Francja, Roujan
..."Les recettes de Paulette" oferuje mieszankę w proszku do włoskich maszyn do lodów, wyprodukowaną we Francji (Hérault). Dodanie litra mleka do 4 saszetek naszego proszku pozwala na szybkie przygotowanie 17 smacznych lodów; co daje 350 pięknych i pysznych lodów w jednym wiadrze. Sprzedawane jednostkowo (czyli 4,6 kg przygotowania) z saszetką do precyzyjnego dozowania. Możesz wyprodukować 25 kg mieszanki z tego wiadra. Bardzo ekonomiczne, więc bardzo opłacalne. Promocje na ilości i różne smaki dostępne na naszej stronie internetowej (debref.com).
Francja, Cohade
... wiedzieć o lodach na patyku! Mamy katalog 166 różnych form, więc na pewno znajdą Państwo formę do lodów na patyku, której potrzebujecie. Testowaliśmy przepis na lody na patyku waniliowe. Pyszne! Można je znaleźć na naszym kanale YouTube.
Francja, Choisy Le Roi
...„TWIN CHEF LCD” powstał, aby zaspokoić potrzeby cukierników i lodziarzy, którzy chcą szybko tworzyć własne kreacje w małych ilościach, aby zawsze mieć świeży produkt. Ekstremalnie elastyczny, pozwala na uzyskanie lodów, sorbetów, a także szerokiej gamy produktów: kremów, ganache, masy czekoladowej, dżemów, galaretek owocowych itp., dając operatorowi swobodę wyrażania własnej fantazji i tworzenia pysznych przysmaków. Kapacita / Produkcja: Cykl 2,5 do 8 kg Napięcie: Trójfazowe 400 T+N Moc: 11 kW Kondensator: woda Wysokość: 138 cm Szerokość: 60 cm Głębokość: 77+33 cm Waga netto: 375 kg...
Francja, Montfort Sur Meu
...Mieszanka do lodów w rożkach 10Kg ref: P13326...
Francja, Le Boulou
...Ta technika produkcji lodów w rolkach istnieje w Tajlandii od bardzo dawna. Lody w rolkach to efekt skrobania mieszanki śmietany i owoców na bardzo zimnej płycie. Możesz ją wynająć na jeden dzień lub weekend.
Francja, Soreze
... zastępuje jogurtownicę) oraz prosta rękawica cukiernicza, która pozwala na przygotowanie kiełbasek z ziołami, a także zwykła łyżka drewniana do wypieku chlebów godnych najlepszych piekarzy... Z tą książką, prezentującą 50 przepisów, bardzo łatwo przygotujesz domowe chleby wszelkiego rodzaju, masła, jogurty i sery, przyprawy, soki, syropy, słoiki bez maszyn! Spróbujesz także kilku "odważnych" przepisów...
Francja, Roissy En France
Ovanis to niezależna agencja handlowa specjalizująca się w dystrybucji jaj i produktów jajecznych, doradztwie w zakresie zarządzania oraz sprzętu dla producentów i profesjonalistów z branży gastronomicznej.
Francja, Talant
... lub w temperaturze pokojowej. Jeśli przygotowanie ma być gotowane, zwiększ dozowanie w zależności od czasu i intensywności gotowania. Należy więc zacząć od lekkiego dozowania i zwiększać tylko w razie potrzeby. Referencja: ARB003 W magazynie: 48 produktów Wymiary: 58 ml...
Francja, Domjean
...Glażura na bazie ciemnej czekolady, w kolorze brązowej czekolady, do deserów, musów, bavaroi i lodów. Żelowana z użyciem pektyny owocowej. Zaleta: Doskonały smak czekolady dzięki wysokiej zawartości czekolady do pokrywania. Stabilna tekstura umożliwiająca precyzyjne krojenie na wszystkich rodzajach podłoży (kopuły, świąteczne logi). Idealnie nadaje się do mrożenia i zamrażania, zachowując ten...
...tortów i innych potraw, które można znaleźć w piekarni, restauracji lub u caterera. A także spieniacz do mleka, który daje możliwość szybkiego przygotowania pysznego napoju w dowolnym momencie, dzięki swojej wydajności i kompaktowości. Kremowe i delikatne emulsje stworzone przez ten spieniacz do mleka doskonale komponują się z Twoją kawą, cappuccino lub gorącą czekoladą. A nawet nasz modny sprzęt, maszyna do lodów, która jest równie odpowiednia dla osób prywatnych ceniących sorbety i lody, jak i dla profesjonalistów w branży gastronomicznej, którzy będą jej używać intensywniej.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play