Francja, Esquiule
...Delektuj się i spraw przyjemność naszym serem owczym Ossau Iraty, wytwarzanym przez pasterzy z Kraju Basków i gór Béarn. Ser dojrzewający od 4 do 8 miesięcy w naszej piwnicy w Kraju Basków. Ze względu na rzemieślniczy proces produkcji, waga jest przybliżona. Dostarczamy na terenie całej Francji. Sprzedajemy również sery w wagach 1, 2 i 4 kg. Aby złożyć zamówienie, kliknij tutaj: https://www.fromages-fermiers.com/nos-fromages/ Aby uzyskać więcej informacji, napisz do nas: commandebalaka@gmail.com ...
Francja, Marseille
...typowy ser z centrum i południa Włoch oraz wysp, wytwarzany z całego mleka owczego, świeżego i koagulowanego przy użyciu podpuszczki roślinnej lub zwierzęcej (baraniej lub koziej), solony i aromatyczny, jeśli dojrzewa przez kilka miesięcy, z charakterystycznym pikantnym smakiem, jeśli przyprawianie trwało dłużej; Dostępne są różne odmiany: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano i pecorino Sicilien.
Francja, Hélette
... są naturalne: owczy AOP Ossau-Iraty 12 miesięcy dojrzewania, owczy AOP Ossau-Iraty 12 miesięcy dojrzewania na desce drewnianej, owczy AOP Ossau-Iraty z surowego mleka 5-6 miesięcy dojrzewania, owczy AOP Ossau-Iraty 4 miesiące dojrzewania, tomette Petit Agour z surowego mleka z papryką, tomme z mleka krowiego baskijskiego, tomme z mleka krowiego i owczego, cegła owcza, owczy z papryką z Espelette, tomme z mleka koziego i owczego, owczy AOP Ossau-Iraty z surowego mleka z papryką z Espelette, tomme kozia. Dom Agour oferuje sery całe, pół sery, w porcjach, pokrojone w plastry.
...Producent serów z mleka krowiego. Producent serów z mleka koziego: mini kozi ser regionalny, crottin z koziego mleka... Producent serów z mleka owczego: owczy ser formowany... Producent crottinów z Chavignol... Francuski producent deserowych śmietanek. Producent konfitury mlecznej z solą z Guérande;...
Francja, MACAYE
Od ponad 30 lat ONETIK jest serowarnią zlokalizowaną w Kraju Basków. ONETIK zbiera mleko od ponad 150 producentów mleka owczego oraz 200 producentów mleka krowiego z regionu Pirenejów, co łącznie daje ponad 33 miliony litrów mleka, które są przetwarzane na autentyczne sery. W ten sposób ONETIK produkuje i sprzedaje szeroką gamę serów, w tym sery z mleka owczego, krowiego i koziego, a także z mleka mieszanych. Serowarnia oferuje również sery z niegotowanej masy serowej, formowane w różnych kształtach, o różnych smakach i różnym dojrzewaniu.
...COOPERATYWA SEROWARSKA BERGERS DU LARZAC to spółdzielnia założona w 1996 roku, która umożliwia 20 producentom z "LARZAC" i "monts du LEVEZOU" w AVEYRON zjednoczenie się w celu stworzenia gamy serów owczych o charakterze. W tym celu ich tomy dojrzewają w naturalnej piwnicy z 4 poziomami pod ziemią, co nadaje im "unikalny" smak i kwiecistą skórkę. Od ponad 11 lat wszystkie ich sery są również dostępne w wersji "BIO".
Z siedzibą w Lyon Perrache, obecna w sercu miasta od czterech pokoleń, firma Piollat specjalizuje się w sprzedaży hurtowej różnorodnych produktów mlecznych. Jako jedna z ostatnich rodzinnych firm oferujących wysokiej jakości produkty mleczne, proponujemy gamę serów AOC (Appellation d’origine contrôlée) pochodzących z różnych źródeł, w tym z mleka krowiego, koziego i owczego.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play