Francja, Josselin
...Neutralne w smaku i kolorze, nasze rozwiązania Mixeo i Stabeo znajdują zastosowanie w wielu aplikacjach: sosy, dania gotowe, BVP, lody i sorbety, produkty wegańskie… Nasze rozwiązania mogą być stosowane w wielu rodzajach produktów gotowych, gdy tylko pojawiają się problemy z zatrzymywaniem wody i teksturą. Nie wprowadzając posmaku ani niepożądanej barwy, a także wspierając klasyczne procesy, dostosowują się do wszystkich Twoich potrzeb.
Francja, Le Sen
...Ekstrakty z pietruszki nadają potrawom słone nuty przyprawowe, zielone i ziołowe. Są szczególnie odpowiednie do smaków słonych i mogą być używane w potrawach kulinarnych, takich jak sosy, marynaty czy mieszanki warzyw. Kosmetyki W kosmetykach ekstrakty z pietruszki znajdują się w produktach stosowanych do pielęgnacji twarzy.
Francja, Wissous
West-Indies Distribution jest importerem i dystrybutorem produktów egzotycznych, głównie z Antyli (Gwadelupa, Martynika, Gujana i Reunion). Oferujemy najszerszy wybór produktów, od artykułów suchych, świeżych, mrożonych po owoce i warzywa. Dostawa we Francji i na całym świecie. Współpracujemy z zaufanymi dostawcami z całego świata, aby zapewnić świeżość, jakość i autentyczność. Oto nasze wartości...
Francja, Bréal-Sous-Montfort
...Gama „Plateau de Saveurs” składa się z aromatów serowych oraz aromatyzowanych preparatów serowych. Ten „Plateau de Saveurs” oferuje wybór naturalnych aromatów i preparatów w proszku z serów, które dodadzą niezbędnego akcentu do Twoich kompozycji. Zastosowanie: Przekąski Sosy Zupy i potrawy Zupy dania gotowe Makaron Pizze...itd. Emmental, naturalne aromaty, nuty kulinarne, preparaty serowe...
Francja, Mietesheim
...Fondez na kwaskowatości tej musztardy z miodem. Kremowa i delikatnie słodka, musztarda z miodem łagodzi Twoje codzienne dania. Smaruj nią mięsa, piersi kaczki, gulasze, pieczenie, przygotowuj sosy vinaigrette i delektuj się nią w swoich kanapkach. Składniki: Woda, nasiona gorczycy, ocet, miód kwiatowy 5%, ocet spirytusowy, napar z ziół, ekstrakt jabłkowy, sól, przyprawy, aromaty naturalne, konserwanty: bisulfity sodu, bisulfity potasu. Dostępna również w wiadrze 1,1 kg.
Francja, Aix En Provence
...SARRIETTE - Satureja Smak lekko pieprzny, przypominający zarówno miętę, jak i tymianek. Nazywana również pieprzem osła. Roślina Sarriette - Satureja. Kuchnia Sosy, dziczyzna, świeży ser kozi i owczy, warzywa strączkowe, fasola, dynie i kabaczek, groszek. Forma / Ilość Zioła BIO SUSZONE / 40g - 220g. Pochodzenie Francja - Roślina 100% ekologiczna. Właściwości Działanie wspomagające trawienie...
Francja, Illkirch-Graffenstaden
...NOTATKI Warzywa Sery Mięsa Owoce morza Przyprawy Rośliny Zastosowania: przekąski, sosy, zupy, dietetyczne, produkty mleczne, dania gotowe, przyprawy, pasze dla zwierząt, … Możemy zaoferować wszystkie nasze aromaty w formie płynnej lub proszku. Lista produktów lub zastosowań nie jest wyczerpująca.
...Semolina z pszenicy durum, jaja z wolnego wybiegu Ten rodzaj makaronu gotuje się przez 9 minut i jest grubszy. Będzie szczególnie dobrze trzymał sosy.
Francja, Saint Germain En Laye
... mikrokrystalicznej, żel włókien pszennych), Pochodne celulozy (HPMC, MC), Kompozyty funkcjonalne (alternatywa dla tłuszczów, piekarnictwo, mięsa, mieszanki stabilizujące do napojów i produktów mlecznych), Alginiany, Pektyny, Gumy Tara i inne. Na przykład systemy teksturujące pochodzące z surowców roślinnych. Zastosowania: - BVP; - Mięsa; - Napoje i produkty mleczne; - Inne: zboża, makarony, batony zbożowe, ryby, wegetariańskie, wegańskie, sosy, słodycze, napoje instant, przygotowanie owoców...
