Francja, Saint Ouen L'aumône
... bezpośrednio przez nas na naszych terenach. Uprawiane są bez pestycydów i zbierane w pełni dojrzałe, co pozwala zachować ich właściwości i prawdziwy smak. Nasze owoce i warzywa pochodzą z naturalnego i ekologicznego rolnictwa, mają certyfikat BIO i są certyfikowane przez ECOCERT Francja. Chcemy dzielić się smakiem świeżych owoców z jak najszerszym gronem odbiorców. Nasza oferta egzotycznych owoców i...
Francja, Gouy Saint André
Eurovanille oferuje klientom wanilię wysokiej jakości, w postaci strąków, aromatów, proszku lub koncentratu. Ta rzadka przyprawa jest w 100% naturalna. W przypadku słodkich przepisów jej intensywny smak to jedna z najlepszych doznań. Aby ułatwić życie, ta firma wprowadza innowacje, tworząc gotowe do zaparzenia saszetki, które pomogą w osiągnięciu kulinarnych sukcesów. Jej celem jest zapewnienie...
Młyn olejarski PASCHETTA HENRY został założony w 1922 roku. Oferujemy oliwę z oliwek wysokiej jakości, dzięki ponad 400 oliwkarzom z Alp Haute Provence, z którymi współpracujemy. Młyn produkuje i wytwarza oliwę z oliwek extra virgin, dbając o zrównoważone rolnictwo, jednocześnie zachowując tradycyjne techniki. Nasza oliwa z oliwek ma pikantny smak z nutą zieleni, charakterystyczną dla odmiany...
Francja, Vendin Le Vieil
... niektóre z naszych past do smarowania posiadają od niemal dekady etykietę „Złoty Smak” dla niektórych z nich. Obecnie nasz zakład produkcyjny zajmuje 3 000 metrów kwadratowych i zatrudnia około 60 wykwalifikowanych pracowników, przetwarzając nieco ponad 3 000 ton gotowych produktów rocznie w nowoczesnych pomieszczeniach, które są na czołowej pozycji w technologii spożywczej oraz w zakresie przestrzegania zasad bezpieczeństwa żywności. Ponadto posiadamy certyfikaty od różnych organizacji, w tym IFS, który jest standardem audytowym.
Francja, Auriac-Sur-Vendinelle
Gospodarstwo rolne „młyny Perrine” to firma rodzinna, która przekształca zboża w produkty gotowe. W tym celu działa w najprostszy sposób, korzystając z maszyn rzemieślniczych (młyny kamienne, przesiewacze, prasy do oleju…). Efekt jest zaskakujący, mąki, oleje, makarony i chleb mają prawdziwy smak natury. Nasze hasło: DOSKONAŁA TRAKTOBILNOŚĆ.
Francja, Signes
Jesteśmy małym i średnim przedsiębiorstwem rzemieślniczym z siedzibą w Var. Produkujemy gamę specjałów prowansalskich: tapenady, antipasti, zupy, czosnek w syropie, karmelizowane cebule, sosy pomidorowe... Jesteśmy znani i uznawani za specjalistów w dziedzinie octu owocowego: najszerszy wybór, najwyższy poziom pulpy, niezrównany smak. Dystrybuujemy nasze produkty bezpośrednio do klientów we Francji oraz na eksport. Jesteśmy aktywnym członkiem sieci Gourmet Provence - Producentów Smaków.
Francja, Garches
Nasze zespoły mogą Cię wspierać na każdym etapie tworzenia Twoich produktów aromatyzowanych, zarówno przy opracowywaniu nowego produktu, jak i przy modyfikacji receptury (zmniejszona zawartość cukru, soli, tłuszczu itp.). Aromat i smak jako całość są kluczowymi czynnikami w podejmowaniu decyzji zakupowych przez Twoich klientów. Dlatego jest to etap, którego nie należy lekceważyć podczas tworzenia...
Francja, Revel
...Firma NUTRITION & SANTÉ specjalizuje się w produkcji, kontroli i dystrybucji naturalnych produktów dietetycznych. Naszą misją jest opracowywanie naturalnych i zdrowych produktów spożywczych, bogatych w smak i korzyści, czerpiąc z najlepszych darów natury.
