Francja, Marcilly-en-villette
TRIAX projektuje i produkuje instalacje zapewniające bezpieczeństwo w przedsiębiorstwie. TRIAX oferuje różne rodzaje barier bezpieczeństwa (na przykład do dostępu na piętra), włazy do szybów, dostęp do zbiorników, bariery śluzy, kliny dokowe, zjeżdżające pomosty... TRIAX oferuje również systemy ochrony kompleksowej, jednocześnie respektując ergonomię stanowisk pracy oraz obowiązujące normy i przepisy.
Francja, Aix En Provence
Od momentu swojego powstania Roy René czerpie swoje przepisy z najczystszej tradycji prowansalskich słodyczy i przysmaków. Calissons, nugaty, słodycze… Od szlachetnej i hojne jasnej masy calisson do chrupiącego czarnego nugatu w cienkich kawałkach, Roy René uwydatnia materiały, smaki i aromaty, dla purystów i dla smakoszy w każdym wieku. Wszystkie te słodkie nuty są owocem długiego dziedzictwa przekazywanego przez mężczyzn i kobiety, którzy każdego dnia, z szacunkiem, powtarzają gesty przeszłości, w ten sposób pielęgnując przyjemność z dobrze wykonanych rzeczy.
Francja, Alby Sur Cheran
Prefel tworzy instalację elektryczną dla samodzielnych budowniczych na podstawie planów domu oraz wymagań narzuconych przez klienta i przepisy. Gdy system elektryczny jest funkcjonalny i satysfakcjonujący dla majsterkowicza, firma Prefel buduje go w swoich warsztatach. Po przetestowaniu, cała instalacja elektryczna jest wysyłana w stanie rozmontowanym do samodzielnego budowniczego na miejsce...
Francja, Miramont De Guyenne
... niekwestionowanym graczem na rynku. Oferujemy produkty standardowe i na zamówienie dostosowane do budowy i renowacji. Angażujemy się w dostarczanie produktów wysokiej jakości, innowacyjnych, które odpowiadają na obecne problemy (oszczędność energii, poszanowanie środowiska), a także na obowiązujące przepisy dotyczące efektywności energetycznej. Wszystkie nasze produkty są certyfikowane CE, nasze okna PVC oraz produkty roletowe posiadają certyfikat NF.
Francja, Toulouse
JapCook oferuje innowacyjne rozwiązania w zakresie japońskiego gotowania, łącząc tradycję z kreatywnością. Nasza praca polega na opracowywaniu starannie przemyślanych produktów, stworzonych i testowanych z dbałością, aby zapewnić Państwu jakość premium. Dzięki naszej elastyczności, w JapCook jesteśmy w stanie zaoferować przepisy dostosowane do Państwa rynku. Jako europejski lider japońskiego...
Francja, Saint-Thibault-Des-Vignes
Jako uznany ekspert w projektowaniu i wdrażaniu systemów kluczy, Bricard kontynuuje innowacje i wzbogaca swoją ofertę o niezawodne, łatwe do wdrożenia produkty, które spełniają obowiązujące przepisy.
Francja, Montgaillard
Cukiernia Védère jest ambasadorem Pirenejów. Utrzymuje bogatą tradycję cukierniczą tych wysokich ziem i przywraca nam przepisy naszych babć, przygotowywane z lokalnych produktów. W Védère zboża dojrzewały pod słońcem Gers, jaja pochodzą z farm gasconnych, a masło nie straciło nic ze swojej kremowości sprzed lat. Ponieważ trzy podstawowe wartości firmy to lokalność, tradycja i autentyczność. Védère działa na rzecz zrównoważonego i etycznego rozwoju.
Francja, Lacaune
Założona w 1956 roku, firma OBERTI specjalizuje się w wędlinach i produktach mięsnych. Dysponując 60-letnim doświadczeniem, OBERTI łączy rzemiosło, tradycyjne przepisy i nowoczesny sprzęt. Mięsa używane do produkcji wędlin i produktów mięsnych pochodzą z regionalnych źródeł wysokiej jakości. Firma produkuje i oferuje kiełbasę, coppa, bekon, solone i suszone szynki itp.
Francja, Flagey
... pasteryzacji, a następnie mrożenia, a jej produkty są wolne od konserwantów. Agrodoubs jest certyfikowany na poziomie IFS wyższym i rozwija przepisy w wersji bio. Nadzienia borówkowe lub karmelowe dla cukierników, masy do tart cytrynowych lub czekoladowych, kremy brûlée lub ciasta to niektóre z specjalności fabryki zbudowanej w wiosce Flagey. AGRODOUBS postawił na pasteryzowane, mrożone produkty...
Francja, Tulette
Le Comptoir de Mathilde, francuska i rzemieślnicza produkcja od 2007 roku. Delikatesy, czekolada, pasty do smarowania, babeczki, to wszystko to przepisy przekazywane z pokolenia na pokolenie, które sprawią radość smakoszom i stanowią oryginalne pomysły na prezenty. Mistrzowie w sztuce tworzenia najlepszych czekolad i specjaliści od francuskiej pasty do smarowania, bez oleju palmowego i GMO...
Francja, Plaisance Du Touch
...montaż, aż po serwis posprzedażowy, nasz zespół zbada Państwa potrzeby i odpowie na nie innowacyjnym i dostosowanym podejściem. Komunikacja i widoczność są kluczowe dla rozwoju Państwa biznesu. Dlatego Delta Enseignes Toulouse przekaże swoją wiedzę, dostosowując się do Państwa potrzeb i budżetu, aby zmaksymalizować Państwa wpływ wizualny. W Delta Enseignes doskonale znamy przepisy urbanistyczne...
Francja, St Ouen L Aumone
... korozję, jak i w technologiach wsparcia malowania. Dzięki naszej sieci TechCenters zapewniamy kompleksową obsługę dla zleceniodawców oraz naszych klientów, a także inwestujemy rocznie ponad 100 milionów euro i posiadamy 2000 patentów w naszym portfolio, co gwarantuje dostępność technologii na przyszłość, uwzględniając obowiązujące przepisy, takie jak REACH.
Francja, LA RIVIERE DRUGEON
Romanzini jest francuskim specjalistą w przygotowywaniu ślimaków w konserwach, muszli i nadziewanych ślimaków… Ślimak to sprawa rodzinna. Romanzini jest wierny gastropodom od 1921 roku: ślimaki w naturalnej postaci, ślimaki w sosie, dania gotowe ze ślimaków, tartaletki ze ślimakami, masło z pietruszką, małże, żaby, ślimaki w naturalnej postaci, przepisy na ślimaki w konserwach, ślimaki mrożone...
Francja, Saint-Félix Lauragais
... i prowadzenia rzemieślniczej konserwacji: nienagannymi surowcami, poszukiwaniem i stosowaniem przepisów przekazywanych przez pokolenia. Zbudował więc konserwację w Ferme de Bordeneuve i zatrudnił jedną z tych słynnych kucharek z Lauragais: panią Sicard, która, mimo swojego słodkiego głosu i babcinego uśmiechu, kierowała swoją kuchnią żelazną ręką. Dzięki temu, przy pomocy szefa Gilles'a Goujona (trzykrotnego zdobywcy gwiazdek Michelin), udało się opracować nasze ostateczne przepisy, które odpowiadają zarówno konserwie, jak i podniebieniom najbardziej wymagających smakoszy.
Od 1985 roku - Ochrona przeciwpożarowa w Saint-Étienne, Francja Protect, firma zajmująca się bezpieczeństwem przeciwpożarowym w Saint-Étienne i okolicach, oferuje usługi z ponad 40-letnim doświadczeniem od 1985 roku oraz wysoką jakość w dziedzinie zapobiegania pożarom. Do Państwa dyspozycji oddajemy zespół profesjonalnych techników zajmujących się bezpieczeństwem przeciwpożarowym, posiadających solidne doświadczenie w każdym z zawodów związanych z detekcją i zapobieganiem pożarom, ponieważ przepisy w tej dziedzinie są obszerne i techniczne.
