... dawek przygotowania, ponieważ niedostateczne rozcieńczenie może mieć negatywny wpływ na strukturę, uniemożliwiając prawidłowe formowanie się lodu. Ewentualne nadmierne rozcieńczenie może z kolei spowodować poważne uszkodzenia granitora, ponieważ przypominamy, że cukier działa jako środek zapobiegający zamarzaniu. Jeśli zbyt mocno rozcieńczymy preparat do granity, istnieje ryzyko powstania prawdziwych bloków lodu, które mogą poważnie uszkodzić system obrotowy granitorów. Bezglutenowy - bez GMO - bez barwników - bez tłuszczów utwardzonych - bez laktozy www.officinegastronomiche.
Włochy, Sant'Atto
...Specjalizujemy się w produkcji preparatów do słodyczy, deserów, lodów, preparatów białkowych, bezglutenowych oraz na życzenie klienta. Pracujemy również na zlecenie, z różnymi łańcuchami produkcyjnymi, linią detaliczną i profesjonalną.
Pasujące produkty
Zdrowe jedzenie. Najlepsze wybory, najlepszy smak.
Przygotowania do deserów
Włochy, Monchiero
...Pasta produkowana wyłącznie z orzechów laskowych Piemonte IGP z Langhe. Prażenie - Pasta produkowana z orzechów laskowych Piemonte IGP uprawianych na wzgórzach Langhe. Idealna do produkcji kremów orzechowych, lodów oraz do kuchni wytrawnej. Poddawana mieleniu o granulacji mikrometrycznej oraz późniejszemu przesiewaniu w celu usunięcia śladów skórki. Średnie prażenie. Dostępna na życzenie z...
Włochy, Forlì
... łupinach są bogate w minerały, takie jak magnez, potas, cynk, fosfor i mangan, oraz witaminy z grupy B. Orzeszki niesolone są prażone w łupinach, aby zachować ich właściwości organoleptyczne. Każde 100 gramów orzeszków dostarcza naszemu organizmowi około 600 kcal. Orzeszki ziemne bez soli są doskonałym źródłem przeciwutleniaczy. Dodatkowo, ta przekąska może być dodawana do sałatek lub używana do dekoracji smoothie lub lodów, a także mogą być mielone do przygotowania słynnego masła orzechowego.
Włochy, Torino
... innymi smakami. Wymieszaj nasz suszony proszek z kiwi w swoich formułach, aby uzyskać zastrzyk superżywności i bogatego smaku. Był wykorzystywany do przygotowania napojów na bazie soku, galaretek, dżemów, syropów, likierów i lodów.
Włochy, Palagonia
...najczęściej wykorzystuje się sok do przyprawiania wielu potraw, od ryb po owoce morza, od sałatek po desery owocowe, a także do przygotowywania lodów i orzeźwiających napojów. Cytryna jest również stosowana w celach terapeutycznych w walce z nowotworami i reumatyzmem. Jedna cytryna zawiera 35% dziennego zapotrzebowania na witaminę C. Bardzo prawdopodobne, że ten owoc ma pochodzenie azjatyckie, być...
Włochy, Vairano Scalo
...100% CZYSTA PASTA ORZECHOWA, BEZ DODATKÓW CZY STABILIZATORÓW, JEST POZYSKIWANA Z RÓŻNYCH STOPNI PRAŻENIA. PASTA ORZECHOWA JEST PÓŁFABRYKATEM, CHARAKTERYZUJĄCYM SIĘ PRAŻENIEM, KTÓRE NADAJE JEJ INTENSYWNY SMAK I SPRAWIA, ŻE POZOSTAJE DŁUGO JEDNORODNA I KREMOWA. JEST POŻĄDANA JAKO GŁÓWNY SKŁADNIK PRZEZ PRODUCENTÓW WAFLI, PAST, CZEKOLADY, NAPOJÓW ORZECHOWYCH, A TAKŻE W PRZEMYŚLE LODOWYM I PIEKARNICZYM. TEN PRODUKT JEST WYKORZYSTYWANY DO PRZYGOTOWANIA SŁODYCZY I LODÓW, A TAKŻE NADAJE KAWIE I CZEKOLADZIE SZCZEGÓLNY SMAK.
Włochy, Berlingo
...Mieszanki przygotowań w proszkach do napojów: gorące i zimne czekolady, instant cappuccino, kawa z żeń-szeniem, jęczmień… mieszanki do slushów, mrożonych jogurtów, lodów, zimnych kremów, sorbetów, milkshake'ów, herbat, naleśników, gofrów, pancakes itp. Płynne przygotowania do polew, syropów, slushów itp. Nasza firma jest certyfikowana zgodnie z ISO 22000 i IFS. Gwarantujemy najwyższe...
Włochy, Settimo Milanese
Fin od 1930 roku produkuje bazy i masy do lodów, zwracając szczególną uwagę na wybór surowców oraz poszukiwanie pomysłów, które mogą konkurować z małą cukiernią w odpowiedzi na różne rynki. Rynek wymaga kompetencji i przygotowania. Anselli współpracuje z gelatieri w celu realizacji nowych punktów sprzedaży. Pomaga w znalezieniu lokalizacji, aranżacji lokalu, aż po wybór maszyn do laboratorium. To kompleksowa działalność doradcza, która uzupełnia się o szeroką uwagę na szkolenie, gdzie techniki produkcji lodów łączą się z umiejętnością angażowania końcowego konsumenta.
Włochy, Scandolara Di Zero Branco
... zapewnić absolutne bezpieczeństwo higieniczne, zachowując jednocześnie niezmieniony smak i właściwości świeżych owoców. Nasze płynne mieszanki homogenizowane, składające się z mleka, cukrów i śmietany w odpowiednich proporcjach, są odpowiednie do lodów przygotowywanych w maszynach do soft-ice. Posiadamy również specjalną linię produktów w proszku na bazie żelatyn i emulgatorów do przygotowania...
Włochy, Bronte
DOSicily to idealne narzędzie dla działalności handlowych, takich jak lodziarnie, cukiernie i restauracje, z listą półproduktów z pistacjami oraz past do przygotowania fantastycznych lodów pistacjowych, sycylijskich granit, pesto i kremów pistacjowych do świeżego makaronu oraz pysznych nadzień. A co powiedzieć o pistacjach w różnych formach: w skorupkach, łuskanych, mielonych i w postaci granulek...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play