Francja, Compiègne (60200)
Odkryj Centrum Szkoleń CBC & Business, niezbędny punkt odniesienia dla tych, którzy pragną doskonalić swoje umiejętności w kreatywnym świecie CBC (Cake Design, Biscuits, Cupcakes) oraz w dziedzinie zakupu firmy. Nasza firma zobowiązuje się do oferowania profesjonalnych szkoleń z dyplomem o wysokiej jakości. Wśród naszych flagowych produktów dedykowanych profesjonalistom znajdują się nasze zestawy...
Francja, Appietto
...Saszetka canistrelli (Biscuttini) z kawałkami orzechów laskowych 350g. Pyszne ciasteczka korsykańskie z kawałkami orzechów laskowych, w kształcie kwadratu, przygotowane na podstawie tradycyjnej receptury. Waga: 350 g Składniki: Mąka pszenna, Cukier, Olej słonecznikowy, Posiekane orzechy laskowe 5,2%, Pasta z orzechów laskowych Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła Deklaracja wartości odżywczej na: 100 g Energia: 2066 kJ (493 kcal) Tłuszcze: 24 g Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g Węglowodany: 63 g w tym Cukry: 27 g Białko: 6,9 g Sól: 0,69 g...
Francja, La Fouillade
...Specjalne formaty ciastek dostosowane do potrzeb społeczności lub punktów sprzedaży bez opakowania, zarówno w postaci pojedynczych torebek, jak i ciastek luzem w workach po 1,5 kg x2. Ciasteczka słone i słodkie Luzem: 2 worki po 1,5 kg Społeczność: pojedyncze torebki...
Francja, Montauroux
...Wiele wyborów ciasteczek, miękkie, suche (długoterminowe przechowywanie), duże, małe - wszystko w Twoich rękach. Smaki: naturalne, kawałki czekolady, solony karmel, żurawina, cytryna, czekolada, malina, z lub bez owsa. Inne smaki na życzenie.
Francja, Lattes
Założona w 1990 roku, FOOD DESTOCK jest wiodącym francuskim hurtownikiem żywności. Współpracując z kluczowymi graczami w dystrybucji i przemyśle spożywczym, specjalizujemy się w optymalizacji darowizn produktów dla stowarzyszeń. Nasze powstanie było motywowane uznaniem trudności, z jakimi borykają się producenci w sprzedaży określonych kategorii produktów (takich jak produkty z końcem terminu ważn...
Francja, Yssingeaux
Członek grupy Nactarome i marka Grupy Nactis Flavours, Sevarome specjalizuje się w projektowaniu i produkcji aromatów spożywczych, przygotowań z orzechów, składników aromatycznych, a także teksturujących, stabilizujących i barwiących dodatków spożywczych, dla branży gastronomicznej oraz przemysłu spożywczego w sektorze słodkim. Sevarome działa zarówno w obszarze Piekarstwa-Ciastkarstwa, jak i Cuki...
Francja, Le Touquet-Paris-Plage
Chut YPTM jest liderem w handlu międzynarodowym i dystrybucji, obsługując centra zakupowe GD oraz punkty sprzedaży wszystkich marek. Z 17-letnim doświadczeniem oferujemy pełen zakres usług: - Międzynarodowe źródła wysokiej jakości z najlepszymi cenami we Francji. - Spersonalizowane wsparcie od wielojęzycznych ekspertów w handlu międzynarodowym. - Import produktów codziennego użytku (PGC) oraz szy...
Francja, Plérin
... Français - Fleur de sel. Nasz zespół składa się z profesjonalistów rzemiosła, z Flavie jako cukiernikiem z zawodu i Maxime jako catererem. Udostępniamy nasze umiejętności i doświadczenie, aby zapewnić jakość naszych produktów. Wszystkie nasze ciasteczka produkujemy ręcznie, starannie wybierając najlepsze składniki, aby zapewnić ich jakość. Opanowaliśmy wszystkie etapy produkcji, od wyboru przepisów i składników po kalibrację ciasteczek, pieczenie i pakowanie. Skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji!
Francja, Saint-Germain-En-Laye
Max i Zabou Délices to francuska firma rodzinna, twórca OooKies, aby dzielić się naszą miłością do domowego wypieku i prawdziwej słodyczy! Naszym celem jest oferowanie oryginalnych i smacznych ciasteczek. Opracowaliśmy nasz własny sekretny przepis na ciasto do ciasteczek, do którego dodajemy hojną porcję nadzienia. Nasz produkt to unikalne połączenie tradycyjnego ciasteczka i kruchych ciastek...
