...Nasze dżemy są wytwarzane ręcznie w naszym warsztacie w FaverollessurCher w LoiretCher.
A nasze owoce są kupowane lokalnie, gdy tylko jest to możliwe. Truskawki pochodzą z Sologne. Jeździmy zbierać borówki w Soing w Sologne. Następnie pod koniec sierpnia i na początku września przychodzą jabłka i gruszki z MontprèsChambord. Na koniec śliwki i rabarbar z Saint Aignan sur Cher.
Gdy tylko owoce...
...Ciastka i Galetki Czyste Masło „z solą kwiatową z Guérande”
Ręcznierobione w Bretanii. Masło, masło i jeszcze raz masło! Prawdziwa rozkosz.
Pięć prezentacji
Maxi galetka Czyste Masło, opakowanie 250g, DLUO 4 miesiące
P’tit Beurre, opakowanie 235g, DLUO 4 miesiące
Asortyment Ciastek Czyste Masło (P’tit beurre, mała galetka i palet Breton) opakowanie 250g, DLUO 4 miesiące
Mała Galetka Czyste Masło, opakowanie 180g lub 325g, DLUO 4 miesiące...
... pochodzenia francuskiego (morchella conica, boletus edulis, chantarellus cibarius, marasmus oreades, lactarius deliciosus) Morze morcheln pfifferlingen borowiki setas, steinpilzen, Waldpilze funghi di bosco setas del bosque. Ręcznierobione luksusowe puszki i konserwy. Oryginalna gama francuskich grzybów w occie w stylu pikli, przyprawy w occie winnym, chutney z cebuli. Gama tradycyjnych potraw na bazie...