Hiszpania, La Pobla De Benifassà
...Ser rzemieślniczy wytwarzany z pasteryzowanego mleka koziego i czarnej trufli. Ser o cylindrycznym kształcie. Jego masa jest zwarta i gęsta, lekko elastyczna. Ma kolor kości słoniowej z wiórkami czarnej trufli i delikatnym smakiem trufli. Dojrzewanie 45 dni. Wykazuje nietolerancję na mleko. Wyśmienity z miodem akacjowym z truflą.
Hiszpania, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Sól morski z "boilur beltza", z "boilur usain" oraz składnikami z różnych roślin, takimi jak oliwa i czarna trufla, pakowany w wyniku procesów fizycznych, charakteryzuje się idealną teksturą oraz bardzo przyjemnym zapachem i smakiem "boilur beltza". Jest bardzo smaczny do wszelkiego rodzaju potraw, szczególnie ryb, sałatek, jajek i mięs,...
Hiszpania, Alcora
...Sos truflowy Bianchetto to wykwintna mieszanka z truflami Bianchetto połączonymi z wyselekcjonowanymi składnikami, takimi jak pieczarki, oliwa z oliwek, a czasami śmietana lub ser. Sos ten znany jest z kremowej konsystencji i intensywnego smaku, podkreślając niepowtarzalny aromat i delikatny smak białych trufli. Sos ten jest idealny dla tych, którzy pragną dodać odrobinę luksusu i wyrafinowania do swoich potraw, maksymalnie wykorzystując unikalny smak trufli Bianchetto.
Hiszpania, Totanes
...Pasteryzowane mleko owcze z czarnym truflem. Dojrzewanie przez co najmniej 3 miesiące. Lekko kwaśny i aromatyczny smak, uzupełniony niuansami, które daje trufla. Dopasowanie: Cava, szampan lub białe wino fermentowane w beczce.
...ekstrakt drożdżowy, przyprawy (cebula, gałka muszkatołowa, czosnek i kurkuma, proszek pomidorowy), czarny trufel, wzmacniacz smaku, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), sól, chlorek wapnia, podpuszczka, fermenty mlekowe, konserwanty: lizozym (pochodzący z jaj), natamycyna na skórce. Smak: Intensywny Aromat: Charakterystyczny dla sera owczego z aromatem trufli. Kolor: Jasnożółty z czarnymi żyłkami pasty truflowej. Konsystencja: Twarda Usuń skórkę sera przed spożyciem.
Hiszpania, Olba (teruel)
W Gusto Mediterráneo zajmujemy się dystrybucją świeżej Trufli czarnej (Tuber Melanosporum), znanej we Francji jako trufla z Périgord. Dodatkowo dostarczamy truflę w Brisura (trufla w słoikach z wodą i solą do truflowania produktów, takich jak sery, mięsa czy sosy) oraz truflę suszoną do truflowania przekąsek, oleju lub sosów. Zarówno trufla w brisura, jak i suszona są skierowane do sektora przemysłowego i mamy dwie odmiany: trufla czarna zimowa (Tuber Melanosporum) oraz trufla letnia (Tuber Aestivum).
Hiszpania, Cifuentes-Guadalajara
Jesteśmy producentami, rolnikami, przedsiębiorcami, w końcu ludźmi, którzy rozpoczynają drugą działalność, która pozwala im pozostać związanym z ich rodzinną ziemią. Sukces naszego projektu opiera się na badaniach; stosujemy innowacyjne procesy, eksperymentujemy z nowymi metodami nawadniania i uprawy oraz wykorzystujemy najnowocześniejszą technologię do konserwacji trufli: nasza maszyna pakująca jest jedyna w regionie i pozwala zachować cechy organoleptyczne trufli przez dłuższy czas.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play