Francja, Avignon
Od momentu swojego powstania w 1963 roku, Ducros nieustannie wprowadza innowacje, tworząc i odnawiając wiele gam i produktów, aby lepiej odpowiadać na oczekiwania szefów kuchni i ożywiać rynek. Specjalizując się w pieprzach, ziołach, przyprawach i mieszankach, Ducros jest przeznaczony dla wszystkich, którzy pragną wprowadzić różnorodność i smak do przygotowywania posiłków.
Francja, Pertuis
...W Saumoneraie Saint Martin, warsztacie tradycyjnego wędzenia, szanujemy wielką tradycję, aby odkryć prawdziwym miłośnikom smak autentycznego łososia. Każdy łosoś jest traktowany indywidualnie, został wybrany świeży (a nie mrożony), solony na sucho solą z Guérande „Nature&Progrès”, delikatnie wędzony na zimno na drewnie bukowym, bez dodatków ani konserwantów. Oferujemy również delikatną gamę wędzonych i marynowanych łososi, pastis Fenouil, Bourbon Poivre, Vodka Aneth.
Francja, Guignicourt
FLOREPI opracowuje i produkuje szeroką gamę tradycyjnych słodkich wypieków, pieczonych i mrożonych. Nasza wiedza łączy rygor procesów przemysłowych z smakiem przepisów opracowanych z poszanowaniem wartości i wymagań rzemieślniczych. Codzienna uwaga poświęcona produkcji naszych wyrobów pozwala nam zapewnić naszym klientom unikalny smak i stałą jakość. Oferowane przez nas produkty mają różne formaty i gramatury, co sprawia, że są idealnie dopasowane do różnych rynków: GMS, gastronomii oraz sieci specjalistycznych w zakresie piekarstwa i cukiernictwa.
Francja, Saint Jacques Sur Darnetal
... odzwierciedla się w naszym marketingu oraz prowokacyjnych i humorystycznych kampaniach. Ich śmiertelny smak sprawi, że te piwa zburzą stereotypy dotyczące piw bezalkoholowych. Głupia nazwa marki, czaszka na etykiecie, Przygotuj się na zmartwychwstanie!
Francja, St Sulpice De Faleyrens
... naszych mąk i makaronów. Nasze mąki są mielone na zimno na żarnach granitowych z Tarn, a nasz młyn jest produkcji francuskiej, co pozwala zachować wszystkie składniki odżywcze zbóż. Nasze makarony są bez jajek, bez soli, bez konserwantów i bez dodatków, aby zapewnić niezrównany smak i jakość. Dbając o zaspokojenie najbardziej wymagających podniebień, oferujemy zróżnicowaną gamę produktów...
Francja, Bidart
... gastronomicznych smaków, które oferuje. Celem jest wydobycie substancjalnych smaków morza, dzikich grzybów i oliwy z oliwek, aby podniebienia mogły wchłonąć doskonałość skarbów Ziemi. To właśnie ten smak ma znaczenie! To prawdziwa filozofia, ponieważ posiadająca certyfikat Producenta Rzemieślnika Jakości, przyznawany przez Collège Culinaire, nasza Maison certyfikowana MSC w zakresie zrównoważonego...
Francja, Caix
... przemysłów, które potrzebują tych wysokiej jakości produktów. Niezależnie od tego, czy chodzi o produkcję żywności, produktów farmaceutycznych, kosmetyków, czy innych zastosowań przemysłowych, firma jest w stanie sprostać specyficznym wymaganiom każdego klienta. Goździki, na przykład, są cenione za swój unikalny smak i właściwości lecznicze, podczas gdy masło shea jest doceniane za swoje odżywcze i nawilżające właściwości dla skóry i włosów. Nie wahaj się z nami skontaktować, aby uzyskać więcej informacji!