Francja, Geudertheim
...…) o Galetki PB – Petit-beurre – na śniadanie – ciasteczka – mini ciasteczka – pokryte czekoladą – precle – Nic nac – speculoos – serce fondant – asortyment ciastek … - Chrupiące musli o Ekologiczne / konwencjonalne / o wartości dodanej (bez cukru, wysokobiałkowe, bez dodatku cukru, z oznaczeniem wartości odżywczej…) Wyposażenie: Format pudełka lub folii (drukowanej / przezroczystej) w jakości nadającej się do recyklingu lub nie.
Francja, Saillans
Le Père Craquant to tradycyjna firma zajmująca się produkcją suchych ciastek. Jej rzemieślniczy proces produkcji pozwala firmie na zapewnienie wysokiej jakości pracy oraz harmonijne współdziałanie z składnikami. To poszanowanie tradycji, ale także innowacji, poprzez rozwój nowych smaków, sprawia, że z biegiem czasu ciasteczka Le Père Craquant stają się zdrowym i dietetycznym produktem, zachowując jednocześnie smak i aromaty z przeszłości.
Francja, Vourles
Maltivor przyczynia się do budowy odpornego sektora agrospożywczego, produkując składniki odżywcze, o niskim wpływie na środowisko i smaczne. Zobowiązujemy się do ochrony zasobów rolnych poprzez ponowne wykorzystanie zbóż pochodzących z lokalnych browarów: pozostałości browarnicze (DDB). Oferujemy trzy rodzaje mąki z pozostałości browarniczych: jasną, bursztynową i ciemną. Każda z nich ma inny p...
Francja, Lonlay L'abbaye
Producent ciastek z opactwa. Cukiernia z opactwa. Tradycyjne ciastka wytwarzane z masła A.O.P. z Isigny. Producent normandzkich galette. Producent ciastek z dawnych lat. Producent ciastek z owocami leśnymi, cytrynami, migdałami, jabłkami. Producent i dystrybutor czekoladek mlecznych i gorzkich. Producent serii małych skarbów. Producent ciast ekologicznych. Dystrybutor dużych ciastek ekologicznych ...
Biscuiterie Agenaise specjalizuje się w produkcji chleba przaśnego i suchych ciastek na święta żydowskie (Pesach). Od ponad 60 lat Biscuiterie Agenaise (znajdująca się w Lot i Garonne - 47) kultywuje metody produkcji z pokolenia na pokolenie, aby zapewnić produkcję zgodną z tradycjami żydowskimi. Dystrybuujemy nasze produkty na całym świecie (Włochy, Dom Tom, Izrael, Maroko, ...) Nie wahaj się ...
Francja, Tourcoing
W firmie France Cake Tradition, producenta ciast organicznych od 1997 roku, pieczenie ciast i pierników z troską o otaczający nas świat jest naszą drugą naturą. Formalizując nasze intuicyjne podejście, angażujemy się na rzecz naszej planety, naszych konsumentów, pracowników, klientów i dostawców, dążąc do ekonomicznie opłacalnych, zrównoważonych i odpowiedzialnych działań na całej naszej ścieżce t...
Francja, Comines
Lotus Bakeries jest uznawany za specjalistę w dziedzinie autentycznych i wysokiej jakości specjałów w branży ciastek i wypieków. Lotus Bakeries, którego siedziba główna znajduje się w Belgii, to dynamiczna firma o międzynarodowym zasięgu, posiadająca zakłady produkcyjne w Belgii, Holandii, Francji, Szwecji i Kanadzie. Jesteśmy silnie obecni na rynkach międzynarodowych, a Lotus Bakeries produkuje i...
Francja, Montelimar
Firma Nougat Doulces France produkuje i wytwarza rzemieślniczy Nougat z Montélimar od trzech pokoleń, położona między Mistralem, prowansalskim słońcem a drogą wakacyjną, jej tradycyjna metoda produkcji, gotowana w miedzianym kotle z całym kunsztem kilku pokoleń, nadaje jej wyjątkową jakość.
Francja, Saint-maurice-sur-eygues
Usytuowani w Drôme Provençale, naprzeciwko Mont Ventoux, poświęcamy całą naszą pasję i wiedzę na opracowywanie i produkcję wysokiej jakości ciastek i ciast. Subtelne połączenia smaków południowych, słone lub słodkie przysmaki z naszej piekarni świadczą o bogactwie naszego regionu.
LES ECUREUILS DU LANGUEDOC to firma specjalizująca się w produkcji ciast i madelein Les Ecureuils w Béziers od lat pięćdziesiątych, według oryginalnych receptur ich twórcy, pana FOURNET. W ten sposób reputacja produktów Les ECUREUILS DU LANGUEDOC przekazywana była z pradziadków do dziadków, a następnie... do rodziców. Dlatego robimy wszystko, co w naszej mocy, aby nieustannie poprawiać jakość nasz...