Francja, Barcelonnette
Odkryj wszystkie autentyczne smaki wielkiej rzemieślniczej likieru z Prowansji. Grand Rubren to destylarnia specjalizująca się w produkcji likierów przez macerację ziół lub owoców. Przepisy, koktajle, likiery i napoje czekają na odkrycie.
Francja, Paris
... dietetyków. Przygotowane z miłością we Francji, nasze przepisy są certyfikowane jako BIO, w 100% naturalne, bez konserwantów, bez sztucznych aromatów i bez dodatku cukru. Snooze to więc 8 przepisów na zdrowe, smaczne, ekologiczne i solidarne płatki! Chcemy poprzez nasze płatki przekazać nasze wartości i zaoferować klientom zdrowe i smaczne płatki w systemie zero waste i solidarnościowym.
Francja, Haute Goulaine
... sportowców, jest również przydatna dla osób poszukujących równowagi w diecie. Olivier Microalgues produkuje swoją spirulinę w sposób rzemieślniczy, korzystając z szklarni znajdujących się w pobliżu Nantes. Aby sprostać oczekiwaniom wszystkich konsumentów, spirulina jest oferowana w różnych formatach. Można ją spożywać w postaci kapsułek, płatków, świeżej lub w proszku. Aby stworzyć pyszne przepisy z...
Francja, Nîmes
To przede wszystkim historia rzemieślniczej piekarni z Gard, związanej z dobrym smakiem i jakością. Stare przepisy reinterpretowane w aromatach regionu. Z pasją wytwarzam suche lub miękkie ciasteczka, słodkie lub słone, w różnych kształtach. Nie ma potrzeby o tym więcej mówić! Trzeba spróbować...
Francja, Saint-Étienne
FMA Concept, producent mebli do aranżacji sklepów dla branży spożywczej. Kiedy chodzi o obsługę klienta, FMA Concept doskonale zna potrzeby związane z higieną, chłodzeniem, przechowywaniem, strefą krojenia itp. Witryny FMA Concept, produkowane w jej warsztacie w Saint Etienne we Francji, spełniają obowiązujące przepisy dotyczące norm higienicznych (użyte materiały, utrzymanie temperatury). FMA Concept posiada Certyfikat Zdolności, zgodnie z artykułem R.543.106 kodeksu środowiska, potwierdzony przez Veritas Certification.
Francja, Jonquieres
Jules Girard, osiedlony w Jonquières-en-Provence od 1924 roku, oferuje miłośnikom pełną gamę pastis, aperitifów i likierów. Destylarnia prezentuje swoje przepisy, pochodzące z wielowiekowej tradycji, o najsubtelniejszych smakach terroirów Prowansji, których tajemnicą dysponuje tylko ona...
Francja, Rouen
... śledzić swoje dzieci, nastolatków lub pracowników, gdy przestrzegane są przepisy prawa pracy. Telefon komórkowy staje się przedłużeniem naszej osobowości: ważne jest, aby przewidzieć ewentualną kradzież lub utratę, umożliwiając ludziom późniejsze odnalezienie go.
Francja, Plaisance
... Lacaune, tusze świń są dostarczane do Plaisance w poniedziałki, wtorki i czwartki. Są one porcjowane, a różne kawałki przeznaczone do produkcji. Jeśli chodzi o przepisy, od kiełbasy po friton, przez szynkę, to rzemiosło oparte na pięćdziesięcioletnim doświadczeniu, skoncentrowane na poszukiwaniu regularności smaków przez cały rok.
