Francja, Martigues
...Substytut kakao. Importuj proszek karobowy.
... uprawiane w żyznych i chronionych regionach Madagaskaru, gdzie klimat i gleba oferują idealne warunki do uprawy kakao. Każda fasola nosi ślad tej unikalnej ziemi, co prowadzi do powstania wyjątkowych smaków i aromatów.
Francja, Rouen
...K2 Garden oferuje najwyższej jakości naturalne ziarna kakao wysyłane z Tanzanii. Kakao zawdzięcza swoją popularność i popyt 100% naturalnemu składowi, bogatemu w przeciwutleniacze, witaminy i właściwości tonizujące. Bogaty aromat z naturalnymi nutami czekolady, zrównoważony delikatną naturalną owocową kwasowością. Bogata czekolada, miękki i czysty smak. Nasze wysokiej jakości kakao jest wykorzystywane w produkcji wyrobów cukierniczych oraz półproduktów cukierniczych najwyższej jakości.
Francja, Montelimar
...Gourmet! To mało powiedziane. Odkryj nasz nugat czekoladowy z skórką pomarańczową. Cały smak kakao i pomarańczy, złagodzony miodem i migdałami. Referencja: 227201 WAGA (w KG): 2.5 Opakowanie: 1 VAT: 20.0%...
Francja, Warmeriville
...Lista składników: Cukier, olej palmowy, ORZECHY LASKOWE 13%, odtłuszone mleko w proszku 8,7%, kakao odtłuszczone 7,4%, emulgatory: lecytyny [SOJA] wanilina Alergeny: Mleko, Orzechy, Soja Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła. Nie przechowywać w lodówce. Kod EAN:8000500150245 Kod artykułu:500201 Średni termin przydatności do spożycia:360 dni Kraj pochodzenia:FRANCJA Opakowanie zbiorcze:15 UVC Opakowanie paletowe:1485 UVC (czyli 99 paczek) Marka:Nutella Słowa kluczowe:nutella...
Francja, Boissy Saint Leger
...Czekolady JANIN pochodzą z najlepszych ziaren i są przygotowywane ręcznie z największą starannością przez mistrza rzemiosła Janina i jego zespół.
Francja, Clichy
...Kakao to substancja uzyskiwana z wysuszonych i całkowicie fermentowanych nasion drzewa kakaowego, które jest tropikalnym drzewem pochodzącym z Ameryki Środkowej i Południowej, znanym naukowo jako Theobroma cacao. Kakao jest głównym surowcem do produkcji czekolady, proszku kakaowego i masła kakaowego.
Francja, Le Sen
...W perfumerii luksusowej lub w produktach toaletowych, wprowadza nuty masła kakaowego i efekty gorącej czekolady. Aromaty Ten "gourmand" produkt wspiera i zaokrągla nuty kakao, wanilii, kawy lub pralin. Posiadając autentyczną nutę, może być używany do aromatyzowania lub poprawiania smaku produktów piekarniczych, lodów, cukierków, produktów mlecznych lub napojów alkoholowych, takich jak "Brandy". Kosmetyki Ten produkt jest rzadko używany w produktach kosmetycznych.
Francja, Le Sen
... zapachowe: gorzki, czekoladowy, smakowity, mleczny, likierowy, pudrowy Gwarancja jakości i pochodzenia: Botanicznie i biochemicznie zidentyfikowany, certyfikat analizy dostarczany z każdym zakupionym produktem Kontrolowane i pakowane w naszych warsztatach we Francji Uprawa Kabały to owoce kakaowca uprawianego w większości krajów tropikalnych. To za pomocą maczety otwierane są te owoce, aby wydobyć ich...
Francja, Baie-Mahault
...Kakao wysokiej jakości, dostępne w dużych ilościach bezpośrednio z Beninu, prosimy o kontakt w celu uzyskania dalszych informacji.
...Odkryj szczyt doskonałości z naszą kawą Kangocho, klejnotem wśród kenijskich kaw. Uprawiana w górzystych regionach Kenii, ta kawa ucieleśnia kwintesencję jakości i tradycji. Kawa Kangocho zachwyca zmysły swoimi hipnotyzującymi aromatami i paletą wykwintnych smaków. Wyraziste nuty owocowe i kwiatowe harmonijnie łączą się z odcieniami kakao i karmelu, oferując niezrównane doznania smakowe przy...
Francja, Bellême
...Tabliczka czekolady mlecznej z czystym pochodzeniem z Ghany, 40% kakao. Ta czekolada oferuje piękne smaki czerwonych owoców i kasztanów otulonych mocnym kakao oraz nutami biszkoptowymi. Aby zaoferować wyjątkowe produkty, wybieramy najlepsze surowce. Waga netto (G): 100...
