Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
...Wieprzowina iberyjska starsza niż 10 miesięcy. Tira de Magro wyjęta z żebrowej części wieprza, pomiędzy kośćmi; z zawartością tłuszczu. Kawałki o wadze od 100 do 150 g. Aprox. Tira de Carne Costilla wieprzowiny iberyjskiej to specjalny kawałek uzyskany z żebrowej części wieprza iberyjskiego, który ma więcej niż 10 miesięcy. Produkt ten wyróżnia się doskonałą równowagą między chudym mięsem a...
Hiszpania, Monroyo (teruel)
...), pasze, którymi są karmione, które mogą być produkowane tylko z zbóż z prowincji, oraz wiele innych parametrów, aby zapewnić produkt najwyższej jakości i zaufania. Tylko jamony z "Denominación Origen Teruel" mają swoją numerowaną etykietę i znak w postaci wypalonej gwiazdy z tyłu. Jest to produkt o purpurowym kolorze z odcieniem granatu, o delikatnym aromacie i wysokiej infiltracji tłuszczu. Kawałki zazwyczaj mają średnią/wysoką wagę i wysoki procent tłuszczu.
Hiszpania, Quart
...To część wieprzowiny najbliższa głowie. Uważana jest za chudą część (z mniejszą ilością tłuszczu) i idealnie nadaje się do pieczenia w całości z przyprawami i smalcem, aby uzyskać chrupiącą i pyszną skórkę. Należy ją dobrze upiec, aby nie pozostała surowa w środku. Po upieczeniu należy ją schłodzić przed pokrojeniem, aby nie rozpadła się na małe kawałki i miała idealną prezentację. Zaleca się pieczenie bez rozmrażania. Jak wszystkie nasze produkty, nie zawiera alergenów i składa się wyłącznie z naturalnych składników.
Hiszpania, Cuarte De Huerva
...{"ORIGINE":"pochodzenie: ubój wieprzowy, który ma miejsce w północnej Aragonii.","FORMA":"kształt: w kształcie podkowy.","PREPARAZIONE":"przygotowanie: pokrojone w cienkie, lekko zaokrąglone plastry.","DA CONSERVARSI":"przechowywać: w chłodnym i suchym miejscu.","PRESENTAZIONE":"prezentacja: kawałki o kalibrze 28/30; w osłonce naturalnej.","INGREDIENTI":"składniki: chude części wieprzowiny i...
Hiszpania, Badajoz
...Salchichón, wędlina pochodząca z świń iberyjskich, karmionych paszami składającymi się z zbóż i roślin strączkowych, hodowanych w oborach lub tuczniach, w systemie intensywnym. Wytwarzana z chudego mięsa i tłuszczu z wieprzowiny iberyjskiej, mielonego na bardzo drobne kawałki, przyprawionego solą, pieprzem, gałką muszkatołową, oregano i czosnkiem, a następnie nadziewanego w naturalną jelitę...
Hiszpania, Guijuelo
FISAN to firma rodzinna z długą historią (założona w 1920 roku, stulecie firmy), która specjalizuje się w rzemieślniczej produkcji gwiazdkowego produktu hiszpańskiej gastronomii, szynki Iberico Bellota. Oferujemy również wiele innych produktów z wieprzowiny Iberico, takich jak Embutidos (Chorizo, Lomo...) oraz mrożone kawałki (Pluma, Secreto, Presa...). Oferujemy różne formaty, aby dostosować...
... wytwarzamy w naszych oddzielnych zakładach. Naszym celem jest zapewnienie najwyższych standardów w zakresie jakości i bezpieczeństwa żywności (IFS, BRC). Luis Oliveras jest obecny w sektorze Horeca oraz w sprzedaży detalicznej. Dostępne formaty: - Całe kawałki do krojenia w zakładzie oraz całe kawałki przemysłowe dla profesjonalistów w dziedzinie krojenia. - Tacki z plastrami od 50g do 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play