Francja, Brunoy
... osiąga dojrzałość, pęka i zrzuca skorupę, w której znajduje się gałka muszkatołowa. Ta skorupa jest następnie suszona przez dwa miesiące na słońcu, a następnie łamana, aby wydobyć skarb muszkatołowca: gałkę muszkatołową. Gałka muszkatołowa z Madagaskaru to przyprawa o rzadkiej jakości i wrażliwości, którą należy dodać na sam koniec gotowania, ponieważ nie znosi wysokiej temperatury. Gałka muszkatołowa doskonale wzbogaci Twoje sosy beszamelowe, zapiekanki, puree, a nawet dania duszone. Waga: 250 g Ilość: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1 kg...
Francja, Montredon Labessonnie
Konserwarnia regionalna z siedzibą w Tarn, u podnóża parku Languedoc, produkuję w moim laboratorium naturalne sosy sterylizowane z etykietą: SUD DE FRANCE; a także marynaty i naturalne bazy sosów bezglutenowych, dostępne również dla wegetarian. Wytwarzam również aromatyzowane musztardy, a także sterylizowany czosnek i szalotki w zalewie. Nasza firma tworzy także sosy i przyprawy na zamówienie dla...
Francja, Gennevilliers
...), sankhal, thiére oraz fonio. Nasza pasta orzechowa cieszy się dużym powodzeniem, podobnie jak nasz 100% naturalny sok z bissap. Jesteśmy głównym dostawcą egzotycznych produktów z Afryki Zachodniej dla hurtowników, sklepów egzotycznych i supermarketów. Nasze produkty są w 100% naturalne, bez dodatku konserwantów czy chemikaliów. Są wytwarzane z świeżych owoców i warzyw krojonych w naszym warsztacie...
Francja, Ham
... roślinami aklimatyzowanymi z innych regionów (lawenda, tymianek). Wykorzystujemy dobroczynne właściwości roślin, oferując naturalne rozwiązania dla codziennego dobrostanu. Oferujemy szeroką gamę produktów bio w kategorii delikatesów oraz zdrowia i dobrostanu: - herbaty ziołowe bio - hydrolaty bio - olejki eteryczne bio - sole aromatyzowane bio - musztardy z ziołami bio - ocet i sosy vinaigrette bio...
Francja, Saint-Martin-De-Seignanx
... ugotowany, buliony i sosy - przyprawy do mięs, wędlin - aromaty rybne - przyprawy, naturalne zioła, warzywa suszone, marynaty - aromaty do przekąsek, - bazy kulinarne, przyprawy, marynaty, warzywa suszone oraz produkty do kuchni technicznej dla hotelarstwa i gastronomii.
Francja, Prigonrieux
...Od 1790 roku WINAIGRERIE GÉNÉRALE produkuje pod marką VINAIGRE TÊTE NOIRE wyborne octy, klasyczne octy, sosy vinaigrette, przyprawy, borowiki oraz octy do "wielkiego sprzątania". Produkty z linii "Wielkie Sprzątanie" są w 100% naturalne i mogą być używane do czyszczenia płyt grzewczych, na przykład. Wśród octów firma produkuje następujące: ocet balsamiczny z Modeny, ocet z czerwonego wina, ocet z Bordeaux, ocet sherry, ocet jabłkowy, ocet z białego wina itd.
Francja, Lorp Sentaraille
... tworzyć naturalne i pyszne produkty, potrzebne są nie tylko dobre owoce i smaczne warzywa, ale przede wszystkim kompetentni ludzie! Nasz dział Jakości działa sprawnie: każda produkcja jest testowana, degustowana i zatwierdzana następnego dnia przed wysyłką do klienta. Kompania jest certyfikowana jako Bio, co jest symbolem naszego zaangażowania w produkcję szanującą środowisko i człowieka.
Francja, Ramillies
Dostawcy przypraw: przyprawy do kurczaka, przyprawy meksykańskie, przyprawy do merguez, przyprawy do mięsa na kiełbasy z lub bez barwnika, przyprawy do kiełbasek barbecue, przyprawy do pasztetów, przyprawy do kiełbas suchych, przyprawy do kiełbas czosnkowych, dodatki do szynki. Dostawcy opakowań aluminiowych dla cateringu, opakowań plastikowych, sztućców, detergentów spożywczych. Bakterycydy spoży...
Francja, Dijon Cedex
CENTRALIAA, hurtownia żywności dla przedsiębiorstw, dystrybuuje artykuły spożywcze dla przemysłu: płatki warzywne i owocowe, suszone mięsa i owoce morza, naturalne ekstrakty warzywne, wina i octy, ekstrakty drożdżowe, przygotowania do bulionów, bazy i sosy, mleka skondensowane, suszone pomidory i warzywa, atomizowane tłuszcze, wstępnie ugotowane rośliny strączkowe, soki owocowe.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania