Hiszpania, Granollers
...Jelita wieprzowe. Dostępne w elastycznych lub sztywnych osłonkach, z lub bez separatorów. Idealne do kiełbas: Chorizos, fuet, gotowana butifarra. ROZMIARY: 32/34 - 34/36 - 35/38 - 38/40 - 40/42...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
... Składniki: Mięso wieprzowe iberyjskie z żołędzi, sól, cukry, naturalne przyprawy, białko roślinne, aromat naturalny i naturalna jelita wieprzowe. 100% składników naturalnych. Bez alergenów. Waga: Około 0,900 kg. Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo, w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia wynosi 15º-18ºC. Proces produkcji: Wybór, mielenie, wyrabianie, napełnianie i dojrzewanie. Składniki: Mięso wieprzowe iberyjskie z żołędzi, sól, cukry, naturalne przyprawy, białko roślinne. Waga: Około 0,900 kg.
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
...Mieszanka mielonego lub pokrojonego mięsa, doprawiona solą, papryką i przyprawami, wyrobiona i nadziana w naturalne jelita wieprzowe (kaliber 60/65 i długość od 35 do 55 cm), które przeszło proces dojrzewania-suszenia. Referencja: l0002...
Hiszpania, Caldes De Montbui
Wybieramy i kalibrujemy naturalne jelita wieprzowe, jagnięce i wołowe, a także importujemy je z różnych krajów. Dystrybuujemy wyłącznie naturalne jelita, aby zapewnić naszym klientom produkt najwyższej jakości. Istnieje wiele korzyści z używania naturalnych jelit, w tym: - Przepuszczalność produktu dla pary, dymu i gazów. - Większa elastyczność podczas napełniania. - Ręczny wygląd i tekstura...
Hiszpania, Caldes De Montbui
Tradycyjnie produkujemy naturalne jelita wieprzowe, jagnięce i wołowe najwyższej jakości i pochodzenia do przygotowania surowych, gotowanych i dojrzewających kiełbas.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play