Francja, Josselin
... do włączenia w istniejące przepisy. Opakowanie: wiadro 5 kg i worek 20 kg Skład: Mąka lniana, włókna roślinne Zalecane dawkowanie: Lody i sorbety: 0,5 do 0,7% Zastosowanie: Wstępnie wymieszać z suchymi składnikami i dodać do przygotowania Wygląd: Proszek w kolorze beżowym Smak: Neutralny Produkt pochodzący z rolnictwa ekologicznego: Certyfikowany przez FR-BIO-09...
Francja, Roujan
..."Les recettes de Paulette" oferuje mieszankę w proszku do włoskich maszyn do lodów, wyprodukowaną we Francji (Hérault). Dodanie litra mleka do 4 saszetek naszego proszku pozwala na szybkie przygotowanie 17 smacznych lodów; co daje 350 pięknych i pysznych lodów w jednym wiadrze. Sprzedawane jednostkowo (czyli 4,6 kg przygotowania) z saszetką do precyzyjnego dozowania. Możesz wyprodukować 25 kg mieszanki z tego wiadra. Bardzo ekonomiczne, więc bardzo opłacalne. Promocje na ilości i różne smaki dostępne na naszej stronie internetowej (debref.com).
Francja, Cohade
...Maszyny do lodów na patyku popsicle eskimo domowe Wszystko dla Twojego konceptu domowych lodów na patyku Domowe lody na patyku: w 2019 roku konsumenci mają dość produktów przemysłowych, chcą czegoś domowego, smaku, zdrowych produktów! Koncept lodów na patyku to produkt, który zmieni sposób konsumowania, łatwy do przygotowania, z świeżymi owocami, domowymi syropami, rzemieślniczym lodem, ciastami, cukierkami, z domowymi lodami na patyku wszystko jest możliwe, tylko Twoja wyobraźnia jest ograniczeniem. Jesteśmy...
Francja, Privas
...Kandyzowane kawałki kasztanów w syropie Kawałki kandyzowanych kasztanów mogą być używane jako dekoracja na ciastach, na rolach. Mogą być również mieszane z innymi składnikami do produkcji lodów, nadzień, ciast. Mogą być także wykorzystane do przygotowania kawałków kandyzowanych kasztanów. Dzięki temu, że są zanurzone w syropie cukrowym, mają długą trwałość (5 lat). Aby uzyskać dobry lukier do...
Francja, Talant
... wypełnić swoje małe sukienki czekoladowe praliną, gianduja, pianką, konfiturą owocową... Jako dekoracja na talerzu, sprzedaż na sztuki lub jako dekoracja stołu weselnego. Możesz również użyć tej formy do przygotowania deserów indywidualnych, małych sukienek z musu, lodów... Zimny deser, który zaskoczy Twoich gości! Do sprzedaży polecamy opakowanie o referencji PLDOME, dla eleganckiej prezentacji...
Francja, Olivet
...Referencja 9990000014767 Idealne do przygotowania ciasteczek, muffinów, babeczek itp. lub do wzbogacenia lodów! Odrobina solidarności w Twoich wypiekach! Dodaj chrupkości do swoich muffinów, ciasteczek, babeczek, lodów, wypieków z tymi ekologicznymi, sprawiedliwymi kawałkami ciemnej czekolady... SKŁADNIKI: cukier trzcinowy blond*, pasta kakaowa*, masło kakaowe*, emulgator: lecytyna słonecznikowa...
Francja, Aix-En-Provence
...że dziś zaczyna przyćmiewać całe strąki wanilii w oczach największych szefów kuchni. Składa się z mistrzowskiej mieszanki ziaren wanilii i mocnego koncentratu wanilii bourbon. Strąki wanilii używane do jego przygotowania pochodzą wyłącznie z Madagaskaru. Zalecenia dotyczące użycia: Suprême waniliowy jest idealny do wszystkich Twoich słodkich przygotowań: ciast, flanów, kremów, jogurtów, lodów, ciasteczek, deserów i innych słodkości, z pieczeniem lub bez.
