• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • anchois

Wyniki dla

Anchois - Hiszpania

Hiszpania
  1. LATORRE PUNSET SL

    Hiszpania

    Firma LATORRE PUNSET SL, roku i działającą w sektorze Ryby konserwowe. Jest również obecna w dziedzinach anchois. Ma siedzibę w Barcelona, Hiszpania.

  2. CONSERVAS LINDA PLAYA

    Hiszpania

    W naszej firmie Linda Playa produkujemy i sprzedajemy anchois w solance. Wychodzimy naprzeciw potrzebom rynku krajowego i międzynarodowego. Przygotowujemy anchois i solanki według receptur domowych. Nasza firma ma siedzibę w Colindres, strategicznej enklawie morza Kantabryjskiego.

  3. ANCHOAS DE SANTOÑA

    Hiszpania

    Firma ANCHOAS DE SANTOÑA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy. Jest również obecna w dziedzinach sardela, anchois marynowane w oliwie z oliwek, i anchois w konserwie. Ma siedzibę w Santoña (cantabria), Hiszpania.

  4. CONSERVAS REZUMAR

    Hiszpania

    Firma CONSERVAS REZUMAR, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Ryby konserwowe. Jest również obecna w dziedzinach anchois marynowane w oliwie z oliwek. Ma siedzibę w Laredo, Hiszpania.

  5. MAPESCA SA

    Hiszpania

    MAPESCA, S.A. sprzedaje świeże ryby i skorupiaki złowione na całym wybrzeżu Hiszpanii i kilku krajów Unii Europejskiej. Nasze główne produkty to: Sardynki, Anchois, Sardele, Makrele, Morszczuki, Morszczuki hiszpańskie i importowane, Miętus, Sola, Turbot, Dorsz, Wilk, Mątwa, Kalmary, Ośmiornice, Rekiny mako świeże i mrożone, Psy morskie świeże i mrożone, Tuńczyki (żółtopłetwe, niebieskopłetwe, Patudo), Tuńczyki śródziemnomorskie, Sole, Leszcze, Wilki, Skarpy, Kulbiny, Łososie, Żywe krewetki, Leszcze.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. ACEITUNAS KARINA SL

    Hiszpania

    Produkujemy zielone oliwki faszerowane pastą z anchois, tuńczyka, cytryną, papryką, oliwki pełne, drylowane, oliwki czarne, w plasterkach, tłuste (z lub bez pestki, faszerowane czosnkiem, migdałami i korniszonami), jak też bogatą gamę konserw w occie (szaszłyczki na wykałaczkach, korniszony, cebulki mini, kapary, itd...).