Pasujące produkty
Goździki
Goździki
Inne Produkty
Guma arabska
Guma arabska
Francja, Bruges
BERISMA SAS. to firma specjalizująca się w handlu składnikami agrospożywczymi, takimi jak aromaty, olejki eteryczne, emulgatory i stabilizatory. Zobowiązujemy się do dostarczania produktów wysokiej jakości, aby zaspokoić potrzeby naszych klientów w przemyśle spożywczym. Nasza wiedza pozwala nam oferować szeroki asortyment składników, które poprawiają smak, teksturę i trwałość produktów spożywczych. W BERISMA Francja jesteśmy zaangażowani w promowanie doskonałości w pozyskiwaniu składników, jednocześnie zapewniając satysfakcję i zaufanie naszych partnerów biznesowych.
... w szklance i w ustach - Nie wpływają na smak napoju - Nie rozpadają się i nie miękną - 100% ekologiczne: bez PLA / bez PBA / bez plastiku ***100% naszych 5 000 klientów jest zadowolonych i nas poleca*** Nasze słomki z trzciny cukrowej wytrzymują płyny zimne lub gorące przez ponad 24 godziny. Oferujemy cztery rozmiary: - 140x6mm - 210x6mm - 210x8mm - 210x12mm Nasze słomki bio są sprzedawane hurtownikom, sklepom, kawiarniom, barom, restauracjom, CHR… Dostawy w 24/48 H.
Francja, Chazelles Sur Lyon
... bezpośrednio z kakao i surowców, bez barwników, konserwantów ani aromatów. Producent past do smarowania bez oleju palmowego, z kakao. Producent pasty speculoos, nadzień orzechowych, produktów bez cukru dla diabetyków itd. Kreatywność bez granic, szaleństwo wyobraźni, akcent na smak, tradycja, rzemiosło i sekrety produkcji dają początek pastom do smarowania pełnym bąbelków, chrupiącym, z papryczką Espelette AOC, solonym karmelem, kremem speculoos i innymi.
Francja, Lyon
Deepidoo specjalizuje się w dziedzinie marketingu sensorycznego, w którym doskonale projektuje i realizuje immersyjne doświadczenia sensoryczne dla marek i firm. To strategiczne podejście ma na celu wzbudzenie emocji i wrażeń u konsumentów, angażując ich różne zmysły, takie jak wzrok, słuch, dotyk, węch i smak. Wykracza ono daleko poza tradycyjne metody komunikacji werbalnej czy wizualnej, aby nawiązać głębokie emocjonalne więzi między markami a ich docelową publicznością.
Francja, CHANCELADE
... całości zapewnia lepszą konserwację, uprawa pieczarek blond gwarantuje bardziej wyrazisty smak, a wzrost w niskiej temperaturze pozwala na lepszą trwałość. W okresie nadprodukcji CHAMPIDOR przetwarza niewielką część swojej produkcji na konserwy i mrożonki przeznaczone dla przemysłu.
Francja, Saillans
Le Père Craquant to tradycyjna firma zajmująca się produkcją suchych ciastek. Jej rzemieślniczy proces produkcji pozwala firmie na zapewnienie wysokiej jakości pracy oraz harmonijne współdziałanie z składnikami. To poszanowanie tradycji, ale także innowacji, poprzez rozwój nowych smaków, sprawia, że z biegiem czasu ciasteczka Le Père Craquant stają się zdrowym i dietetycznym produktem, zachowując jednocześnie smak i aromaty z przeszłości.
Francja, Toulon
Oferujemy świeże awokado z Kolumbii. Wyższa zawartość oleju, lepszy smak, dłuższy okres przydatności do spożycia. Pakujemy kalibry 10 do 28 w kartonowych pudełkach o wadze 4 kg. Pełna identyfikowalność, rejestracja ICA i certyfikacja Global Gap.
Francja, Virazeil
Znany i uznawany za wysoką jakość swoich dżemów gotowanych w miedzi, Lucien GEORGELIN kontynuuje tradycję dżemów z dzieciństwa. Przygotowywane z sezonowych owoców, zbieranych w odpowiednim momencie i gotowanych na otwartym ogniu w miedzianym kotle, nasze przetwory owocowe mają tak charakterystyczny smak dżemów, których przepisy znały tylko nasze babcie. To jest ancestralna marka dżemów Lucien Georgelin. Jego credo: lokalne specjały, zdrowe, oparte na regionalnym rzemiośle, o smaku z dawnych lat z nutą kreatywności.
