Francja, Malataverne
... lista składników, które doskonale komponują się z marynowanym filetem anchois w oliwie z oliwek. Jeśli masz przepis, który głównie wykorzystuje te składniki, to z pewnością możesz dodać anchois i osiągnąć sukces za każdym razem: - Zielona lub czarna oliwka - Pomidor (świeży, rozdrobniony, pomidorki koktajlowe...) - Kapary - Grillowane papryki - Cukinia - Ziemniaki - Sery mozzarella i feta - Jajko na twardo, majonez lub omlet - Ząbki czosnku.
Francja, Bidart
...Produkt morski: Mrożone anchois infarinata w kartonie 1 kg - MSC i IFS - Bez barwników, aromatów ani sztucznych dodatków. Te mrożone anchois infarinata, odpowiednio przyprawione i lekko obtoczone w mące, pochodzą z tradycyjnego połowu. Certyfikowane przez MSC i IFS, oferowane przez Maison Caudalie w opakowaniu 1 kg (77 sztuk). Smażyć mrożone w oleju o temperaturze 180°. Wszystkie nasze przesyłki są transportowane w kontrolowanej temperaturze, jakość to wartość, z którą Maison Caudalie nie idzie na kompromis!
Francja, Aix En Provence
...Naturalny i prażony, Mini Toast jest towarzyszem każdej chwili łakomstwa. Obrus z tapenady, kremu z pomidorów, purée z anchois, pistou i wszystkie Twoje pomysły, Mini Toast przekształca aperitif w moment festiwalu. Mąka pszenna, mieszanka zbóż, gluten, tłuszcze roślinne (nieutwardzone oleje i tłuszcze (palmowy i rzepakowy), woda), drożdże piekarskie, słód, B2 (w tym otręby), sól, emulgator: lecytyna sojowa (bez GMO)...
Francja, Mandelieu
Założona w Vence w 1972 roku przez swojego twórcę o tym samym imieniu, François Roméo, oliwiarnia o tej samej nazwie zdołała na przestrzeni lat stworzyć i rozwinąć różne linie oliwy z oliwek. Oferując harmonijną równowagę między delikatnością a owocowością, żywotnością a ziołowymi nutami, oliwa François Roméo przyciąga szeroką publiczność. Marka François Roméo jest uznawana przez konsumentów za g...
Francja, Vaulx-En-Velin
...Subtelna mieszanka czarnych oliwek Grossane z Prowansji Bio dla jej niezrównanej owocowości oraz czarnych oliwek Beldi z Algierii dla pełni smaku, odrobina tymianku dla aromatów garrigue, a także niezbędne kapary... bez anchois, bez białka zwierzęcego. Różne rozmiary produktów: 125g Kraj pochodzenia: Algieria...
Francja, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Pasta z zielonych i czarnych oliwek z pomidorami. składniki : Oliwki zielone i czarne 54%, pulpa pomidorowa 27%, oliwa z oliwek i podwójnie skoncentrowany pomidor 8%, kapary, cebula, bazylia, pasta z anchois, sól. Zastosowanie : Ta tapenada może być używana z makaronem, pizzą lub jako dodatek do warzyw, wkomponowana w sos lub jako dodatek do warzyw, ryb lub białego mięsa. Wymieszana z winegretem, to oryginalny i nowatorski sposób na podanie sałatki. Słoik szklany 180g...
Francja, Arles
...L'artisan Popol Kompot z anchois. Składniki: całe anchois 29%, twaróg 0% tłuszczu, chleb tostowy, oliwa z oliwek extra virgin (pochodzenie UE), mleko półtłuste, pasta z anchois 5%.
Francja, Saint Christol De Rodières
...Składniki : 100 % Ocet Winny Stary Biały Ekologiczny* * Pochodzący z produktów rolnictwa ekologicznego Zalecenia dotyczące użycia : Sałatka ziemniaczana z anchois lub gazpacho po andaluzyjsku. Doskonale przyprawia sałatki zielone i sałatki pomidorowe. Ten produkt będzie idealny do Twoich przetworów warzywnych (ogórki, papryki). Produkt dostępny jest również w butelkach 25, 50 cl, w cubikach 3-5-10 litrów oraz w beczkach 220 litrów.
Anchois Roque oferuje konserwy rybne, owoce morza i regionalne specjały z Pirenejów Wschodnich. Anchois, oliwki, miód, dżemy i tapenady.
Francja, Marseille
... kraju pochodzenia. Oferujemy: - konserwy rybne w puszkach lub słoikach: tuńczyk, sardynki, anchois, szproty ... - specjały w słoikach lub tackach: sałatka mechouia, hummus, chakchouka, mloukia, antipasti - sosy, przyprawy, harissa - oliwy z oliwek - oliwki - poutargue z Grecji - mleko migdałowe (w kilku wariantach) - dżemy, miody i pasty do smarowania - Halwa...
Francja, Port-saint-louis-du-rhône
... małżami, z anchois, z rybami oraz musy: mus z łososia, z tuńczyka z ziołami, z makreli w białym winie, z sardynkami w whisky, anchoiade, tapenade, rouille,... Nowe produkty: kuskus rybny z warzywami, kalmary z brokułami w sosie skorupiakowym, kalmary duszone w winie.
Francja, Sarcelles
Słoneczne smaki, aromaty z wybrzeża Morza Śródziemnego następują po sobie, aby wzbogacić stoły aperitif lub nadać nieoczekiwany smak klasycznym przepisom. TAPENADY, zielona, czarna, bakłażanowa, kolendrowa, cytrynowa, pikantna, pieprzowa, bazyliowa, pomidorowa, anchois ANTY-PASTI, suszone pomidory w oliwie, grillowane bakłażany w oliwie, serca karczochów w oliwie. Sałatki z karczochów, bakłażanów...
Francja, La Ciotat
...Importerzy mrożonych produktów rybnych z siedzibą we Francji. Specjalizujemy się w rybach niebieskich (sardynki, makrele, anchois, chinchardy, w całości lub w filetach) z różnych źródeł, a także w głowonogach (kałamarnice / kalmary czerwone, białe, z różnych źródeł). Jakość premium w najlepszej cenie: kartony luzem lub mniejsze opakowania na życzenie. Mówimy bardzo dobrze po angielsku.
Francja, Collioure
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play