...Konserwy Domowe
Karczochy
Sałatka z Papryki z karmelizowaną cebulą
Smażona Papryka
Lędźwie w Oleju Oliwnym
Sofrito
Nasze konserwy domowe są wytwarzane z najwyższej jakości produktów, które zostały starannie wybrane i poddane procesowi, aby zapobiec ich mikrobiologicznemu i enzymatycznemu zepsuciu, aby można je było spożywać później bez narażania zdrowia, a oczywiście zachowując jakość żywności.
Ręcznierobione dżemy Extra o wysokiej zawartości owoców, bez konserwantów i barwników, bardzo odpowiednie do łączenia z mięsem, rybami i serami wszelkiego rodzaju. Bardzo często stosowane w gastronomii.
... Norte, tuńczyk, sardynki, igły, kalmary, małże, nożyce i węgorze.
- Ręcznierobionekonserwy z anchois i sardeli.
- Konserwy z warzyw.
- Sery z różnych hiszpańskich oznaczeń pochodzenia (asturyjskie, galicyjskie i ekstremadurskie).
- Miód i dżemy (ręcznierobione), 40 smaków.
- Szafran, papryka i inne przyprawy.
- Marynaty (oliwki, cebulki, banderillas itp.).
- Ryż i rośliny strączkowe.
- Wina czerwone, różowe, białe i słodkie (deserowe), ze wszystkimi D.O.
- Wermut, finos i manzanillas.
- Cavy i szampan.
- Ręcznierobione likiery.