Francja, Le Château D' Oléron
...Firma zajmująca się przetwarzaniem i mrożeniem ostryg Marennes d'Oléron. Pracujemy z produktami w 100% pochodzenia naturalnego i regionalnego, aby zapewnić smaki i wartości odżywcze. Nasze ostrygi nr 3 o jakości IGP są podawane w połówkach muszli, wzbogacone różnymi smakami, i są mrożone na surowo. Przeznaczone dla GMS i RHD do pieczenia w temperaturze 200°C. Eksportując do Włoch i Azji, nasza młoda firma rozwija inne przepisy na bazie ostryg, zawsze z poszanowaniem natury i z pewnością jeszcze nie raz Was zaskoczy.
Francja, Coulounieix Chamiers
...VALCOLY to młoda firma specjalizująca się w tworzeniu oryginalnych przepisów z wykorzystaniem szlachetnych produktów, takich jak przegrzebki, ślimaki, trufle... oraz w sprzedaży tych produktów gastronomicznych do profesjonalistów. Jej wartość dodana: "odważyć się" łączyć różne rodziny produktów, aby zaproponować przepisy, które są nietypowe i świąteczne.
Francja, Bidart
Kilka okruchów szaleństwa... Przepisy na ciastka i ciasta z Maison Miettes są bezglutenowe. Używamy mąk takich jak ryżowa i kukurydziana, które nadają ciastkom niezrównaną chrupkość. Smak jest sercem naszego podejścia i stawiamy naszą wiedzę na jego usługi. Kiedy degustujesz ciasto, najpierw doceniasz jego chrupkość, a potem aromat: okrągłość prażonych orzechów laskowych, słodycz wanilii, świeżość cytryny. Mała szczypta soli morskiej pozostawia niezatarte wspomnienie w ustach.
Francja, Loriol Sur Drome
... obowiązujące normy i przepisy (zachowanie w przypadku pożaru, przewodność, przepuszczalność powietrza itp.), innowacyjnym metodom montażu, cięcia i formowania oraz zespołowi inżynierów i techników na usługach klientów, Carpenter jest w stanie zrealizować wszystkie życzenia klientów dotyczące funkcji termicznych, akustycznych i tłumiących drgania, ochrony, szczelności, filtracji, estetyki i wielu innych.
Francja, St Astier
rękodzielnik konserw w Périgordzie, pani Mudry opracowuje przepisy typowo périgourdinskie, szanując tradycje nabyte przez trzydzieści lat doświadczenia w produkcji konserw gotowanych lub półgotowanych z wątróbki kaczki i gęsi, takich jak konfiturowane udka, rillettes itp. Otrzymaliśmy 12 medali w ciągu 4 lat w różnych konkursach, takich jak Konkurs Generalny Rolniczy i Krajowy Konkurs Wątróbek. Nasza pracownia ma zdolność produkcyjną, łącząc unikalne rzemiosło. Szukamy możliwości dostarczania głównie wątróbki dla pośredników, a dalsze szczegóły pozostają do omówienia.
Francja, Molsheim
...Le Mat de Cocagne od 2001 roku jest gwarantem oryginalnego smaku produktów gastronomicznych. W ciągu tych lat stopniowo rozwijaliśmy gamę produktów wytwarzanych "na miejscu", które zapewniają sprawdzone i smakowo oryginalne przepisy. Nasz zespół walczy, aby zapewnić autentyczność i wyższość swoich produktów. Niezależnie od tego, czy to TRAITEUR, CAVISTE, czy sklep z PRODUKTAMI ALSACKIMI, w każdym...
Francja, Avrillé
Różne smaki likierów, syropów owocowych i kremów czekają na odkrycie w kreacjach stworzonych przez firmę Giffard. Używane produkty, takie jak owoce, rośliny i kora, pozwalają na uzyskanie unikalnych kompozycji. Doświadczenie rodziny Giffard umożliwia dostęp do wielu odmian kremów i syropów owocowych. Firma ta oferuje coraz bardziej rozwinięte przepisy, szczególnie w zakresie likierów. Od momentu...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play