... lukrecji. Długi i trwały.
Zalecana temperatura podania: 17℃
Zalecane połączenia: Odpowiedni do tradycyjnych potraw duszonych (gulasze, zupy), pieczonych mięs i tłustych ryb. Wzmacnia smaki wędlin, pasztetów i dojrzewających serów.
Winnice rozciągają się na zboczach Sierra Nevada, w Parku Naturalnym Sierra de Huétor i Parku Naturalnym Sierra de Baza, na średniej wysokości 1000 metrów nad poziomem morza: Wysoka Andaluzja.
Winiarnia zintegrowana z Centrum Doskonałości Sektora Rolno-Spożywczego w Granadzie.
... dla Twojego spokoju oraz pełnym oznakowaniem naszych produktów, zarówno fizycznych, jak i w sieci. Oferujemy menu składające się z 24 dań, które aktualizujemy co tydzień. Zaspokajamy prawie wszystkie gusta: różne rodzaje mięsa (polędwiczki, udka, pieczony kurczak itp.), pyszne risotta, gulasze z soczewicy, oryginalne dania rybne oraz kuchnię międzynarodową. Bądź czujny, ponieważ w nadchodzących tygodniach wprowadzimy nowe przepisy.
Restauracja Zaragoza Freiduria Marisqueria Mar de Cadiz, ciesz się najlepszymi smakami kuchni andaluzyjskiej w samym sercu Saragossy. Smażona rybka, owoce morza, tradycyjne andaluzyjskie i gaditańskie gulasze, domowe churros... Najlepsze z Południa czeka na Ciebie w mar de Cádiz.