe mydła! Moussement Vôtre,...
GOURMANDISES MEDIEVALES, rzemieślnicza piekarnia średniowieczna z siedzibą w PROVINS w Île-de-France, oferuje szeroki wybór tradycyjnych i oryginalnych ciastek oraz ciast. Pani Corinne zaprasza na prawdziwą podróż w czasie i historii, przywracając do życia przepisy z czasów średniowiecza. To smakowity świat, w którym łączą się kuchnia i historia! Nasze ciastka i ciasta są wolne od barwników...
Francja, Beaumont De Lomagne
...To miłość do rzemiosła i powaga, które doprowadziły małą wędzarnię z Beaumont, założoną w 1888 roku przez Antoine'a Micouleau, do przekształcenia się w La Maison Micouleau, rzemieślniczą konserwownię. Od tego czasu przekazujemy nasze przepisy z pokolenia na pokolenie. W sercu naszego kraju, Lomagne, nadajemy pełnię smaku słowu terroir. Nasze foie gras, konfitury, cassoulet i inne typowe dania...
Francja, Virazeil
Znany i uznawany za wysoką jakość swoich dżemów gotowanych w miedzi, Lucien GEORGELIN kontynuuje tradycję dżemów z dzieciństwa. Przygotowywane z sezonowych owoców, zbieranych w odpowiednim momencie i gotowanych na otwartym ogniu w miedzianym kotle, nasze przetwory owocowe mają tak charakterystyczny smak dżemów, których przepisy znały tylko nasze babcie. To jest ancestralna marka dżemów Lucien Georgelin. Jego credo: lokalne specjały, zdrowe, oparte na regionalnym rzemiośle, o smaku z dawnych lat z nutą kreatywności.
Francja, Paris
...…) lub owoce suszone (truskawki suszone, mango suszone z Iranu, - Możliwość Bio. 2/ Dostawca produktów z białą etykietą: - Tworzymy dla Ciebie przepisy, - Jeżeli nie współpracujesz z grafikiem/projektantem, wspólnie wykonujemy etykiety - Pomagamy Ci w opracowaniu Twojej specyfikacji. 3/ Sourcing produktów dla gastronomii "Made in France": - Sieć partnerów, dzięki której możemy pomóc Ci w poszukiwaniu produktów made in France. Oleje, przyprawy, konfitury itp… Z MAISON BOTEH, wszystko jest możliwe. Proponujemy usługi na specjalne zamówienie, aby jak najlepiej wyjść naprzeciw Twoim oczekiwaniom i potrzebom.
Francja, Lyon
Trzech przyjaciół pasjonujących się gastronomią i zakochanych w naturze, Thomas, Thibault i Andréa, stworzyli JOKO. Ich ambicją jest promowanie dzikiego mięsa z francuskiego łowiska oraz wieprzowiny z Bigorre AOP, korzystając z krótkich łańcuchów dostaw. Oferują naturalne produkty wysokiej jakości poprzez autentyczne i innowacyjne przepisy, jednocześnie walcząc z marnotrawstwem żywności związanym...
Francja, Buc
Dom Léonie zręcznie łączy najstarsze tradycje indyjskiego cukiernictwa z francuskim rzemiosłem, uznawanym na całym świecie. Mistrzowie cukiernictwa z tego domu - pochodzący z elitarnych francuskich instytucji - współpracują z najlepszymi indyjskimi szefami kuchni, aby opracować wyrafinowane przepisy o unikalnych smakach, będące doskonałą fuzją najwspanialszych składników obu kultur. W dążeniu do...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play