... dojrzałości Maceracja przedfermentacyjna w zimnie przez 48 godzin Winiarstwo parcelarne Długa maceracja przez 3 tygodnie Fermentacja malolaktyczna w zbiornikach Dojrzewanie w dębowych beczkach przez 12 miesięcy CÉPAGES 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot DÉGUSTATION O pięknej, klarownej barwie z odcieniami granatu, Château Lalande czerwone ujawnia w nosie pyszny bukiet czerwonych owoców i kakao, z nutami tostowego drewna. Atak jest gładki i okrągły, rozwijając się w nuty owocowe z delikatnie wtopionymi taninami.
Francja, Épaignes
Od 1960 roku nasz zespół czekoladników produkuje tysiące czekolad każdego roku, zawsze z poszanowaniem tradycji rzemieślniczej, z cierpliwością i szacunkiem. La Royale Normande angażuje się na rzecz doskonałości, produkując własne praliné, co gwarantuje unikalne i głębokie smaki dla nas i dla Was. Zaletą tego podejścia jest możliwość monitorowania receptury praliné oraz jakości gotowego produktu.
Francja, Joinville-Le-Pont
...Maison Wagram CBD Mleczna Czekolada Rozszerz swoją ofertę o wysokiej jakości czekoladę infuzowaną CBD. Zaprojektowana z kremowym masłem kakaowym i słodką wanilią, jej dotyk CBD odpowiada pragnieniom Twoich klientów. Produkty Maison Wagram są wynikiem francuskiej produkcji rzemieślniczej.
Francja, Grenoble
...Podczas ciąży skóra często jest narażona na różne czynniki: zmiany hormonalne i przyrost masy ciała mogą powodować rozciąganie skóry i utratę jej elastyczności. Masło shea, które jest bardzo nawilżające, może pomóc w walce z rozstępami oraz zapobiegać nieprzyjemnościom związanym z karmieniem piersią.
Francja, Saint Orens De Gameville
... wzbogacić nasze oryginalne przepisy, które są opracowywane i realizowane dzięki uznanemu kunsztowi Sébastiena i jego zespołu, aby dać życie naszym kreacjom. W ten sposób nasza kolekcja czekolad zabierze Cię w podróż po smakach, od niezapomnianego pralinowego smaku migdałów, przez ganache z pieprzem z Nepalu, po różne ganache Grand Cru czy delikatny kwiat wiśni. To z pewnością zachwyci większość miłośników czekolady i wszystkich łasuchów! Waga netto: około 25 g Wymiary (Dł.xSzer.xWys. w cm): 6,6 x 6,6 x 2,1...
Francja, San Nicolao
...Naturalny ekstrakt kakaowy uzyskuje się poprzez ekstrakcję hydroalkoholową z ziaren kakao, które sami palimy. Nasz ekstrakt jest certyfikowany przez ECOCERT FR-BIO-01.
Francja, Brignais
... kakaowa*, masło kakaowe*, cukier kokosowy*), borówki* 4,5% (borówka dzika*, sok jabłkowy zagęszczony*), syrop agawowy*, kulki ryżowe*, kakao*. *Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. Może zawierać śladowe ilości innych orzechów, mleka, soi. Wartości odżywcze na batonik Energia: 591 kJ / 141 kcal Tłuszcze: 7,1 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g) Węglowodany: 15 g (w tym cukry: 5,9 g) Błonnik pokarmowy: 2,5 g Białko: 2,9 g Sól: 0,03 g Waga: 30g BIO: Tak 100% Roślinny: Tak...
Francja, Paris
Jako renomowany hurtownik spożywczy, Eco Business doskonale radzi sobie z dystrybucją produktów spożywczych znanych marek krajowych. Jesteśmy Twoim zaufanym partnerem w zakresie niezawodnego, wysokiej jakości i zrównoważonego zaopatrzenia. Nasze zaangażowanie w doskonałość odzwierciedla się w starannym doborze marek, w tym Ferrero, JDE i wielu innych. Niezależnie od tego, czy jesteś małą lokalną ...
... przyjemne w masażu. Te eliksiry piękna łączą skuteczność z dobrym samopoczuciem. Oprócz głębokiego odżywienia skóry, ujawniają jej naturalny blask. Masło kakaowe: Masło kakaowe jest przeciwutleniaczem (przeciwstarzeniowym), odżywczym i ochronnym. Olej z pestek winogron: Olej z pestek winogron jest bogaty w omega 6 i witaminę E. Chroni błonę komórkową i przyczynia się do spowolnienia starzenia się skóry. Wszystkie nasze balsamy są naturalne, bez alkoholu i bez chemicznych konserwantów.
