Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
...Ser wytwarzany z surowego mleka owczego. Jego smak jest pełny i trwały, maślany, z tendencją do oleistego. Cechy sensoryczne Jego smak jest pełny i trwały, maślany, z tendencją do oleistego, z idealnym poziomem soli, wnętrze jest zwarte z małymi nieregularnymi dziurkami o pochodzeniu mechanicznym, w kolorze słomkowym i krótką, ale nie kruchą masą. Pochodzenie: Zamora Rodzaj mleka: Całe i surowe...
Hiszpania, Malagón
...Ser prasowany z pasteryzowanego mleka owczego. Miękki ser owczy Rocinante - Dojrzewający 7 dni. Półtwardy ser owczy Rocinante - Dojrzewający 3 miesiące. Dojrzewający ser owczy Rocinante - Dojrzewający 6 miesięcy.
Hiszpania, Cuarte De Huerva
...Ser owczy dojrzewający „Riserva” od Boffard Ser typu „Riserva” to dojrzały ser produkowany w 100% z surowego mleka owczego, zgodnie z dawną tradycją kastylijską. Proces dojrzewania, ściśle kontrolowany, trwa minimum 8 miesięcy (dla produktu o wadze 3 kg) lub 4 miesiące (dla produktu o wadze 1 kg), podczas których sery są wyjmowane z magazynu 3 razy, aby zostały pokryte oliwą z oliwek. Oliwa...
Hiszpania, Totanes
... minimum 15% mleka owczego. Produkcja odbywa się przez cały rok. Rozróżniamy ser półtwardy od twardego na podstawie okresu dojrzewania. Pierwszy ma okres dojrzewania od jednego do trzech miesięcy, jest to masa prasowana, zwarta, ale nie zamknięta, z małymi pustkami w całym przekroju i o kolorze słomkowym na tle kości słoniowej, dzięki mieszance trzech rodzajów mleka. Ser twardy dojrzewa od trzech do sześciu miesięcy. Wszystkie nasze sery są wytwarzane bez dodatków spożywczych i są wolne od lizozymu, natamycyny i sorbinianów. Bezglutenowe.
...Ser iberyjski to ser o prasowanej konsystencji, wytwarzany z mieszanki trzech rodzajów mleka (krowiego, owczego i koziego). Jest to najpopularniejszy ser w Hiszpanii, a zgodnie z proporcjami określonymi w punkcie 4 załącznika I do Królewskiego Dekretu 262/2011 z dnia 28 lutego, który zatwierdza normy jakości dla serów i serów topionych. Każdy ser sprzedawany pod nazwą „Iberyjski” musi być wytwarzany z świeżego mleka w następujących proporcjach: maksymalnie 50% mleka krowiego, minimum 15% mleka koziego i minimum 15% mleka owczego.
Hiszpania, Madrid
...Dlatego natura jest źródłem jakości wszystkich naszych serów. Rodzaje: Ser mieszany dojrzewający (V-C-O) Ser mieszany półdojrzewający (V-C-O) Ser wytwarzany z mleka owczego Ser owczy dojrzewający Ser owczy rezerwowy Mini ser półdojrzewający owczy Mini ser półdojrzewający mieszany (V-O)...
Hiszpania, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO to firma specjalizująca się w serze Manchego, składająca się z osób z dużym doświadczeniem. Nasza oferta obejmuje również sery kozie, owcze oraz iberyjskie (50% krowiego, 25% koziego i 25% owczego), wszystkie wytwarzane z mleka najwyższej jakości. Nasze sery DANSO i CANTARERO mają twardą konsystencję, a ich aromat i smak są łagodne w młodszych (półdojrzewających), bardziej...
Hiszpania, Casar De Cáceres
Ręcznie robione sery Sery rzemieślnicze Sery z PDO Torta del Casar Sery z mleka owczego Dostawca serów Grupa producentów serów Roślinna podpuszczka Surowe mleko Naturalny ser, wytwarzany tradycyjnymi metodami Alergeny: bezglutenowy...
Hiszpania, Villamayor De Calatrava
Jesteśmy Quesos Finca La Cruz, producentami rzemieślniczego sera z czystego mleka owczego. Nasze produkty są wytwarzane z czystego mleka od naszych własnych owiec, co pozwala na uzyskanie jednorodnego rezultatu pod względem jakości, aromatu i tekstury. Dodatkowo, są pakowane próżniowo i zamykane lnianą szmatką, aby zapewnić lepsze odwadnianie.
Hiszpania, Legasa
Jesteśmy firmą z północnej Nawarry, posiadamy stado 6000 owiec i produkujemy ser z mleka naszych owiec. Nasz ser jest wytwarzany z surowego mleka owczego, w sposób rzemieślniczy. Główną różnicą naszego sera jest naturalna skórka z pleśni Bertiz, która chroni ser i nadaje mu charakterystyczną kremowość. Ostatnio zdobyliśmy kilka międzynarodowych nagród, z których jesteśmy bardzo dumni...
Hiszpania, Zamora
... owczego, jak i mieszanki (owca, koza i krowa), wyróżniają się sery owcze z oznaczeniem pochodzenia DO „Queso Zamorano” oraz nasz ser CASTELLANO, który posiada IGP „Castellano”. Warto również podkreślić naszą specjalność Ser „Ibérico”. Produkowany z wyjątkowej mieszanki surowego mleka owczego, koziego i serowego. Produkujemy również sery z mleka pasteryzowanego.
Hiszpania, Coreses-Zamora
Ser z surowego mleka owczego. Ser miękki-półtwardy-dojrzewający-rezerwa-wielka rezerwa.
Hiszpania, Teruel
Ręczna produkcja świeżych pasteryzowanych serów z mleka owczego z wykorzystaniem własnej produkcji paszy do karmienia bydła. Sklep internetowy.
Hiszpania, Guillena
...Od 1999 roku rodzina Ridao Belmonte produkuje w swojej rzemieślniczej serowarni znajdującej się w Guillena, miasteczku oddalonym o 20 km od Sewilli, wzdłuż Drogi Srebrnej, najlepsze tradycyjne sery "Torrelareina" produkowane z wyselekcjonowanego mleka koziego, owczego i krowiego.
Hiszpania, Villamayor De Santiago
Firma rodzinna z długą tradycją w hodowli owiec, z ponad 40-letnim doświadczeniem jako producent serów. Działa obecnie poprzez swoje dwie dywizje w dwóch zakładach w Villamayor de Santiago, Cuenca: SERY i GASTRONOMIA. W tradycyjnej serowarni SANABRIA QUESOS produkowany jest ser Manchego DOP oraz specjalności z mleka owczego, koziego i mieszanki, tak jak robiono to zawsze. W odległości 5 km w...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play