Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
... mleko owcze Rodzaj produkcji: Koagulacja enzymatyczna Podpuszczka: Podpuszczka zwierzęca z jagnięcia Rodzina: Ser dojrzewający z prasowanej masy, niegotowanej, z pleśniową/umywaną skórką Dojrzewanie: Od trzech do pięciu miesięcy.
...Mleko owcze pasteryzowane, pasztet z czarnego trufla (grzyby pieczarkowe (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis i pokrewne grupy), olej słonecznikowy, czarny trufel (Tuber Aestivum Vitt), sól, pieprz, cukier, granulki bulionowe (sól morska, ekstrakt drożdżowy, cukier brązowy, ekstrakt przyprawowy, karmelizowany cukier, maltodekstryna, tłuszcz palmowy, kurkuma), dextroza, skrobia ziemniaczana...
Hiszpania, Totanes
...Pasteryzowane mleko owcze z czarnym truflem. Dojrzewanie przez co najmniej 3 miesiące. Lekko kwaśny i aromatyczny smak, uzupełniony niuansami, które daje trufla. Dopasowanie: Cava, szampan lub białe wino fermentowane w beczce.
Hiszpania, Madridejos
Jesteśmy zlokalizowani w Madridejos (Toledo - HISZPANIA), w samym sercu La Manchy. W strategicznej lokalizacji, otoczeni doskonałymi pastwiskami i w kolebce sera manchego. Obecnie zbieramy mleko owcze z ponad 50 wyselekcjonowanych hodowli. Produkujemy różne rodzaje sera, w zależności od jego dojrzewania. Dystrybuujemy na terenie całej Hiszpanii, ale nasza największa sprzedaż koncentruje się na...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play