Francja, Castelnaudary
...Frytki z kaczki według przepisu périgourdine są przygotowywane na bazie mięsa kaczki, tłuszczu kaczego i miąższu czosnku, co zapewnia klasyczny i wyrazisty smak. Należy podawać na zimno dla lepszego smaku, najlepiej na tostach jako przystawkę lub w sałatce podczas posiłku.
Francja, Mietesheim
...Sos chrzanowy to gotowy sos przyprawowy, przeznaczony do podgrzewania. Przyjemnie podkreśla swoim pikantnym i pieprznym smakiem wszystkie Twoje potrawy na bazie mięsa, ryb, a nawet warzyw. Bogaty w witaminę C, chrzan przygotowywany jest z francuskiej korzeni uprawianej w Alzacji, ręcznie obranej. Składniki: Woda, korzenie chrzanu, olej słonecznikowy, mleko, ocet, błonnik pszeniczny, skrobia kukurydziana, zagęszczacz: guma guar, guma ksantanowa, sól, aromaty naturalne, substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy, konserwant: dwusiarczan sodu.
Francja, Perpignan Cedex
... może osiągnąć wysokość 50 cm. Szczególnie lubi ciepłą, lekką, wapienną glebę bogatą w humus i rośnie w słońcu lub w półcieniu. Spożywaj ją na świeżo, aby aromatyzować ryby, drób, zupy, gulasze, świeże i smażone warzywa, sosy na bazie pomidorów oraz jogurt.
Francja, Levallois Perret
... potrawy na bazie pomidorów: sosy pomidorowe, pizze, ratatouille. Świetnie pasuje do wszelkiego rodzaju warzyw: bakłażanów, cukinii, grzybów, karczochów, ciecierzycy, ryżu. Dobrze współgra z czosnkiem, cebulą, tymiankiem i oliwą z oliwek. Aromatyzuje dressingi, sałatki, sery, takie jak mozzarella. To prawdziwa uczta z jajkami, zarówno w postaci omletów, jak i jajecznicy. Korzyści z bazylii: Jest naturalnym środkiem antybakteryjnym, który oczyszcza płuca i oskrzela z niepożądanych substancji.
Francja, Aiguilhe
... francuskiego mięsa, jagnięcina (czarna rasa Velay), cielęcina z Velay i Forez, fin gras z Mézenc, wieprzowina z Haute-Loire. Głowa cielęca, nóżki wieprzowe, maouche lozérienne, potée auvergnate, kura w garnku, blanquette de veau. Gama tradycyjnych francuskich sosów, sos gribiche, sos meurette, sos ravigote, sos zielony, sos madère, sos à la diable, aioli. Gama pesto z ziołami, pesto z czosnkiem niedźwiedzim, pesto z pokrzywy. Sos, gravy sauce, produkt z Francji, tradycyjna francuska kuchnia gotowana przez szefa kuchni. Praca na zlecenie.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play