Francja, Gennevilliers
...Ta herbata ziołowa „Sawaneh” na bazie ziaren kakao i przypraw jest idealna dla miłośników pikantnego chai. Składniki: Zgniecione ziarna kakao (54%), kawałki cynamonu, koper włoski, imbir, skórki pomarańczowe, lukrecja, kardamon, kawałki pomarańczy, różowy pieprz. Oferujemy inne herbaty, które można znaleźć tutaj, w dedykowanej sekcji. Herbata ziołowa 100g w opakowaniu z papieru kraft. Waga: 0,05 kg Wymiary: 14 × 20 cm...
Francja, Saint-Omer
...Zuchwałe kawałki ciasteczek maślanych delikatnie pokryte naszym jedwabiście gładkim czekoladą mleczną, oferując nam unikalny chrupiący smak połączony z kremową konsystencją w ustach. Pochodzenie kakao: Papua-Nowa Gwinea (39%) Certyfikaty: -Bio / Ekologiczne -Sprawiedliwy handel -Bez plastiku...
Francja, Thonon-Les-Bains
...Chroni, odżywia, zmiękcza. Ta lekka, puszysta i przepięknie pachnąca bita śmietana z masła shea. Idealne połączenie dla intensywnie odżywionej, zregenerowanej i ujędrnionej skóry. Jej puszysta i apetyczna tekstura masła shea i białego kakao jest bardzo łatwa do nałożenia na suchą skórę twarzy i ciała. Surowe, organiczne masło shea jest znane ze swojej bogatej koncentracji w karitenie, witaminie...
Francja, Saint Martin Belle Roche
...Słoik 250g kremu czekoladowego z mlekiem A co w nim jest? Tłuszcze roślinne (słonecznik, masło kakaowe), kakao w proszku (cukier, kakao) (26%), cukier, mleko w proszku częściowo odtłuszczone (14%), emulgator: lecytyna słonecznikowa, aromat: wanilina. Alergeny pod lupą Mleko. Może zawierać śladowe ilości orzechów. Jak dobrze przechowywać, to nie jest skomplikowane Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła. Dobrze zamknąć słoik po każdym użyciu. Słoik i zakrętka: wyrzucić z odpadami komunalnymi.
Francja, Pégomas
...Ekstrakty i Koncentraty - Skoncentrowane Kakao Naturalność: Naturalny Wygląd: Ciecz; Pasta Zawartość alkoholu: z alkoholem lub bez Rozpuszczalność: Alkohol; Wodny rozpuszczalny...
Francja, Paris
...Nasze fine kakaowe ziarna, pochodzące z Afryki Zachodniej, świadczą o naszym zaangażowaniu w jakość i zrównoważony rozwój, wzbogacając Twoje produkty o esencję czekolady.
Francja, Thiais
...Młynek do kakao jest zaprojektowany dla kucharzy lub cukierników i umożliwia przygotowanie małych ilości past w porównaniu do przemysłowych rafinerów. Z jego pomocą możesz stworzyć czekoladę "Bean to Bar" o zdolności rafinacji do 20 mikronów, o doskonale rafinowanej i niewyczuwalnej teksturze, płynnej i elastycznej, co pozwoli Ci idealnie wypełnić Twoje formy.
Francja, Objat
...Składniki: mąka pochodzenia francuskiego, czekolada mleczna 38% (kakao, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna rzepakowa) 12,09% feuilletine (mąka, cukier, tłuszcz roślinny, olej rzepakowy, przeciwutleniacz: proszek odtłuszczonego mleka, masło skoncentrowane, aromat waniliowy, sól, emulgator: lecytyna rzepakowa, ekstrakt z jęczmienia, barwnik: ekstrakt z papryki), cukier brązowy, cukier puder, masło, jajko, proszek do pieczenia. Wartości odżywcze na 100g: Energia 1912Kj, 456Kcal, tłuszcze 22g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 14g, węglowodany 59g, w tym cukry 36g, białko 5,6g, sól 0,07g.
Francja, Paris
...Płatki kukurydziane, olej z pestek winogron, różowa sól himalajska, czarny pieprz, tymianek, rozmaryn Alergeny: śladowe ilości glutenu Pomysł na przepis Idealne do panierowania mięsa (kurczak, cielęcina, wieprzowina), ryb, serów, a także doskonałe do posypania sałatek.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play