Francja, Saint Orens De Gameville
...To dzika jeżyna, którą wybraliśmy dla Państwa do przygotowania tego sorbetu. W przeciwieństwie do jeżyny uprawnej, ta dzika jeżyna ma bardzo wyraźny smak i nadaje temu sorbetowi intensywny aromat. Nasze lody i sorbety są przygotowywane w naszym warsztacie według naszych oryginalnych receptur, wykorzystując wyłącznie szlachetne i starannie wybrane składniki. Nie używamy ani barwników, ani...
Francja, Rungis Cedex
... słodki i lekko kwaskowaty. Spożywa się ją na surowo, a także wykorzystuje do przygotowania napojów, sorbetów czy lodów. Atemoya jest hybrydą uzyskaną w Stanach Zjednoczonych na początku. Klientela: Gastronomia komercyjna, gastronomia zbiorowa, GMS, hurtownicy. Podejście do jakości: ISO 9001. AMS EUROPEAN specjalizuje się od 2004 roku w imporcie owoców/warzyw samolotem na rynek francuski. Nasza oferta produktów niszowych/luksusowych koncentruje się na jakości i smaku dla wyjątkowej klienteli. Od 2011 roku AMS jest certyfikowany zgodnie z normą ISO 9001.
Francja, Erquinghem-Lys
DAWN FOODS FRANCE oferuje szeroką gamę wydajnych i innowacyjnych produktów: mieszanki cukiernicze, nadzienia, stabilizatory do kremów i musów, przygotowania owocowe, polewy, glazury, czekolady, aromaty, składniki do lodów, dodatki i dekoracje. DAWN FOODS FRANCE jest jednym z liderów w sektorze BVP (Piekarnictwo, Cukiernictwo, Patisserie) w Europie i rozwija swoją działalność na czterech głównych rynkach: cukiernictwie rzemieślniczym, gastronomii, lodziarstwie i przemyśle.
... do piekarstwa przemysłowego oraz Maszyny do lodów), Solenia (Iniekcje, Stekery, Chłodnice i Linie solenia), Pchania (Pchacze próżniowe, Linie pchania i produktów przetworzonych, Krojenie kiełbas i zdejmowanie osłon), Obróbki cieplnej (Komory gotowania, parzenia, suszenia, wędzenia, pieczenia, intensywnego chłodzenia, Tunele do gotowania i pieczenia, Parowniki, Suszarnie, komory dojrzewania...
Francja, Nogent-Sur-Seine
...Od ponad 40 lat firma GAGET (certyfikowana ekologicznie przez Ecocert) rozwija swoje umiejętności w zakresie projektowania unikalnych smaków dla przemysłu spożywczego. W swoim laboratorium wysokiej technologii tworzy szczególne smaki, ekstrakty kawy (Arabica, Robusta, mieszanki Arabica/Robusta), karmel (karmel płynny aromatyczny, karmel z solonym masłem, karmel mleczny) oraz przygotowania owocowe (cytrusy, owoce żółte, owoce czerwone, owoce egzotyczne, marchew i rabarbar), przeznaczone do świeżych produktów mlecznych (desery kremowe, jogurty), lodów, mrożonych lub mlecznych deserów, ciast i słodyczy.
...tortów i innych potraw, które można znaleźć w piekarni, restauracji lub u caterera. A także spieniacz do mleka, który daje możliwość szybkiego przygotowania pysznego napoju w dowolnym momencie, dzięki swojej wydajności i kompaktowości. Kremowe i delikatne emulsje stworzone przez ten spieniacz do mleka doskonale komponują się z Twoją kawą, cappuccino lub gorącą czekoladą. A nawet nasz modny sprzęt, maszyna do lodów, która jest równie odpowiednia dla osób prywatnych ceniących sorbety i lody, jak i dla profesjonalistów w branży gastronomicznej, którzy będą jej używać intensywniej.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play