... naszych dostaw. Orzechy, które wykorzystujemy do produkcji oleju, pochodzą z drzew, których linie były selekcjonowane przez pokolenia rolników, co pozwala nam uzyskać olej o intensywnym i delikatnym smaku. Możemy prażyć orzechy (na ogniu) w celu uzyskania ciepłego oleju, co podkreśla aromaty, lub tłoczyć na zimno, aby zachować subtelny i delikatny smak owocu. Oferujemy również oleje orzechowe...
Francja, Paris
... dymu i subtelny smak. DREWNO KOMINKOWE - najlepsze drewno z brzozy, dębu, jesionu i grabu, suszone w piecu, z gwarantowaną wilgotnością poniżej 18%. Nasze kłody nadają się do pieców na drewno i otwartych ognisk, a ponieważ są suszone w piecu, mają wysoką wartość energetyczną i cieplną, co pozwala Ci cieszyć się ciepłem i atmosferą ogniska! PALETY - w różnych rozmiarach i materiałach do ogólnych...
Francja, Cap D'agde
... oferuje produkty pod marką własną lub marką z etykietą, stwórz swoją markę: oleje sublingwalne, kosmetyki, CBD dla zwierząt) W ABC du CBD zależy nam na tym, aby oferować produkty wysokiej jakości oraz usługi wsparcia, abyś mógł znaleźć idealny produkt do swojej sklepu, wybierając smak i stężenie w zależności od swoich preferencji i potrzeb. Naszą ambicją jest dobrostan i satysfakcja naszych klientów dzięki zespołowi pełnemu pasji. Prosimy o kontakt w celu uzyskania naszych katalogów profesjonalnych oraz dodatkowych informacji.
Francja, Nice
... składników gourmet, zapewniającym niezawodną i profesjonalną obsługę swoim klientom. Nasza kolekcja obejmuje gastronomiczne specjały, takie jak szafran, daktyle, rzadkie oleje i przyprawy. Każdy składnik jest starannie analizowany, aby sprawdzić jego autentyczność, smak, wartość rynkową i przede wszystkim jakość.
Francja, Pamiers
... o dalsze dzielenie się nimi z przyjaciółmi w całej Francji. Naszym celem jest wprowadzenie naszych wędliniarskich kreacji w podróż, dzielenie się naszym rzemiosłem i wymaganiami w zakresie jakości – to nasze rodzinne credo. Znajdźcie setki kilometrów od Ariège to, co Was u nas urzekło: smak, rzemiosło, jakość i wymagania! Wszystko to wokół wieprzowiny, naszego unikalnego mięsa, naszego ekskluzywnego surowca. To zobowiązanie do produkcji ukierunkowanej, francuskiej i regionalnej. Co w naszych oczach jest dodatkowym gwarantem jakości.
Francja, Artigues-Près-Bordeaux
Firma LA TOQUE CUIVRÉE specjalizuje się w produkcji cannelés, specjału z Bordeaux. Cannelé to małe, pyszne ciasto karmelizowane, które można cieszyć się przez cały dzień, jako deser, na podwieczorek lub na uroczysty posiłek. Można je jeść na zimno lub lekko ciepłe, a jego smak utrzymuje się przez kilka dni bez utraty jakości.
Francja, Raillencourt Ste Olle
... odpowiadają specyficznym potrzebom przemysłu, gastronomii oraz dużych i średnich powierzchni handlowych. Nasze sosy mogą być kolorowe lub neutralne, płynne lub gęste, łagodne lub pikantne, gorące lub zimne, lub po prostu marynaty. Dzięki naszemu laboratorium-kuchni o wysokiej technologii nieustannie poszukujemy nowych produktów, których jakość i smak zaspokoją oczekiwania konsumentów. Nasza fabryka posiada certyfikat IFS wyższy oraz od 2014 roku BRC, co ułatwia nasze partnerstwa z rynkami zagranicznymi.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play