Francja, Saint Didier
Tradycyjny nugat prowansalski, karmelizujemy miód z naszych własnych uli poprzez bardzo intensywne gotowanie w małych miedzianych garnkach, a następnie flambujemy go koniakiem i aromatyzujemy pomarańczą. Całe prażone migdały pochodzące z naszych plantacji usytuowanych na tarasach Ventoux są dodawane w całości, a całość jest pokryta waflami. Produkcja nugatu, miodu i dżemów.
Francja, FRONTIGNAN
La Belle Epoque to rzemieślnicza piekarnia założona w 1997 roku, której celem jest zapoznanie smakoszy z małymi ciastkami wytwarzanymi w rodzinie przez różne gospodynie domowe od kilku pokoleń. Używane składniki, podobnie jak proces produkcji, są wierne tradycji. Zézette de Sète (zarejestrowana marka), flagowy produkt firmy, stała się nieodłączną specjalnością w Languedoc. Stopniowo dołączają do n...
Francja, Nice
Dwie przyjaciółki, które znają się od czasów szkolnych, pewnego dnia postanawiają wyruszyć w wielką przygodę. Obie zafascynowane tymi samymi pasjami i całkowicie oczarowane CBD, decydują się na projekt, który jest pysznie odważny! Dziś odkryj CBD w inny sposób dzięki naszym pysznym, rzemieślniczym smakołykom, łączącym kunszt, finezję i jakość składników. Oferujemy gamę produktów, takich jak: ...
Francja, Paris
Cześć, Jesteśmy wyłącznym dystrybutorem, międzynarodową grupą z 9 fabrykami na świecie, posiadamy własną fabrykę żelatyny Halal. Oferujemy szeroką gamę certyfikowanych produktów słodyczowych Halal (opakowania zbiorcze 1 kg, opakowania 80 g, kwaśne batony, węże, zegarki...), ciastek i ciast w multipackach (pączki, rolady, wafle...) oraz czekolad. Atrakcyjne opakowania i konkurencyjne ceny. Słodyc...
Wykonane przez naszych cukierników i konfekcjonerów z największym poszanowaniem rzemiosła, tradycyjne specjały alzackie, takie jak małe ciastka i pierniczki Bożonarodzeniowe Bredele, w połączeniu z naszymi delikatnymi ciasteczkami Sablés i Moelleux, zapraszają do odkrywania bogactwa terroir naszej pięknej regionu Alzacji oraz jej tradycji gastronomicznej. Nasze Bredele, ciasteczka Sablés i Moelleux, pierniki, Beerawecka i Kougelhopfy zostaną dostarczone bezpośrednio z naszego Atelier de Création w Colmar.
Francja, Cuers
CAZADOR jest specjalistą w dziedzinie rzemieślniczych ciastek gotowych do sprzedaży. Sprzedaż wyłącznie dla profesjonalistów. Oreillettes, Ganses, Merveilles słone na okres karnawału, ale także przez cały rok. Aragostines, cannoli i inne klasyczne ciastka (sablés, petits fours, tuiles, palets, croquants, navettes...) Ciasteczka dostosowane do dzieci z dekoracjami z masy cukrowej. Możliwość...
Francja, Montans
Francja, Gertwiller
Od 1768 roku firma Fortwenger kontynuuje tradycję swojego założyciela, Charlesa Fortwengera. Jej renoma szybko przekroczyła granice regionu, a Gertwiller stał się „stolicą pierników”. Od tego czasu firma Fortwenger nieprzerwanie się rozwija. Słynne pierniki Fortwenger są dziś nadal wytwarzane z poszanowaniem tradycji, jak życzył sobie ich założyciel: składniki wysokiej jakości, odrobina słodyczy..
Francja, Roeschwoog
Przeznaczone dla osób prywatnych i profesjonalistów, Bredele Boutique przez cały rok oferuje szeroką gamę produktów tematycznych z Alzacji do kuchni i cukiernictwa. - Nasze pyszne, domowe Bredele, w słodkich i słonych wariantach. Dodatkowo są one oznaczone certyfikatem Bio, a składniki są starannie dobierane pod kątem jakości i odpowiedzialności ekologicznej. Oferujemy również zestawy lub pudełka ...
Francja, Montpellier
Francja, Six Fours Les Plages
Firma Péchés Gourmand to producent ciastek i słodyczy. Jej renomę zbudowała jakość produktów oraz sposób ich wytwarzania. W rzeczywistości, to dzięki przestrzeganiu najczystszych tradycji rzemieślniczych smak i jakość produktów pozostają unikalne.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play