Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
...naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy, krojenie nożem i pakowanie. Składniki: Szynka Gourmet Złota i sól. Waga netto: 100 g. Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowana próżniowo w temperaturze poniżej 5ºC. Do spożycia zalecana temperatura to 15º-18ºC. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy. Składniki: Szynka Gourmet Złota i sól. Waga netto: 100 g.
Francja, Aulnay Sous Bois

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play