Hiszpania, Badajoz
...Wykonane z wybranych chudych kawałków i marmurkowego mięsa z wieprzowiny iberyjskiej. Przyprawione wybranymi przyprawami (papryka do czerwonej iberyjskiej chorizo) i suszone w naturalnej suszarni.
Hiszpania, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. jest firmą agrospożywczą, która rozpoczęła swoją działalność w 1986 roku, jako kontynuacja projektu kompleksowego obejmującego cały łańcuch od produkcji trzody chlewnej, rzeźni, sali uboju, aż po przetwarzanie produktów. Filozofia, z którą rozpoczęto ten projekt, zrodziła się z pomysłu czterech wspólników, aby dodać wartość do produkcji wieprzowiny i jednocześnie stworzy...
Hiszpania, Monroyo (teruel)
Jesteśmy producentami szynki i wędlin w prowincji Teruel, produkując rzemieślniczo od naszych początków w 1898 roku. Stosujemy rygorystyczny proces produkcji, w którym najważniejsza jest jakość końcowa, aby uzyskać wysoce zróżnicowany produkt. W tym celu opieramy się na starannym doborze surowców oraz rygorystycznej metodzie produkcji, w której łączymy naszą tradycyjną wiedzę w zakresie produkcji ...
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
OD 1983 ROKU Produkty Mięsne BRISA, S.L. to firma rodzinna z siedzibą w Guijuelo, z ponad 35-letnim doświadczeniem w produkcji najwyższej jakości produktów iberyjskich. Jej początki sięgają marca 1983 roku, w małej fabryce o powierzchni około tysiąca metrów kwadratowych w centrum miejscowości Guijuelo. Miejsce, w którym zbudowano pierwsze obiekty, było dawną fabryką foie gras, która nosiła nazwę ...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
Jesteśmy firmą rodzinną, która produkuje i sprzedaje produkty iberyjskie najwyższej jakości pochodzące z naszej własnej hodowli, kontrolując wszystkie procesy od samego początku. Produkujemy szynki, łopatki, polędwice, wędliny oraz wszelkiego rodzaju produkty pochodzące z wieprzowiny iberyjskiej. Charakteryzuje nas tradycja, staranność i zaangażowanie na każdym etapie wytwarzania produktu końcow...
Hiszpania, Alcobendas-Madrid
... centralny magazyn znajdują się w Alcobendas. Jesteśmy dostawcami mięsa wieprzowego iberyjskiego. Produkty, które oferujemy, to: pluma, secreto i solomillo. A w produktach dojrzewających: jamón ibérico, paleta ibérica, presa embuchada, lomo embuchado, chorizo cular i salchichón cular. Jesteśmy zaangażowani w każdy etap procesu, od hodowli po sprzedaż i dystrybucję mięsa oraz produktów dojrzewających. Skontaktuj się z nami i zapytaj o nasze produkty i usługi. Nasza strona internetowa to www.navarretintoibericos.com...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play