...”: ten jest toksyczny! Zastosowanie: Zalecamy używanie sumaka jako przyprawy. Dlatego radzimy, aby go nie gotować, aby mógł zachować wszystkie swoje właściwości i smak. Sumak używa się jak sól kwiatowa posypana na danie. Można go dodać do grillowanego mięsa, ryby lub pieczonych warzyw. Można również posypać tę przyprawę na wiele potraw. Worek: 10 kg...
Francja, Saint Ouen L'aumône
...Imbir wnosi wiele wyrafinowania do kuchni. Jest ceniony za swoje świeże, cytrusowe i niemal owocowe aromaty. Łatwo go używać jako zamiennika pieprzu, dodając go w małych ilościach na koniec do białego mięsa, deserów, ryb itp.
Francja, Saint-Fraimbault
... jego niezliczonych korzyści (zgodnie z literaturą medyczną, może być korzystny między innymi w regulacji poziomu cukru we krwi, ułatwieniu trawienia, tonizacji skóry…) Aby wzbogacić swoje kulinarne przygotowania, będzie idealny do użycia jako przyprawa do sałatek, do marynowania lub deglasowania białego mięsa, do doskonalenia deserów… Aby stworzyć oryginalne i smaczne dania z siana, pomyśl o połączeniu go z innymi produktami z naszej gamy: syropem, naparem z siana… Ten naturalny ocet jabłkowy nie jest pasteryzowany (to znaczy nie jest podgrzewany do wysokiej temperatury...
Francja, Pleucadeuc
...• Sosy, masła i przyprawy słone i słodkie w zamrożonych kulkach IQF • Od 2,2 do 32 g, w 2 lub 3 wymiarach • Różnorodne kształty ZASTOSOWANIE • Farsz do panierowanych (ryby, drób, inne mięsa…) • Mrożone dania gotowe (ryby, mięso, warzywa, smażonki) • Dekoracja i przyprawa do kawałków drobiu, mięsa lub ryby • Topping do pizzy • Rozpuszczające się serce do ciast słonych lub słodkich OPAKOWANIE...
Francja, Renaison
...Pollen fenkułu to przyprawa "luksusowa", której reputacja rośnie w ostatnich latach. Ta przyprawa może być używana do podkreślenia smaku białego mięsa, ryb, a nawet deserów i lodów. Pollen fenkułu ma aromaty lukrecji, cytryny, anyżu i szafranu, a także inne owocowe nuty, które mogą zaskoczyć Twoje dania zarówno słone, jak i słodkie. Pochodzenie: Włochy, Toskania Jakość: A...
Francja, Gisay La Coudre
...Ten przyprawa powstała z redukcji naszego octu miodowego, który koncentruje cukry miodu i jego aromaty. Jego wygląd jest zmysłowy, a kwasowość niska (4,5°). To zarówno wyzwalacz dla naszych kubków smakowych, jak i pieszczota dla żołądka. Jego smaki doskonale podkreślą zarówno sałatki, jak i surowe warzywa, a także będą idealne do przygotowania ryb i białego mięsa. To wspaniałe odkrycie dla każdego smakosza! Nie ma daty ważności.
Francja, Levallois Perret
... smak potraw z warzyw, ryb lub białego mięsa. *Cynamon w wersji słodkiej: Ta przyprawa szczególnie dobrze komponuje się z owocami zimowymi, takimi jak jabłko, gruszka, kasztan czy pomarańcza. W przepisach na słodkie dania znajdziemy niezapomniane ciasto jabłkowe z cynamonem lub domowe musy owocowe aromatyzowane cynamonem. Korzyści z cynamonu w laskach: Cynamon posiada głównie właściwości przeciwutleniające, antybakteryjne i przeciwzapalne.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play